|
Sada je: uto 15 ruj, 2026 1:18 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Anketa:BIG BROTHER-BEZ MILOSTI
Anketa:BIG BROTHER-BEZ MILOSTI
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
|
 Re: Anketa:BIG BROTHER-BEZ MILOSTI
Kunić je napisao/la: "Diva" će u petak doma... To je strucna procjena strucnjaka za BB? 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sub 08 ruj, 2007 5:57 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Krešo je napisao/la: Kunić je napisao/la: "Diva" će u petak doma... To je strucna procjena strucnjaka za BB?  Ako se "diva" bude onako ponašala izletit će u petak... Neka se malo spusti na zemlju i onda če več imati neke šanse ,ali s onakvim nastupom sumnjam... Makar se čuda događaju... Jučer su u kuću u Dubravi ušli njeni novi stanari (njih 14 ;7 ženskih i 7 muških). Šta reći na početak nove sezone? Pa moglo bi biti i zanimljivo ,jer je ove godine uistinu šareno društvo unutra... Hrvatski BB ove je godine dobio i prvog homoseksualca (ne računajući Tomislava od prošle sezone). Raskošna kuća uređena u stilu baroka uistinu je najljepša BB kuća do sada kod nas. Ali kao što su i sami RTL-ovci rekli ,nije zlato sve što sja. Tako se već tjednima govori da je Big Brother postrožijo pravila i da je sam strožiji. A kakvi su tek stanari? Društvo šareno da šarenije ne može biti ,a k tome većina njih je iz Dalmacije. Što to Dalmatinci imaju ,a mi Kontinentalci ne mamo? Neka im je sa srečom i neka imaju na umu da novci ne padaju s neba. Sljedeći članak će biti kada bude i novosti...
|
| sub 08 ruj, 2007 6:08 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
onaj neki arsen, volfram kakogod je sin od doris košte
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sub 08 ruj, 2007 8:04 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
A tko je Doris Košta, za nas koji ne pratimo domaće džetsetere?
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sub 08 ruj, 2007 8:20 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Doris Košta je splitska odvjetnica koja je na prošlim predsjedničkim izborima bila jedan od kandidata.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 08 ruj, 2007 10:33 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pobrisao chaky
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 09 ruj, 2007 1:20 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
prvo upozorenje daso... i posljednje... nacionalisticke i homofobne ispade ne zelim na ovom forumu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 ruj, 2007 4:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Očito je došlo do toga da moram napisati neka pravila
Prvo i jedino pravilo:U OVOJ TEMI VRIJEDE ONA PRAVILA KOJA VRIJEDE I NA OSTATKU FORUMA! OVA TEMA NIJE IZNIMKA!
|
| ned 09 ruj, 2007 6:06 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
moram nakratko na off topic... zao mi je i nece se ponoviti....... a sto se tice big brothera veliki sam protivnik toga... smatram da je to eksperiment na ljudima....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 10 ruj, 2007 6:29 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Boooooring. prva sezona je bila OK, ali ovo ja sr*nje! Jedino mi je fora kaj su gaya poslali unutra
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 10 ruj, 2007 6:36 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@chaky kad si vec tamo u studiju de napisi na majcu USSCroatia ak mores da te prepoznamo mi ne zagorci !? Pa bum se raspital za termin kad to ide on RTL da vidin koji si ..samo nemoj nekom drugon uvalit majicu ..e...! @Kunic nego reci ti meni , to me vise zanima , ocel' bit dobrog vina i loze pusti ti te BBovske finte !? Pozdrav Malog Brata 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 10 ruj, 2007 7:09 pm |
|
 |
|
Admiral
|
BIG BROTHER RTL TELEVIZIJA PETAK 20:00-emisija uživo Što se vina tiće Buco... Biti će ga i još itekako i to pravog Moslavačkog... 
|
| pon 10 ruj, 2007 7:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sto ako vam kažem da je frend od Lavice onaj lik iz Rijeke.  ... i da ga ona savršeno poznaje i da odma razbijemo predrasude -> da lik ne glumi...  Inace samo da nadodam da je ove godine Bigi presao u Jubito Bigi, a da live stream sasvim gubi funkciju jer naplacuju sve zivo, a ljude tjeraju sa servera na taj nacin da gledas samo par sekundi kamere pa te izbaci van prava svinjarija, prakticki kamere ne prate pricu vec samo skrolaju uokolo dakle vise nije fora jel trosis megabajte ili ne trosis vec te tjeraju da imas maxtv... ali ja mislim da je samo pitanje vremena kada ce netko skrekat maxtv... jer vec po netu ima debelo puno software-a za gledanje satelita uzivo preko neta i to besplatno... 
| pon 10 ruj, 2007 9:05 pm |
|
 |
|
dtoplek4
|
 jo
di se mogu prijaviti za statista???
|
| sri 12 ruj, 2007 12:24 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 12 ruj, 2007 1:46 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|