| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Okupljanje forumaša zbog rušena rekorda korisnika online
Ovo izgleda ko klingonski parlament , nezna se nit ko pije nit ko placa  Iden lec , manta mi se prid ocima , neznan sta pisen , laku noc 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 06 sij, 2009 4:05 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Okupljanje forumaša zbog rušena rekorda korisnika online
klingonski parlament, da bar! oni bi mozda pokazali bar malo casti! kvazi-spontanost se spominje?! zar je itko organizirao Veliko SF Proljece?! zar se sada govori da ono nije uistinu bilo spontano?! vidite li vi ovo?! nije ni tjedan dana proslo, a lazi se vec sire, sjecanje blati! forumsko samoupravljanje rekordima!? upravljanje, da, upravo upravljanje! manipulacija i upravljanje! to je to! covjek sam priznaje! upravljanje! nedajte da upravljaju vama!
zivjelo Proljece! zivjeli Proljecari!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 06 sij, 2009 4:11 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Okupljanje forumaša zbog rušenja rekorda korisnika online
Haha , sad se sjetih , kubanci smo Viva la fidel Viva la revolucion Viva la fidel Viva la revolucion 
|
| uto 06 sij, 2009 12:53 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| uto 06 sij, 2009 1:34 pm |
|
 |
|
Make it so
|
|
| uto 06 sij, 2009 1:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 06 sij, 2009 1:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...bilo bi T'Rapavome fora zamijeniti link s pravim slikama, a dašo?
| uto 06 sij, 2009 2:57 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ja sam za... ako si ti za....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 06 sij, 2009 3:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
dašo je napisao/la: ja sam za... ako si ti za.... daso, zar ne vidis sto je tu na kocki? zar ne vidis o cemu se ovdje radi? zar ne vidis sjenku sto se nadvila nad Proljecem? prisebnost i odanost samome sebi ono je sto ti sada treba! ostani svoj! to je danas moja poruka Tebi! ostani svoj! ne dopusti da te valovi raznesu! stoj ponosno poput stijene u nevremenu! ostani svoj! ne dopusti da utrnu tvoju vatru! stoj poput svjetionika u ovoj mracnoj noci! ostani svoj! ne dopusti da te mucki usutkaju! Poput galeba vini se u nebo i klikci iz svega glasa! ostani svoj! zivjelo Proljece! zivjeli Proljecari!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 06 sij, 2009 3:58 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
jesi se ti malo nafumo onog paracetamola što sam ti dao.....  ili te samo puca Šenoa....  (na koje načine, ne želim ni znat  ) Da, budi svoj! Pa dođe l' poći hora,gdje tisuć zvijezda zlaćanih se vije,kad čovjek račun si završit mora, i ti ga svršuj, nek ti žao nije, jer tvoje srce šapnuti će ti: Oj mirno, brajne, sad si račun zbroj! Poštenjak, čovjek na zemlji si bio,bio si svoj!
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 06 sij, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mislim da ovakvim namještanjem rekorda se krši i Prime directive (ima jedan pasus o namještanju  ), a to bi svakom ljubitelju ZS bilo svetogrđe... 

|
| uto 06 sij, 2009 10:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...prime directive se moža kršiti ako je u duhu treka... ...a pošto je tio poziv za okupljanje trekkera... ...kriteriji prime directiva je sasvim usvojen...
| uto 06 sij, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|

|
| uto 06 sij, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...to nije namještanje, a ponajmanje muljanje... !!!!
...ja neznam koji je vraga vam,a ljudi...
...to je isto ko da se idemo naći svi na trgu... ...pa da vidimo koliko će nas se skupiti...
...a previše Ds9 i X-files na vas utjecaja ima pa neznate ni za šta drugo osim prevara , nož u leđa, spletki, namještaljki...
| uto 06 sij, 2009 11:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
naravno, neki od nas smo čak i sigove iz navedenih serija negdje postavili 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 06 sij, 2009 11:22 pm |
|
 |
|