|
Sada je: pet 11 ruj, 2026 1:24 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Snovi
| sub 14 ožu, 2009 9:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| ned 15 ožu, 2009 12:08 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pa šta pričate nije me žena ni upoznala.... kako može bit preslika stvarnosto... šta razvila je sposobnosti babe vange... pa vidi ljude prije nego se i upoznaju.... a sto se tiče moje...khm muškosti... ja predlažem onim curama koje sumnjaju.... da dođu i uvjere se na svoje oči.... a za vas... kao polumuškarčine.... neću trošit suvišne riječi.... reći ću samo ovo.... trapavi Sava te čeka, a suiko...tda te čeka.... u oba slučaja sudbina vam je ista....bokić....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 15 ožu, 2009 3:15 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 15 ožu, 2009 4:01 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ali čemu Tedea? Kaj je ona tvoj tjelohranitelj možda? 
| ned 15 ožu, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
dašo je napisao/la: trapavi Sava te čeka, a suiko...tda te čeka.... u oba slučaja sudbina vam je ista....bokić.... Obojica ćemo završit mokri ili?  Dašo pa šalimo se, kao što reće Mir'Na, nitko ne sumnja uopće... 

|
| ned 15 ožu, 2009 5:01 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
mokri...hm.... ma znam da se zezate...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 15 ožu, 2009 5:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Kad smo već kod snova zanimljivo je to kako se jako puno ljudi ne sjeća svojih snova. Ja se naprotiv u većini slučajeva sjećam svojih snova. Prepričala bi vam neke, ali onda bih ih morala žestoko cenzurirati. 
|
| ned 15 ožu, 2009 5:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mirna'Rker san ti je predobar Strgao sam se od smijeha kad sam pročitao da mi iz udruge nosimo haljetke i da izgledamo ko hari krišne, a pogotovo kad si vidjela da je Dašo cura - sorry Dašo, ali ne mogu da se ne nasmijem OK, da se podruma nemožemo riješit tu si nažalost u pravu Održavanje Sferakona na FF-u čudno, ali znam da se Rikon održava u riječkom FF-u.
A sad da ja još svoj san ispričam Pa ovako Išli smo ja i frend uz Savski nasip, ali je umjesto Save preko nasipa bila plaža i more , a i grd je bio skroz izmjenjen. Uglavnom uz nasip je išla neka velika avenija, a preko puta su bili neboderi i zgradurine - nešto ko u Miamiju I dobro, išli smo ja i frend uz nasip i sjećam se da smo tražili Boogaloo I tako smo tražili skoro čitav dan je***i Boogaloo i išli gore dolje uz nasip Negdje na zalasku sunca tj. pred večer smo napokon našli Boogaloo, ali je bio na totalno drugom mjestu, nego gdje je u stvarnosti Bio je uglavnom na rubu te avenije, s jedne strane su mu bili neboderi a s druge preko puta ceste nekakva šuma, a i bio je totalno drukčiji izvana I dobro, uđemo ja i frend unutra i puštala se neka baš žestoka tehnjava , a ja sam onda bio malo živčan i pitao sam frenda, jer hoće da izađemo i da odemo do plaže tražit neke trebe On je rekao da neće, a ja sam mu rekao nešto tipa ko te je** nemoraš I ništa izašao sam van, i krenuo prema plaži. Kad sam došao do plaže vidio sam da su sve cure debele i ružne - prestrašno Onda sam poslije zaključio da bi mi bilo bolje da krenem malo dalje plažom, pa ću valjda nać neku. I bio sam u pravu Nakon nekih 500 metar hoda naišao sam na par dobrih trebica i pitao sam ih jel hoće ić sa mnom u disko te im rekao da mi je i frend tam i da me čeka. One su rekle da može i onda smo krenuli prema tom fake Boogaloo-u Kad smo ušli untra, više nije svirala tehnjava, nego rock i frend je dosao do mene i rekao mi da je on uspio nagovorit DJ-a da pušta rock, a ne tehnjavu Znam da smo onda neko vrijeme plesali i pili neke žestice, a kad smo se umorili malo, otišli smo sjest na nekakve fotelje tam i onda smo tam našli Cvičeka, Dejaniru, Suikotrekija, Anta, Terneka, Teddeu, Shadowmastera i Barbie - uglavnom ljude iz udruge Neki su igrali biljar, a neki su sjedili i pili, pa sam ih ja pozdravio i hvalio se ovim curama s plaže i frendu da su to moji frendovi i frendice iz udruge. Sjeli smo se na fotelje i počeli pričat, a onda su dvije predobre cure (brijem da je bila jedna plavuša, a druga smeđa) meni sjele u krilo i počele mi se upucavat Onda