| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: T'Grelove rasprave
T'Grel je napisao/la: Da, da ispadneš faca što me provociraš. Vrlo djetinjasto je stalno pisat kak je ent trek. I ponavljat se unedogled. Imaš ti pravo, stvarno jeste i smiješno i neozbiljno i nepotrebno stalno ponavljati da je Ent trek. Nema veze ni činjenica da se to radi na Trek forumu. Imajući predhodnu rečenicu na umu, jedino još smješnije od toga je stalno ponavljati da Ent NIJE trek 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 04 lis, 2011 11:53 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Imajući predhodnu rečenicu na umu, jedino još smješnije od toga je stalno ponavljati da Ent NIJE trek  Pa naravno da je tebi smiješnije kad si Entovac. Ali ja ne ponavljam, ja samo reagiram na neke navode s kojima se ne slažem.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 05 lis, 2011 12:05 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dijeliš li ljude na Entovce i Anti-Entovce?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 05 lis, 2011 12:22 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne sve. Samo one koji ili vole ili ne vole Ent. Kako bi mogao dijelit na taj način ljude koji nisu ni čuli za Ent.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 05 lis, 2011 9:25 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
TGrel, ako ENT nije Trek, zašto onda imaš NX-01 u signačru? A? Samim time priznaješ da je ENT TREK: 
|
| sri 05 lis, 2011 10:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
A jel ti vidiš na slici u kakvom je položaju taj NX?
|
| sri 05 lis, 2011 10:25 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ne, isključio sam opciju prikazivanja signačra.
Al znam da stoji rame uz rame sa Sov klasom.
|
| sri 05 lis, 2011 10:26 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
A zašto si to isključio? Da imaš uključeno vidio bi da nije NX rame uz rame s Sov klasom nego je to apsolutno drugačije. U tom mom sigu Sov klasa puca kvantnim torpedimana NX klasu. A prosudit ćeš i sam zašto je to tako u mom sigu.
|
| sri 05 lis, 2011 10:45 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Zato jer glorificiraš bullying?
Sov je veći, jači, brži i 200 godina napredniji. Pa normalno da će tuć NX-01. Nisi otkrio toplu vodu. Iako daješ naznake svoje mračne strane o nasilju nad slabijima.
|
| sri 05 lis, 2011 10:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Hm, a ono dok je gloatao nad nestankom Kralja, Bobe i ostalih "provokatora"... to ti nije dalo hint? (da radi se o Kralju svemira sa UFP i ovdje, da odgovorim na prijašnje pitanje)
|
| sri 05 lis, 2011 11:03 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Miki je napisao/la: Zato jer glorificiraš bullying?
Sov je veći, jači, brži i 200 godina napredniji. Pa normalno da će tuć NX-01. Nisi otkrio toplu vodu. Iako daješ naznake svoje mračne strane o nasilju nad slabijima. Ne i ne. Zato jer je Sov klasa predstavnik Treka i glavni brod Federacije, a NX-01 ne spada u Trek i samim time je na meti Sov-u. I Sov ga automatski proglašava neprijateljem i puca na njega. Ne može odmetnik, NX, jel, nikad bit kao i Sov.
|
| sri 05 lis, 2011 11:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Uvijek me nasmiju T'Grelove logičke dedukcije 
|
| sri 05 lis, 2011 11:18 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
T'Grel je napisao/la: NX-01 spada u Trek Fix'd. Cvicek je napisao/la: Hm, a ono dok je gloatao nad nestankom Kralja, Bobe i ostalih "provokatora"... to ti nije dalo hint? (da radi se o Kralju svemira sa UFP i ovdje, da odgovorim na prijašnje pitanje) Ma gdje je on to glotao? 
|
| sri 05 lis, 2011 11:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dobro, čovječe jesi ti normalan??? Otkuda ti pravo da stavljaš moju fotografiju u svoj avatar?? Otkuda!!!!!!!! Da si to odmah obrisao... šta je previše je previše. Sad si prevršio svaku mjeru. Šta je s tobom?? Možemo se raspravljat, šalit i sve ostalo ali ovo je ispod svake zdrave pameti. Ako ja nisam stavio svoju fotografiju na forum, a bogami nećeš ni ti!! I onda netko kaže da ti nisi provokator. I onda ispod te moje fotke napisati da ja Ent Trek... pa to ni Bobo nije radio.... Uh, što me razuljuti... uf.... pa to nije normalno.... ak mi sad tlak nije skočio na 200 neće nikad.
|
| sri 05 lis, 2011 11:54 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ma ja mislim da je to sve provokacija. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 06 lis, 2011 12:00 am |
|
 |
|