| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: VJERUJETE LI U LJUBAV NA PRVI POGLED?
yanna je napisao/la: ni ja ne vjerujem u ljubav na prvi pogleda, osoba te može privući na prvi pogled. Ali da zavoliš nekoga treba ti vremena  Upravo tako Vec sam negdje pisala nest o tome  Samo se ne mogu sjetit gdje 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 24 vel, 2010 1:22 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Vijerujem imao sam tu priliku iskusiti često se tog trenutka sijetim 
|
| sri 24 vel, 2010 4:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
khm, ljubav na prvi pogled  ...možda s vremenom 
| sri 24 vel, 2010 4:37 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ukratko ne vjerujem. Puno faktora se mora poklopit kako bi nešto moglo nastat između dvije osobe, puno više od samo prirodne privlačnosti. U stvari toliko puno faktora se mora poklopiti da je samo čudo kako uopče ima dugovječnih sretnih parova...
| sri 24 vel, 2010 5:02 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Neki su je očito doživjeli ili štogod... nije toliko bitno šta ja vjerujem ili ne... 

|
| pet 26 vel, 2010 4:00 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Suikotreki je napisao/la: Ukratko ne vjerujem. Puno faktora se mora poklopit kako bi nešto moglo nastat između dvije osobe, puno više od samo prirodne privlačnosti. U stvari toliko puno faktora se mora poklopiti da je samo čudo kako uopče ima dugovječnih sretnih parova... istina... mozes ti neko biti sve najbolje na prvi pogled ,al kad progovori...boze pomozi
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 28 vel, 2010 4:08 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Može biti zašto ne... Ali i ja mislim da se ljubav stječe s vremenom ...
|
| pet 05 ožu, 2010 9:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ne Vjerujem u ljubav na prvi pogled. Ali vjerujem u to da me osoba može privući na prvi pogled.  Potpis by Sovereign X Sov, mislim da se od sada mozes elegantno potpisivati samo sa X. ...samo nek ne pretjera s tim X da ne ispadne XXX...
| pet 12 ožu, 2010 3:59 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Može biti zašto ne... Ali i ja mislim da se ljubav stječe s vremenom ... Slažem se. Fizička privlačnost se može ostvariti na prvi pogled, ali da bi se čovjek zaljubio u neku osobu, mora ju prvo upoznati. U suprotnom bi se mogao zaljubiti i u fotografiju...
|
| pet 12 ožu, 2010 1:11 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ja sam jedna od onih koje se na prvi pogled zaljubljuju samo u cipele 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 12 ožu, 2010 3:46 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ja sam jedna od onih koje se na prvi pogled zaljubljuju samo u cipele  Ja u kompjutere.  I knjige.  I likove iz knjiga i serija. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 12 ožu, 2010 3:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Hrčak je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Ja sam jedna od onih koje se na prvi pogled zaljubljuju samo u cipele  Ja u kompjutere.  I knjige.  I likove iz knjiga i serija.  A ja u svemirske brodove i aute
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 12 ožu, 2010 4:02 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_Oz je napisao/la: U suprotnom bi se mogao zaljubiti i u fotografiju... Hm....znači to nije bila zaljubljenost, nego fizička privlačnost. *making a mental note* Ok, konačno mi je netko razjasnio. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 12 ožu, 2010 8:04 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign X je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Ja sam jedna od onih koje se na prvi pogled zaljubljuju samo u cipele  Ja u kompjutere.  I knjige.  I likove iz knjiga i serija.  A ja u svemirske brodove i aute Mislim da se ovdje u takvo što samo ti zaljubljuješ na prvi pogled. 
| pet 12 ožu, 2010 8:14 pm |
|
 |
|