je Barbie došla ljuta i rekla je da sam đubre i da ju besramno varam (a ja niti nisam bio s njom) Neko vrijeme sam bio bez riječi, a onda se sjećam da sam joj počeo žestoko sr*t da je ona mene odje***a i da ju ne želim više vidjet Na to se ona pobrala doma sva uplakana i ljuta, a ja sam se počeo barit s ove dvije, a malo nakon toga sam primjetio da i svi ostali okolo mene se bare Nakon nekog vremena je bio fajrund, pa sam ja se pozdravio sa svima i krenuo doma, ali kako sam izašao na druga vrat, našao sam se na okretištu Dubrava i onda sam ugledao svoj bus te sam sjeo u njega (inače moj bus stoji na Sveticama) Nakon jedno pet minuta je bus krenuo, ali nije krenuo prema Bukovcu, nego je krenuo u skroz drugom smjeru, te sam vidio da se na onom pokazivaču za sljedeću stanicu pojavilo Osijek Žestoko sam se uspaničio i krenuo već da idem do vozača, ali sam se onda probudio.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 15 ožu, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| ned 15 ožu, 2009 7:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
A jbg, ne znam, ali vjerojatno je bila zbunjeno-prestrašena
Pa da dobar je kraj i strašno čudan
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 15 ožu, 2009 9:38 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
oke,ovo je vec stvarno poremeceno kaj ja zadnja dva dana sanjam  ... naime,prvi san:sanjala sam da sam dosla u udrugu i da nikoga nije ni bilo jer ste svi otisli na istrakon pa sam bila ljuta jer ste me zaj*bali *uopce nisam bila svjesna da je trajao istrakon* i da,i onda sam saznala da su mi starci cyloni drugi san: e onda sam sanjala da sam dosla na sferakon,a kaj je najbolje prostori ni malo nisu slicili prostorijama fer-a*ono kaj sam na slikama vidla*sjecam se jednog smesnog detalja:vidla sam sovereigna u nekoj pripijenoj svjetlo plavoj majici *bez uvrede sov onda sam se pocela derati:ej pa kak me nitko ne primjecuje,ti kao sov imas fotografsko pamcenje a sad nista*jer naime faca mu je bila ko je sad ova luđakinja  * onda sam kasnije vidla i dejaniru u plavoj trek uniformi a ostali su mi bili onak zamagljeni skroz kasnije ste svi napokon skuzii tko sam i onda smo svi na kraju zavrsili na pivi *nda,mislim da sam to sanjala jer se previse veselim sferakonu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 25 ožu, 2009 11:26 am |
|
 |
|
Overlord
|
alien she je napisao/la: oke,ovo je vec stvarno poremeceno kaj ja zadnja dva dana sanjam  ... naime,prvi san:sanjala sam da sam dosla u udrugu i da nikoga nije ni bilo jer ste svi otisli na istrakon pa sam bila ljuta jer ste me zaj*bali *uopce nisam bila svjesna da je trajao istrakon* i da,i onda sam saznala da su mi starci cyloni drugi san: e onda sam sanjala da sam dosla na sferakon,a kaj je najbolje prostori ni malo nisu slicili prostorijama fer-a*ono kaj sam na slikama vidla*sjecam se jednog smesnog detalja:vidla sam sovereigna u nekoj pripijenoj svjetlo plavoj majici *bez uvrede sov onda sam se pocela derati:ej pa kak me nitko ne primjecuje,ti kao sov imas fotografsko pamcenje a sad nista*jer naime faca mu je bila ko je sad ova luđakinja  * onda sam kasnije vidla i dejaniru u plavoj trek uniformi a ostali su mi bili onak zamagljeni skroz kasnije ste svi napokon skuzii tko sam i onda smo svi na kraju zavrsili na pivi *nda,mislim da sam to sanjala jer se previse veselim sferakonu  Vrlo zanimljivo Ne bi te inače sigurno zaj**li za Istrakon Ja u pripijenoj svijetloplavoj majici Nitko te ne primjećuje...hmmm to bi moglo značit da će te neki i previše primjetiti Dobro je što smo bili završili na pivi (to će se najvjerojatnije i desit, ali možda ne samo na pivi već na jeger-coli ) Moguće da si to sanjala zato jer se veseliš Sferakonu, tak zna i meni bit

|
| sri 25 ožu, 2009 11:31 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
a najjace mi je bilo onak posle vidim ja tebe u elementu onak nekoj curi velis:os se barit  ? i znam da sam se derala na tebe da trebas pustiti kosu e sad se dalje ne sjecam kaj je bilo... uglavnom,ak obuces svijetlo plavu majicu za sferakon mislim da budem umrla od smijeha 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 25 ožu, 2009 11:35 am |
|
 |
|
Overlord
|

|
| sri 25 ožu, 2009 11:38 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|