|
Sada je: uto 25 kol, 2026 11:15 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Rođendani
Al glavno da ste mu svi prošli rođendan čestitali u ovo vrijeme.  Iako je i tad bio u BD. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 21 sij, 2011 7:45 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
a ne, ne, prošle godine smo ga samo zvali iz BD da mu pjevamo i čestitamo nije bio fizički prisutan tamo  pa ono... valjda to lako zbuni ljude 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 21 sij, 2011 7:57 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ah, mea culpa. Svejedno su nasjeli. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 21 sij, 2011 7:58 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
telefonski pozivi pola godine u proslost ftw.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 21 sij, 2011 7:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: a ne, ne, prošle godine smo ga samo zvali iz BD da mu pjevamo i čestitamo  nije bio fizički prisutan tamo  pa ono... valjda to lako zbuni ljude Šta ti briješ?! Bio je u BD BAŠ kad mu je bio rođendan, pa pogledaj da sam još par postova prije i stavio slike kao dokaz (a imam i filmiće daše kako "majstorski" reže lubenicu  ) S obzirom da si pamet prije odlaska na more ostavila u Zagrebu, ne ćudi me što se ne sjećaš 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 21 sij, 2011 8:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ajme Trap!! A jesmo nasjeli
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 21 sij, 2011 8:13 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Dejanira je napisao/la: a ne, ne, prošle godine smo ga samo zvali iz BD da mu pjevamo i čestitamo  nije bio fizički prisutan tamo  pa ono... valjda to lako zbuni ljude Šta ti briješ?! Bio je u BD BAŠ kad mu je bio rođendan, pa pogledaj da sam još par postova prije i stavio slike kao dokaz (a imam i filmiće daše kako "majstorski" reže lubenicu  ) S obzirom da si pamet prije odlaska na more ostavila u Zagrebu, ne ćudi me što se ne sjećaš  izvinjavam se, krivo se izrazih... al uostalom, govorila sam mirni, ona me razumjela brijem o pretprošlom ljetu... kad smo ga zvali da mu čestitamo... pa je trap prošle godine isto 21.1. stavio da mu je rođendan... i svi ste mu čestitali i ja svoju pamet, za razliku od nekih, bar mogu pokupit u zagrebu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 21 sij, 2011 8:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: izvinjavam se, krivo se izrazih... al uostalom, govorila sam mirni, ona me razumjela Aha, onda okej, vas dvije ste na istoj intelektualnoj razini pa se valjda zato možete bolje razumjeti Bilo kako bilo, T'Rapovo atenchenhorstvo je razotkriveno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 21 sij, 2011 8:23 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
BUSTED! 

|
| pet 21 sij, 2011 8:36 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Sretan rođendan usscroatia 
|
| sub 22 sij, 2011 1:05 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Možeš, ali ćemo te (ili ću te barem ja) smatrati da si jednako željna pažnje kao i Trap, uz dodatak i da ga još i kopiraš  Spet doesn't approve. 
| sub 22 sij, 2011 6:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Sretan rođendan svima koji su ga slavili proteklih dana. I da USS Croatia....... Sve najbolje... 
|
| sub 22 sij, 2011 9:03 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Sretan rođendan locutusofborg ...
|
| pet 28 sij, 2011 6:34 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Cviček sretan rođendan!!! 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 30 sij, 2011 1:00 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 FORUMSKI MAMAFATE! 
| ned 30 sij, 2011 2:25 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|