|
Sada je: pon 10 kol, 2026 6:22 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
 Re: Što trenutno čitate?
Shvatio sam da ne stignem u ovaj topic pisati knjige brzinom kojom ih čitam Trenutačno čitam: Soldier,ask not (Gordon R. Dickson) i Lempriereov Rječnik (Lawrence Norfolk).
| sri 28 lis, 2009 9:29 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
The Half-Blood Prince 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 28 lis, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Citam jednu polznatu knjigu ,kontam da ju je 80% ljudi tu procitalo . Bogovi su bili astoronauti erich von daeniken
| uto 03 stu, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
4 od 1 je napisao/la: Citam jednu polznatu knjigu ,kontam da ju je 80% ljudi tu procitalo . Bogovi su bili astoronauti erich von daeniken Onu verziju sa disclamerom: "Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima plod je slučajnosti?" 
|
| uto 03 stu, 2009 10:25 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Boran Berčić: ,,Filozofija bečkog kruga"
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 06 stu, 2009 2:27 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
4 od 1 je napisao/la: Citam jednu polznatu knjigu ,kontam da ju je 80% ljudi tu procitalo . Bogovi su bili astoronauti erich von daeniken Pročitah i ja to prije nešto godina.... fora je, ali više sam to čitao kao SF na jedan drugačiji način  Na Rikonu sam bio na predavanju nekog lika (ne da mi se tražiti link kak se zove... lik ima barem 50ak godina) koji je dobar dio svoje teorije bazirao na Denikenu... Ezekielovo evanđelje uglavnom... složio je iz Ezekielove priče kako bi trebao izgledati Jahvin brod. Kad sam komentirao da sam upoznat s Denikenom već 10ak godina i davećinu stvari koje govori da već ima u Denikenovim knjigama, rekao je da zna za to, ali da je za razliku od njega on to dobro dešifrirao i da bi on mogao napraviti taj brod, jedino mu je još nepoznanica motor I tak, samo sam htio imamo i domaću ekipu koja brije na to, i piše knjige i ima predavanja koja se bave Vedama i Biblijom i ostalim sličnim fantasyjem  Jedino što prihvačam kao činjenicu iz predavanja je da je "Novi zavjet" gomila plagijatorskih bedastoća  Ne priznam NZ pod kanon 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 06 stu, 2009 2:40 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
I meni se to čini više kao fikcija nego ozbiljna teorija - čovjek je preagresivan u dokazivanju, a to rijetko ukazuje na govorenje istine.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| pet 06 stu, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Pjesma leda i vatre - Igra prijestolja, drugi put 
| pet 27 stu, 2009 1:09 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: pet 20 stu, 2009 12:27 am Postovi: 41 Lokacija: Holodek 1 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pretendent na presto - Vladimir Vojnovič
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=E7IUR_fFypI istinita priča o bicima iz dalekog svemira...
|
| pet 27 stu, 2009 1:39 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Trenutno nista (osim ako se stripovi smatraju 'citanjem'. Martin Mystere FTW!).
Planiram inace nastavit s Hyperion sagom, iako moram priznat da me prva knjiga i nije pretjerano odusevila (koliko su je svi nahvalili ocekivao sam puno vise).
|
| pet 27 stu, 2009 2:44 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
ernesto je napisao/la: Planiram inace nastavit s Hyperion sagom, iako moram priznat da me prva knjiga i nije pretjerano odusevila (koliko su je svi nahvalili ocekivao sam puno vise). Ako te prva nije oduševila, druga će te oduševit još manje, meni je prva bila Vrh, ostale za nijansu lošije.
| pet 27 stu, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 27 stu, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Peter Aleksejevič Kropotkin: ,,Anarhija"
|
| pet 27 stu, 2009 3:43 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
BrickTop je napisao/la: Pjesma leda i vatre - Igra prijestolja, drugi put  i ja isto iako je meni ovo treci put 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 27 stu, 2009 3:47 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
čitam "U Afganistan Bog dolazi samo plakati" ... jajoko je dobra...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 27 stu, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|