| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Re: Facebook
Necu stavit tu svoje ime jer ga bas ne volim stavljat na internet (malo sam paranoican oko toga), ali ako vas u frendove doda netko s plavom imprezom na slici, to sam ja
Evo sad cu pododavat sve vas koji ste stavili linkove ovdje
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 15 lip, 2008 7:32 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
MacGyver je napisao/la: Necu stavit tu svoje ime jer ga bas ne volim stavljat na internet (malo sam paranoican oko toga), ali ako vas u frendove doda netko s plavom imprezom na slici, to sam ja heh, niti ja, moje je da zicer 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| ned 15 lip, 2008 7:36 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: čet 04 svi, 2006 1:02 am Postovi: 68 Lokacija: Poreč Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Facebook je odličan ako ga se pravilno koristi. Ne tjera vas da date podatke koje ne želite, privatnost se može namjestit do najmanjeg detalja i sami birate što od Facebook mogućnosti želite koristiti. Ukratko - vrlo je fleksibilan. Ako koristite Twitter, deviantART, blogove, flickr, online igre i sl - Fejs sve to ima u sebi, sve na jednom mjestu. A upravo to povezivanje svega je njegova posebnost. Ja sam osobno oduševljena time što sve slike mogu označivati i više nije uopće bitno kod koga je slika, svi mogu pogledati npr. one na kojima se ja nalazim, bilo da li sam ih ja stavila ili netko drugi. (pod svi mislim na one za koje dozvolite, bili to baš svi na Fejsu ili samo vaši prijatelji ili točno određeni prijatelji). Dalje, status je genijalna stvar za one koji vole Twitter. Grupne privatne poruke, pošaljete jednu više prijatelja i svi zajedno komentirate na istu temu. Može se pisati i blog ili bilo kakvi komentari koje želite podijeliti s drugima (notes). Mogu se dodavati aplikacije za _svačiji_ ukus. Sve od virtualnih poklona preko vizualnog kruga prijatelja (ja obožavam to proučavati  ) pa do raznoraznih igrica. Postoje grupe i forumi. Postoje stranice za fanove bilo kojeg proizvoda/kompanije kojeg se sjetite. Facebook je masterpiece. 
_________________ C.H.R.I.S. - Cylon Humanoid Responsible for Infiltration and Sabotage[/color] online vizitka
|
| ned 15 lip, 2008 8:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Sve to stoji kaj si napisala; ali to je tako nezgrapno razbacano tamo, uzas
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 16 lip, 2008 12:34 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
oke, asimilirana sam  nađite me - saša knežević 
_________________ njanjanja
|
| sri 18 lip, 2008 6:41 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
poslala sam ti rikvest 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 18 lip, 2008 8:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
i ja sam te dodo. pise u ovom topicu kak ces me prepoznati
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 18 lip, 2008 11:50 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
El Zvonko je napisao/la: Sve to stoji kaj si napisala; ali to je tako nezgrapno razbacano tamo, uzas možeš sve poredati kako ti odgovara i namjestiti koje će biti vidljive drugim ljudima, a koje samo tebi. super je stvar da možeš staviti da ti profil bude potpuno anoniman. recimo, mene se ne može naći na tražilici.
|
| čet 19 lip, 2008 12:34 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
modesty blaise je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Sve to stoji kaj si napisala; ali to je tako nezgrapno razbacano tamo, uzas možeš sve poredati kako ti odgovara i namjestiti koje će biti vidljive drugim ljudima, a koje samo tebi. super je stvar da možeš staviti da ti profil bude potpuno anoniman. recimo, mene se ne može naći na tražilici.Kak si nekolegijalna... 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 19 lip, 2008 1:10 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
T'Grel je napisao/la: Kak si nekolegijalna...  pa da imam bricka, ezri i lil'mee među prijateljima pa ak mi hoće netko postati frend neki mi pošalje na pp ime ili neka se javi nekome od njih troje pa će netko od njih troje predložiti meni (može se i to) da budemo frendovi.
|
| čet 19 lip, 2008 2:22 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
modesty blaise je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Kak si nekolegijalna...  pa da imam bricka, ezri i lil'mee među prijateljima pa ak mi hoće netko postati frend neki mi pošalje na pp ime ili neka se javi nekome od njih troje pa će netko od njih troje predložiti meni (može se i to) da budemo frendovi. Ajd dobro... idemo se onda zafrendat. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 19 lip, 2008 2:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
modesty blaise je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Kak si nekolegijalna...  pa da imam bricka, ezri i lil'mee među prijateljima pa ak mi hoće netko postati frend neki mi pošalje na pp ime ili neka se javi nekome od njih troje pa će netko od njih troje predložiti meni (može se i to) da budemo frendovi. lol, koja procedura, jel trebamo prilozit i kopiju domovnice ili nesto ja sam isto lil'mee i ezri medju prijateljima, Hrvoje, s plavom imprezom u avataru, dodaj me ak oces
|
| čet 19 lip, 2008 11:54 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja nemrem nać ezri 
_________________ njanjanja
|
| čet 19 lip, 2008 12:28 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
trazite "Emanuela Demirović" for bunnyema..  facebook rules..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| čet 19 lip, 2008 1:26 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Lil'Mee je napisao/la: ja nemrem nać ezri  Bez brige, sređeno
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 19 lip, 2008 1:29 pm |
|
 |
|