| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja mislim da je Konobar najmelodicnija pjesma dok mi je Sreca ful neka ozbiljna stvar. A Planetu bi mogli pustati na Istrakonu...
| pon 19 ožu, 2007 5:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni je 'ozbiljnija' i ona zadnja o vjerskim fanaticima, Dzepni Bog.
Iako HP skoro svaku pjesmu okrene na zajebanciju ... opet se pronadjem u toliko njihovih pjesama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 ožu, 2007 6:02 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
Shadowmaster je napisao/la: Šta i cimerica sluša HP? Nije valjda... 
nego kaj! 
_________________ njanjanja
|
| pon 19 ožu, 2007 7:54 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Lil'Mee je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Šta i cimerica sluša HP? Nije valjda...  nego kaj! 
Q is mercyful to you. A ja jedva našao dva frenda koji su bili voljni ići na koncert (naravno da im je glavna motivacija bila besplatna Žuja, ne znaju ni riječi bilo koje pjesme  ).
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 19 ožu, 2007 11:56 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Da samo slusa i pije HP [nije Helwet Pacard] !! jel tako..!? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 20 ožu, 2007 12:38 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Taman sam ceko da neko bubne to sto si ti bubnuo... 
| uto 20 ožu, 2007 12:48 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
mislis da si ne popije HP nikad !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 20 ožu, 2007 12:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Da kad ti HP printer pocne piti HP, tintu pokraj HP laptopa i HP monitora po kojem si prolio HP pa si flasom slucajno razbio HP cd, sa driverima onda si definitivno odi u drugu sobu ili ducan po jos HP-a 
| uto 20 ožu, 2007 2:15 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ide netko na njihov iduci koncert, 25.5.?
Ja cu tad vjerojatno jos biti u ZG pa ako sestra bas ne bude radila tulum taj dan ja cu svakako ici.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 20 ožu, 2007 6:44 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
di šta kako zašto kolko para? 
_________________ njanjanja
|
| uto 20 ožu, 2007 10:23 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
cojen da je zenskama ulaz besplatan... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 21 ožu, 2007 12:44 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja obavezno idem nadam se da cu ovaj put uspjeti ubosti neku majcu... ali sumljam barem imam plakat i cd...
Cvicek ocu spotove sve ako imas ukljucujuci Srecu... a misija mi je pronac hladno pivo karaoke...
| sri 21 ožu, 2007 12:59 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Shadowmaster je napisao/la: Ja obavezno idem nadam se da cu ovaj put uspjeti ubosti neku majcu... ali sumljam barem imam plakat i cd...
Cvicek ocu spotove sve ako imas ukljucujuci Srecu... a misija mi je pronac hladno pivo karaoke...
leo pa nisam znao da si toliko zakacen na hp
a sto se majice tice... pa vjerojatno ces moci kupiti majicu na koncertu... nebu i dijelili 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 21 ožu, 2007 1:50 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Lil'Mee, znam samo da je 25.5. na Salati....
Obicno na koncertima prodaju i majice, bilo je u Tvornici i Ksetu...
A sto se tice koliko kosta nemam pojma, no kao sto se kaze - Za pivo i upad uvjek ce se naci a sve je drugo nevazno.....
(da me krivo ne shvatis, to mi ostalo jos od onih dana kad sam znao gdje ima kupiti najjeftiniji Ribar po 8.99 kn + Cola21 za 2.99 = 2 litre bambusa za manje od 12 kn i onda produzio do Ribnjaka zabavljat se s Krunom, Matijom, Zrnkom, Ogijem, Isusom, Dudom, Kristinom, Ivek, Ruscom, Skegrom i drugima ... )
|
| sri 21 ožu, 2007 6:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja sam uvijek volio hp, samo kad sam htio ici na konecert:
a) nisam ima para ni za kartu
b) imao sam para za kartu ali ne za cugu
c) ima sam para za kartu cugu ali ne za majcu
d) bio sam sprijecen doc na koncert
Ja HP slusam jos od srednje skole i uvijek su mi bili zakon... ja sam bio fan samo sto to bas i ne pokazujem okolo tolko...
| sri 21 ožu, 2007 12:29 pm |
|
 |
|