|
Sada je: uto 15 ruj, 2026 1:39 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Vicevi
par izreka
I POŠTENOG čovjeka možete potkupiti, samo morate POŠTENO i platiti. Imati odjeljak za pušenje u restoranu isto je kao imati odjeljak za mokrenje u bazenu. Kako se latinski kaže impotencija? VIDI, MENI, VISI Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 30 lis, 2007 12:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Dosao Mujo u Zagreb, i kud ce , sto ce . Nemoze se snaci.
Ode on u birc da se raspita .
Sjedne za stol , dodje konobarica i pita kaj ce popit?
Kaze daj mi pivu.
Donese konobarica pivu i metne podmetac i casu i natoci u casu.
Popije mujo pivo , i naruci novo.
Dodje konobarica i natoci mu drugo pivo i krene dalje, kad je Mujo zapita : " A gdje je drugi keks? "
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 30 lis, 2007 1:54 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Kol'ko Zagorec mora popit' da bi im'o 0.5 promila? 2 dana nishta! Tushiraju se dvije plavushe i jedna zamoli drugu: - Dodaj mi onaj shampon. - Pa imash shampon pored sebe. - Da, ali na ovome pishe da je za suhu kosu, a meni je kosa mokra... Zashto plavusha nosi shal dok se igra na rachunaru? Jer su joj otvoreni windowsi!Pita Mujo Sulju : - Imash li mi bolan dat' neshto da jedem, gladan sam! A Suljo odgovara: - Mozhe l' grah od juche? Mujo: - Mozhe, mozhe! Suljo: - Eh, dodji onda sutra!!!
| sri 31 lis, 2007 12:11 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
u cijelom svijetu ljudi su odgovarali na isto pitanje: > > > "kakvo je vase misljenje o nestasici hrane u ostalim dijelovima > > > svijeta?" > > > > > > anketa se zavrsila katastrofalno: > > > * u africi nisu znali sto je to hrana. > > > * u zapadnoj europi nisu znali sto je to nestasica. > > > * u istočnoj europi nisu znali sto je vlastito misljenje. > > > * u americi nisu znali sto je to ostatak svijeta.
| sri 31 lis, 2007 2:57 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Razmishljala sam da li ovo staviti u neku od Bobinih sportskih tema, ali ipak se odluchih za viceve. NAJNOVIJE SPORTSKE DISCIPLINE- BACANJE POGLEDA U DALJINU - PLJUVANJE NARODA IZNENADA - UBRZANO KORACHANJE UNATRAG - SKOK S MOTKOM U KAMENJE - EFIKASNO BJEZHANJE OD POLICIJE - SEDMICHNO TAKMICHENJE U NEZNANJU - LUTANJE PO GRADU PRAZNIH DZEPOVA - JUTARNJE PREGLEDAVANJE KONTENJERA - TRCHANJE NA STO METARA SA POVREMENIM ZASTOJIMA - POSJEDOVANJE MOBITELA BEZ KARTICE - UCHESTALO STIMULISANJE NERADNIKA - KOLEKTIVNO BJEZHANJE SA NASTAVE - BACANJE SMECHA SA BALKONA - NECHUJNO RAZBIJANJE FLASHA - URALANJE IZA PONOCHI DO BESVIJESTI - PROFESIONALNO ULAZHENJE U TUDJE STANOVE - NAPADANJE RODITELJA BEZ UPOZORENJA - SKIJANJE PO ZHIVCIMA PROFESORIMA - SHISHANJE CHELAVIH DO KOZHE
| čet 01 stu, 2007 4:12 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 02 stu, 2007 5:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Rjechnik manje poznatih rijechi i pojmova:AUTOBUS – vozilo koje ide dva puta brzhe kad trchite za njim, nego kad sjedite u njemu PULOVER – odjevni predmet koje mora nositi dijete kad je mami hladno PLES – vertikalna frustracija horizontalne zhelje EKONOMIST – ekspert koji che znati sutra zashto se ono shto je predvidio jucher nije dogodilo danas GINEKOLOG – osoba koja radi tamo gdje se drugi zabavljaju INTELEKTUALAC – osoba koja je u stanju misliti 2 sata na drugo osim na sex MIGRENA – najvishe upotrebljavana kontracepcija kod zhena BRAK – zajednica u kojoj dvoje ljudi rjeshavaju probleme koje ne bi imali da su ostali sami ZUBAR – madjionichar koji vam stavlja u usta dio onoga shto vam je izvukao iz dzepa PESIMIST – optimist koji ima iskustva PROGEAMER – osoba koja na neobjashnjiv nachin rijeshi problem za koji nisi ni znao da ga imash PSIHOLOG – osoba koja gleda ostale kad u prostoriju udje lijepa zhena BUDILICA – instrument izmishljen da bi budio one koji nemaju malu djecu ZVIJEZDA – osoba koja cijeli zhivot teshko radi da bi bila poznata, a zatim nosi velike tamne naochale da ju niko ne prepozna 
| ned 04 stu, 2007 5:01 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Našli se Hrvati u pustinji. Prvi dan: osnovali Sabor. Drugi dan: sjednica Sabora. Treći dan: poskupio pijesak 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 07 stu, 2007 6:04 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
U svakoj starijoj osobi je jedna mlađa koja se pita koji se vrag tu desio. -Cora Harvey Armstrong-
U meni vrišti jedna mršava ženskica koja hoće izaći. Obično mogu ušutkati kuju s keksima. (Unknown)
Najteže godine života su oe između deset i sedamdeset. -Helen Hayes (at 73)-
Ne želim o njima razmišljati kao o dlačicama na bradi. O njima razmišljam kao o obrvama. -Janette Barber-
Stvari će se strašno pogoršati prije nego postanu još lošije. -Lily Tomlin-
Moja druga najdraža obaveza u kući je peglanje. Prva je lupanje s glavom u gornji okvir kreveta na kat sve dok se ne onesvijestim. -Erma Bombeck-
Čovjek mora napraviti ono što čovjek mora napraviti. Žena mora napraviti ono što on ne može. -Rhonda Hansome-
Fraza "zaposlena majka" je suvišna. -Jane Sellman-
Svaki put kad zalupim vrata stvarnosti, ona DOJURI KROZ PROZOR. -Jennifer Unlimited-
Ono što žene moraju raditi, moraju raditi dva puta bolje nego muškarci da bi ih se smatralo upola toliko dobrima. Sva sreća da to i nije tako teško. -Charlotte Whitton-
35 je dob kad konačno imaš sređenu glavu, ali onda ti tijelo počne ići kvragu. -Caryn Leschen-
Pokušavam ici dan za danom, ali nekad me par dana napadne najednom. -Jennifer Unlimited-
Ako ne možeš biti dobar primjer - onda ćeš morati biti užasno upozorenje. -Catherine-
Ne vrijeđaju me vicevi o glupim plavušama jer znam da nisam glupa, a nisam ni plava. -Dolly Parton-
Da su visoke pete tak super, muškarci bi ih jos uvijek nosili. -Sue Grafton-
Dok su žene depresivne, ili jedu ili kupuju. Muškarci zarate sa susjednom zemljom. -Elayne Boosler-
Iza svakog uspješnog muškarca je iznenađena žena. -Maryon Pearson-
U politici, ako hoćeš da se nesto kaže, pitaj muškog. Ako hoćeš da se nešto napravi, pitaj ženu. -Margaret Thatcher-
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 08 stu, 2007 5:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Kako Talijani muškoj djeci proriču karijeru?
- Kao bebama gurnu im prst u šupak i ako: beba mlatara nogama bit će nogometaš, ako zaplače bit će pjevač, ako se nasmije peder
| uto 13 stu, 2007 3:53 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Evo napokon i jedan moj C/P uradak..ak je bia ..jbga.. skuzajte.!
