|
Sada je: čet 03 ruj, 2026 12:36 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Avatari & Potpisi
ovaj, a tko te tražio da ga skineš 
| pon 20 lip, 2011 8:38 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
nitko... samo se osiguravam...  Ant je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: Ne... neću skidat avatar... briga me ako još niste gledali...  stavi ga u spoiler tagove  (btw, nemoj ga skidati, jedan od boljih ti je) Hvala!
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 20 lip, 2011 8:42 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Mimi Sky je napisao/la: nitko... samo se osiguravam...  aha  btw. sviđa mi se avatar, fora mi je ovaj zmajček 
| pon 20 lip, 2011 8:42 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Hvala! Matches the signature. 
|
| pon 20 lip, 2011 8:44 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Iako mi se avatar veoma sviđa, Mimi Sky, ne mogu se oteti dojmu da djevojka ima kapu za tuširanje na glavi.  Zmajić je presladak! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 20 lip, 2011 11:04 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
pahuljica je napisao/la: Spet...a tko si ti?  Ako se ne varam, Spet je Bourne, tj. Matt Damon 
| pon 20 lip, 2011 11:05 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Točkica je napisao/la: Iako mi se avatar veoma sviđa, Mimi Sky, ne mogu se oteti dojmu da djevojka ima kapu za tuširanje na glavi.  Zmajić je presladak!  Yep, ta krpa na glavi joj zbilja nije trebala. A zmajić je zakon
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 21 lip, 2011 12:40 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
šta ćete... glumica je crnokosa... naravno da su joj trebali stavit periku (čitaj - kapu za tuširanje  ) i još uvijek obrve ne mogu prebolit...
|
| uto 21 lip, 2011 1:32 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Sorron je napisao/la: pahuljica je napisao/la: Spet...a tko si ti?  Ako se ne varam, Spet je Bourne, tj. Matt Damon  Lol...  Bourne, Jason Bourne. Edit: U znaku novopečene opsesije, moj novi sig (courtesy of deviantart  ).
| čet 23 lip, 2011 5:35 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Super sig Spet Ja mislim da nisam gledao trceg Bourna :girl: To cu morat popravit 
| čet 23 lip, 2011 7:17 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Lol. Treći Bourne je najbolji. Doduše i najhisteričniji, no to nije razlog što je najbolji. 
| pet 24 lip, 2011 8:51 am |
|
 |
|
fluffy
|
ma i pretpostavila sam da se radi o njemu, ali eto...volim pitati 
| pet 24 lip, 2011 2:14 pm |
|
 |
|
Number One
|
Reko bi čovjek da s tim okom možeš sve dobro vidjet. 
| pet 24 lip, 2011 8:33 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Spet je napisao/la: Reko bi čovjek da s tim okom možeš sve dobro vidjet.  kažem, volim pitati 
| pet 24 lip, 2011 9:55 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Hey baby wake up from your a sleep We have arrived onto the future And the whole world is become....
Elektronik, Supersonik, Supersonik, Elektronik,
Hey baby ride with me away, We doesn't have much time, My blue jeans is tight, So onto my love rocket, climb, Inside tank of fuel is not fuel, but love, Above us, there is nothing above, but the stars, above
All systems gone! Prepare for downcount!
5....4....3....1! Off blast!
Fly away, my space rocket, You no need put money in my pocket The door is closed I just lock it, (Ha) I put my (Ha) port plug in your socket (Ha Ha Ha)
The sonic sky is bright like fire You and me gets higher and higher Cut communication wire Only thing can stop us is flat tire
Ha, Ha, Ha Ha Ha Ha
Hey love crusaider I want to be your space invader For you I will decend the deepest moon crater I is more stronger than Darth Vapour Obey me I is your new dictator For you is Venus, I am Mars With you I is more richer than all the tzars Make a wishes on a shooting stars Then for you I will play on my cosmic guitars!
Ladies and Gentlemen Fasten your beltseats We has commenced our decent I trust you enjoy this flight As much as you enjoy this accent
Now back on Earth its time for downsplash Into sea of eternal glory my spaceship crash People have arrived for cheer me from near and far And as I float I open door and shout "I am worlds biggest, washed-up superstar!"
(Supersonik, Elektronik)
As for sure as the sun rises in the west Of all the seas and all the boats I am the bestest come, let me put ring of Jupiter on your finger Then like a smell around you I will forever linger Ok, is time for end, no more will I sang Let me take you back in time, I want for you to experience big bang
Long live space race Long live, Molvania 
|
| ned 03 srp, 2011 1:48 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|