Sada je: pet 11 ruj, 2026 1:24 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 671 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 45  Sljedeća
 Snovi 
Autor/ica Poruka
Defender of Earth

Spol: Muški
Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Post Re: Snovi
Zašto me ne čudi što je Dašo imao takvu ulogu u snu. :lolsmjeh: :lolsmjeh:
Samo znaš kak neki kažu... da je san preslika stvarnosti! :mrgreen: :mrgreen:

sub 14 ožu, 2009 9:48 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Mir'Na Riker je napisao/la:

Edit: Sjetih se još jednog detalja.U snu mi je Bobo poslao poruku da ide na kozultacije kod moje lektorice iz engleskog. :lolsmjeh:

:lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:
...ovo je predobro... !!

...pa dobro bi mi došla poduka... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ned 15 ožu, 2009 12:08 pm
Profil ICQ Web stranica
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Naj Serija: VOY
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
pa šta pričate nije me žena ni upoznala.... kako može bit preslika stvarnosto... šta razvila je sposobnosti babe vange... pa vidi ljude prije nego se i upoznaju.... a sto se tiče moje...khm muškosti... ja predlažem onim curama koje sumnjaju.... da dođu i uvjere se na svoje oči.... a za vas... kao polumuškarčine.... neću trošit suvišne riječi.... reći ću samo ovo.... trapavi Sava te čeka, a suiko...tda te čeka.... u oba slučaja sudbina vam je ista....bokić....

ned 15 ožu, 2009 3:15 pm
Profil Web stranica
Častoljupka

baba vanga :rotfl:ma nitko ne sumnja u tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

ned 15 ožu, 2009 4:01 pm
Defender of Earth

Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Ali čemu Tedea? :-k :-k
Kaj je ona tvoj tjelohranitelj možda? :lolsmjeh:

ned 15 ožu, 2009 4:10 pm
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
dašo je napisao/la:
trapavi Sava te čeka, a suiko...tda te čeka.... u oba slučaja sudbina vam je ista....bokić....

Obojica ćemo završit mokri ili? :lolsmjeh: Dašo pa šalimo se, kao što reće Mir'Na, nitko ne sumnja uopće... :wink:

ned 15 ožu, 2009 5:01 pm
Profil Web stranica
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
mokri...hm....
ma znam da se zezate...

ned 15 ožu, 2009 5:05 pm
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Kad smo već kod snova zanimljivo je to kako se jako puno ljudi ne sjeća svojih snova. Ja se naprotiv u većini slučajeva sjećam svojih snova. :-k

Prepričala bi vam neke, ali onda bih ih morala žestoko cenzurirati. :zubo:

ned 15 ožu, 2009 5:16 pm
Overlord
Overlord

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Mirna'Rker san ti je predobar :thumbs2: Strgao sam se od smijeha kad sam pročitao da mi iz udruge nosimo haljetke i da izgledamo ko hari krišne, a pogotovo kad si vidjela da je Dašo cura :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: - sorry Dašo, ali ne mogu da se ne nasmijem :mrgreen: OK, da se podruma nemožemo riješit tu si nažalost u pravu :lol: Održavanje Sferakona na FF-u :-k :? čudno, ali znam da se Rikon održava u riječkom FF-u.

