| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
JA studiram agronomiju
prva god
Ako zavrsim ovo idem se ponovno upisat na jedan fax 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| uto 06 vel, 2007 4:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowh86 je napisao/la: JA studiram agronomiju prva god Ako zavrsim ovo idem se ponovno upisat na jedan fax 
...kak si počeo ... buš sretan i ak ovog završiš 
| uto 06 vel, 2007 4:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Nije vazno kako zavrsiti nego kako zapoceti 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| uto 06 vel, 2007 5:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowh86 je napisao/la: Nije vazno kako zavrsiti nego kako zapoceti 
...paa, kak si ti započeo, je primjer kak nebi trebalo započeti...
| uto 06 vel, 2007 5:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
 Re: Students of the forum UNITE!
...ajmo brucoši... ...prosvjetlite nas...
...tko što studira?
| sri 31 pro, 2008 1:10 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
matematika 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 31 pro, 2008 1:11 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
btw. matematika nije pmf. znam neke matematičare koji se ljute kad im kažu da su pmf-ovci jer matiša već godinama ima tendencije ka osamostaljenju pmf-ovka sam ali ne sa matiše 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 31 pro, 2008 1:14 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
modesty blaise je napisao/la: btw. matematika nije pmf. znam neke matematičare koji se ljute kad im kažu da su pmf-ovci jer matiša već godinama ima tendencije ka osamostaljenju pmf-ovka sam ali ne sa matiše  hm... meni nesmeta bit pmf-ovac. btw, sto bi onda p mf bio bez matematike? pf?! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 31 pro, 2008 1:17 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
mislim da ne bi valjalo da se matiša odvoji, ali ne bi bilo loše kad bi se izgradio cijeli pmf kampus i kad bi sve bilo na jednom mjestu. dok sam imala predavanja odsjeci su bili po cijelom gradu, a predavanja su bila jedna za drugim pa smo s jednog kraja grada na drugi jurili da stignemo u pola sata - 15 min od akademske četvrti prethodnog predavanja i 15 min akademske četvrti idućeg predavanja. tek kad sam bila zadnja godina je se faks preselio.
|
| sri 31 pro, 2008 1:26 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
PK na FKIT-u
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 01 sij, 2009 8:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
dašo je napisao/la: PK na FKIT-u
...iako je to tebi jasno kao dan... ...te kratice su dosta zbunjujuće...
...misliš li se u budučnisti potpisivati s ing.PK-a...?
...prosvjetli puk.. 
| čet 01 sij, 2009 11:50 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
mislim se potpisivat s magistar primjenjene kemije
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 02 sij, 2009 4:13 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
a ne'š to skoro bit. čekaj prve tri. možda nećeš ići dalje nakon prve tri. nije da te obeshrabljujem ali ćeš možda zadnje dvije htjeti nešto drugo. prve tri godine faksa su preopćenite. govorim iz svog iskustva. na kraju sam završila na nečem skroz desetom od onog zbog čega sam upisala faks. na faksu ti se prošire horizonti više nego su prošireni kad izađeš iz srednje.
|
| pet 02 sij, 2009 4:20 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ne znam... ako se ne pokušam medicinu opet, onda sam 90% siguran da ću ovo završiti....
|
| pet 02 sij, 2009 4:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Pravo dvije godine ,po odusto sad trenutno nista ali namjeravam Poljoprivredni faks upisat .
| pet 02 sij, 2009 5:19 pm |
|
 |
|