SELJAČKA LOGIKA
Uz lokalnu cestu s one strane Fužina u Gorskom Kotaru,pastir je pasao ovce. Tvornički novi Jeep Grand Cheerokie, škripeći gumama, divlje zakoči kraj njega. Šofer,mladić u Brioni odjeći,Cerrutti cipelama, Ray Ban naočalama,Omega švicarskim satom i BHS (Bussiness High School) kravatom iskoči iz vozila i upita pastira:
- «Hoćeš li mi dati jednu ovcu,ako pogodim koliko ih imaš u stadu?»
Pastir pogleda mladića,onda se okrene prema stadu koje pase i reče: «Da,slažem se.»
Mladić parkira auto uz cestu,uključi note-book i bežični modem,skenira pašnjak preko satelita i GPS-a (Global Position System),otvori bazu podataka i 60 excel tabela punih algoritama. Nakon toga isprinta 150 stranica dugi izvještaj na high-tech mini pisaču,okrene se pastiru i kaže: «Tu imaš točno 1586 ovaca.»
Pastir odgovori: «Recimo da imaš pravo,uzmi ovcu.»
Mladić uzme jednu od životinja i stavi je otraga u vozilo. Kada se pripremao krenuti,pastir ga zaustavi i upita: «Da li ćeš mi vratiti to što si mi uzeo,ako ja pogodim tvoje zanimanje?»
Mladić odgovori: «Svakako!»
Pastir na brzinu odvali: «Ti si savjetnik u hrvatskoj vladi!»
Mladić iznenađeno odgovori: «Upravo tako,kako si pogodio?»
Pastir: «Vrlo jednostavno. Prvo,došao si nepozvan. Drugo,izračunao si mi nešto što ja već znam. I treće,o mojem radu nemaš pojma i zato žarko želim da mi vratiš mojega psa!»
Pozdrav
Crnog 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 15 stu, 2007 9:21 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Kad zena obavijesti muza da ga napusta zbog drugog muskarca, on kaze:
Ateist: Ne verujem. Budist: Samo da si ti sretna. Katolik: Ja sam kriv. Židov: To cu ti vratiti! Pravoslavac: Mars u p.... m.....! Agnostik: Zasto da ne nastavimo utroje? Mormon: Jedna vise, ili manje... Melanholik: Ubicu se! Kolerik: Ubicu te! Apatik: Dobro... Pesimista: Ma predosjecao sam da ce se to dogoditi. Optimista: Zadrzi kljuc od kuce - za svaki slucaj. Realista: Zasto si uzela moj kofer? Naivko: Kad se vracas? Racionalista: Nemas argumenata. Skeptik: Jesi li sigurna? Romanticar: Ja te ipak volim! Filozof: Zasto bas danas? Advokat: To ce te skupo kostati. Bankar: To ce me skupo kostati. Japi: Koliko on zaraduje? Liberal: Konacno sam slobodan! Komunista: Prihvatiti cu da te dijelim sa drugim. Zeleni: Idi biciklom. Klerikalac: Znaci zgrijesila si? Socijaldemokrata: Postujem tvoju odluku. Slovenac: Samo da nije Hrvat. Hrvat: Samo da nije Slovenac. Albanac: Samo da nije Srbin. Srbin: Samo da je nas.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 21 stu, 2007 10:57 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
"Došli smo do točke da čekamo da Andora zabije gol Rusima i da odemo na Euro." (Neki Englez nakon utakmice Engleska-Hrvatska)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 22 stu, 2007 1:37 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...zanimljiva dosjetka...
...voda na marsu 
| pet 23 stu, 2007 12:37 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
unaprijed se ispricavam onima koje humor vrijedja uz citat iz family guya: Peter: As we all know, Christmas is that mystical time of year when the ghost of Jesus rises from the grave to feast on the flesh of the living! So we all sing Christmas Carols to lull him back to sleep. Bob: Outrageous, How dare he say such blasphemy. I've got to do something. Man #1: Bob, there's nothing you can do. Bob: Well, I guess I'll just have to develop a sense of humor.

|
| pet 23 stu, 2007 10:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|