| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Pitajte Lampyris, Krijesnica odgovara
Prženi skakavci? Now wait the second...zar nije onda bolje napravit zmijski gulaš?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 30 lip, 2011 1:46 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Sovereign X je napisao/la: Prženi skakavci? Now wait the second...zar nije onda bolje napravit zmijski gulaš? Prežilavo kako god okreneš. Skakavci baš fino hrskaju pod zubićima.
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| čet 30 lip, 2011 1:50 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Lampyris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Prženi skakavci? Now wait the second...zar nije onda bolje napravit zmijski gulaš? Prežilavo kako god okreneš. Skakavci baš fino hrskaju pod zubićima. Bljak...nikad nisam bio ljubitelj insekata
A šta nije da ima tamo u Africi i goveda, antilopa i sl.? Ili su možda prebrzi za tebe i tvog Tarzana?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 30 lip, 2011 1:52 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Lampyris je napisao/la: Nisi živio ako si nisi dopustio takav mazohizam bar u jednom periodu svog života. Oh my, nisam nikad ovak razmišljao. Al MDB mi je puno draži bez growlanja jer Aaron baš i nije neki deather. Ono u početku je bilo tak, dobra glazba, al daleko od onoga što će kasnije postati. Čak i u ovim njihovim normalnijim stvarima kad krene urlat mi ponekad zasmeta. Bolje da čisto pjeva, jer lijepo pjeva. A i lijepo recitira poeziju na Evinti. Lampyris je napisao/la: Probaj si uzeti vremena i odlušaj Cult još jednom Ma imam i Cult i Inquisition i još dva gdje su ubacili bubnjeve. Ovo bez bubnjeva je bilo fora slušati jer se radi o obradama Metalike, Pantere, Sepulture, Griega. Kasnije kad krenu s autorskim stvarima, nekako sam izgubio interes za njih. Iako je Cult kultan. Poslušaj novu Anathemu, nije toliko bedirajuća, gotovo da se nazire optimizam. The Gathering sam čuo njihove prve albume i tak...prosječno ili ispodprosječno. Čak nisam ni snimio te albume kao backup, toliko su mi bili nezanimljivi. Lampyris je napisao/la: WTF?! Na koju foru si ti metalac? Ono, ti si to sad prosurfao i na brzinu izvalio što ti je dobro ili...? Prosurfati 9 albuma, u pet minuta ih preslušati i iz toga izvući neki zaključak nije neka fora i 'bivanju' metalcem. Moonspell slušam već nekih pola desetljeća. Ne na redovnoj bazi, al ponekad su mi super.
|
| čet 30 lip, 2011 4:44 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Kažeš imaš seku, jel? Kakva ti je seka?

|
| ned 03 srp, 2011 7:07 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Sovereign X je napisao/la: Kažeš imaš seku, jel? Kakva ti je seka? Jaaaako zgodna, ali ima 35 godina tako da mislim da je ipak malo prestara za tebe. Ona druga je nešto mlađa, 33. Mislim da je i to prestaro za tebe.  Međutim, imam brata. Taman tvojih godina. Obožava SF. Neću ništa sugerirati... ali, ono, jako je zgodan... 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| ned 03 srp, 2011 9:35 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Lampyris je napisao/la: Jaaaako zgodna, ali ima 35 godina tako da mislim da je ipak malo prestara za tebe. Ona druga je nešto mlađa, 33. Mislim da je i to prestaro za tebe. Damn it! Imaš pravo - too old, too cold Šteta u svakom slučaju, bilo bi bolje da imaju 23 i 25 Lampyris je napisao/la: Međutim, imam brata. Taman tvojih godina. Obožava SF. Neću ništa sugerirati... ali, ono, jako je zgodan...  Nebi išlo

|
| ned 03 srp, 2011 10:25 pm |
|
 |
|
Commander
|
Sovereign X je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Međutim, imam brata. Taman tvojih godina. Obožava SF. Neću ništa sugerirati... ali, ono, jako je zgodan...  Nebi išlo Mislim da bi me slomio da zna kako ga "nudim" po forumima... i to dečkima! 
|
| ned 03 srp, 2011 11:00 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Lampyris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Međutim, imam brata. Taman tvojih godina. Obožava SF. Neću ništa sugerirati... ali, ono, jako je zgodan...  Nebi išlo Mislim da bi me slomio da zna kako ga "nudim" po forumima... i to dečkima!  Yep, baš sam se ja sad stavio u njegovu poziciju i brijem da onaj tko bi mene nudio tak dečkima ili ružnim curama bi se jako, al baš jako gadno proveo

|
| ned 03 srp, 2011 11:02 pm |
|
 |
|
Commander
|
Sovereign X je napisao/la: Yep, baš sam se ja sad stavio u njegovu poziciju i brijem da onaj tko bi mene nudio tak dečkima ili ružnim curama bi se jako, al baš jako gadno proveo Ma ja sam se samo šalila. Bili biste katastrofalan par. Pa čak i forumski ship. 
|
| ned 03 srp, 2011 11:04 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
na koga više sličiš od roditelja, po pitanju vrste jel? 
| ned 03 srp, 2011 11:38 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Zašto baš Lampyris? Zašto nema više krijesnica? Bar u mom kraju. 
|
| ned 03 srp, 2011 11:49 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Koje ti je najdraže prijevozno sredstvo i zašto?

|
| ned 10 srp, 2011 10:57 pm |
|
 |
|
Commander
|
pahuljica je napisao/la: na koga više sličiš od roditelja, po pitanju vrste jel?  Fizički nekako više vučem na Klinkonku... Ono, k'o od stijene odvaljena. Miki je napisao/la: Zašto baš Lampyris? Zašto nema više krijesnica? Bar u mom kraju.  Zato što su krijesnice cool. Nema manje krijesnica već svega... svih organizama. Prije je bioraznolikost bila puno veća, a i sama biomasa organizama. Danas se to jako mijenja. Ljudi su promijenili jako puno toga oko sebe. Nekih stvari nismo ni svjesni. Sjetimo ih se kad se radi o organizmima koji su nam (u ovom slučaju bar po noći) lijepi, dragi... Sovereign X je napisao/la: Koje ti je najdraže prijevozno sredstvo i zašto? Bicikl. Jer se na njemu osjećam potpuno slobodno.
|
| ned 10 srp, 2011 11:07 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
si se kupala što?
| ned 10 srp, 2011 11:08 pm |
|
 |
|