A sad da ja još svoj san ispričam :mrgreen:
Pa ovako :-k Išli smo ja i frend uz Savski nasip, ali je umjesto Save preko nasipa bila plaža i more :shock: :? :thumbs2: , a i grd je bio skroz izmjenjen. Uglavnom uz nasip je išla neka velika avenija, a preko puta su bili neboderi i zgradurine - nešto ko u Miamiju :? :lol: I dobro, išli smo ja i frend uz nasip i sjećam se da smo tražili Boogaloo :? :lol: I tako smo tražili skoro čitav dan je***i Boogaloo i išli gore dolje uz nasip ](*,) :lolsmjeh: Negdje na zalasku sunca tj. pred večer smo napokon našli Boogaloo, ali je bio na totalno drugom mjestu, nego gdje je u stvarnosti :shocked: Bio je uglavnom na rubu te avenije, s jedne strane su mu bili neboderi a s druge preko puta ceste nekakva šuma, a i bio je totalno drukčiji izvana :? :lol: I dobro, uđemo ja i frend unutra i puštala se neka baš žestoka tehnjava :roll: :beee: :thumbs3: , a ja sam onda bio malo živčan i pitao sam frenda, jer hoće da izađemo i da odemo do plaže tražit neke trebe :mrgreen: On je rekao da neće, a ja sam mu rekao nešto tipa ko te je** nemoraš [-X :lol: I ništa izašao sam van, i krenuo prema plaži. Kad sam došao do plaže vidio sam da su sve cure debele i ružne - prestrašno :roll: :shocked: :thumbs3: Onda sam poslije zaključio da bi mi bilo bolje da krenem malo dalje plažom, pa ću valjda nać neku. I bio sam u pravu :mrgreen: Nakon nekih 500 metar hoda naišao sam na par dobrih trebica :mrgreen: :thumbs2: i pitao sam ih jel hoće ić sa mnom u disko te im rekao da mi je i frend tam i da me čeka. One su rekle da može i onda smo krenuli prema tom fake Boogaloo-u :lol: Kad smo ušli untra, više nije svirala tehnjava, nego rock i frend je dosao do mene i rekao mi da je on uspio nagovorit DJ-a da pušta rock, a ne tehnjavu :shocked: :thumbs2: Znam da smo onda neko vrijeme plesali i pili neke žestice, a kad smo se umorili malo, otišli smo sjest na nekakve fotelje tam i onda smo tam našli Cvičeka, Dejaniru, Suikotrekija, Anta, Terneka, Teddeu, Shadowmastera i Barbie - uglavnom ljude iz udruge :mrgreen: Neki su igrali biljar, a neki su sjedili i pili, pa sam ih ja pozdravio i hvalio se ovim curama s plaže i frendu da su to moji frendovi i frendice iz udruge. Sjeli smo se na fotelje i počeli pričat, a onda su dvije predobre cure (brijem da je bila jedna plavuša, a druga smeđa) meni sjele u krilo i počele mi se upucavat :mrgreen: :thumbs2: Onda je Barbie došla ljuta i rekla je da sam đubre i da ju besramno varam (a ja niti nisam bio s njom) :shocked: :lolsmjeh: Neko vrijeme sam bio bez riječi, a onda se sjećam da sam joj počeo žestoko sr*t da je ona mene odje***a i da ju ne želim više vidjet :? :lol: Na to se ona pobrala doma sva uplakana i ljuta, a ja sam se počeo barit s ove dvije, a malo nakon toga sam primjetio da i svi ostali okolo mene se bare :lol: Nakon nekog vremena je bio fajrund, pa sam ja se pozdravio sa svima i krenuo doma, ali kako sam izašao na druga vrat, našao sam se na okretištu Dubrava :shocked: :lol: i onda sam ugledao svoj bus te sam sjeo u njega (inače moj bus stoji na Sveticama) :? :lol: Nakon jedno pet minuta je bus krenuo, ali nije krenuo prema Bukovcu, nego je krenuo u skroz drugom smjeru, te sam vidio da se na onom pokazivaču za sljedeću stanicu pojavilo Osijek :shocked: :lolsmjeh: Žestoko sam se uspaničio i krenuo već da idem do vozača, ali sam se onda probudio.

slika

ST battles audio/video tribute!

ned 15 ožu, 2009 5:31 pm
Profil YIM Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Sovereign je napisao/la:
Nakon jedno pet minuta je bus krenuo, ali nije krenuo prema Bukovcu, nego je krenuo u skroz drugom smjeru, te sam vidio da se na onom pokazivaču za sljedeću stanicu pojavilo Osijek :shocked: :lolsmjeh: Žestoko sam se uspaničio i krenuo već da idem do vozača, ali sam se onda probudio.

:rotfl:

...da mi ti bilo vidjeti facu kad si pročitao Osjek... :lolsmjeh: :lolsmjeh:

...kraj je predobar...

ned 15 ožu, 2009 7:16 pm
Profil ICQ Web stranica
Overlord
Overlord

Mr.bobo je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:
Nakon jedno pet minuta je bus krenuo, ali nije krenuo prema Bukovcu, nego je krenuo u skroz drugom smjeru, te sam vidio da se na onom pokazivaču za sljedeću stanicu pojavilo Osijek :shocked: :lolsmjeh: Žestoko sam se uspaničio i krenuo već da idem do vozača, ali sam se onda probudio.

...da mi ti bilo vidjeti facu kad si pročitao Osijek... :lolsmjeh: :lolsmjeh:

...kraj je predobar...

A jbg, ne znam, ali vjerojatno je bila zbunjeno-prestrašena :lol:

Pa da dobar je kraj i strašno čudan :thumbs2:

slika

ned 15 ožu, 2009 9:38 pm
Profil YIM Web stranica
Valkyrie

Opis Stanja: foundation and empire
oke,ovo je vec stvarno poremeceno kaj ja zadnja dva dana sanjam 8-[ ...

naime,prvi san:sanjala sam da sam dosla u udrugu i da nikoga nije ni bilo jer ste svi otisli na istrakon pa sam bila ljuta jer ste me zaj*bali :zubo:
*uopce nisam bila svjesna da je trajao istrakon*

i da,i onda sam saznala da su mi starci cyloni :cylon: :lolsmjeh:

drugi san:
e onda sam sanjala da sam dosla na sferakon,a kaj je najbolje prostori ni malo nisu slicili prostorijama fer-a*ono kaj sam na slikama vidla*sjecam se jednog smesnog detalja:vidla sam sovereigna u nekoj pripijenoj svjetlo plavoj majici :lolsmjeh:
*bez uvrede sov :zubo:

onda sam se pocela derati:ej pa kak me nitko ne primjecuje,ti kao sov imas fotografsko pamcenje a sad nista*jer naime faca mu je bila ko je sad ova luđakinja :lolsmjeh: *

onda sam kasnije vidla i dejaniru u plavoj trek uniformi a ostali su mi bili onak zamagljeni skroz

kasnije ste svi napokon skuzii tko sam i onda smo svi na kraju zavrsili na pivi :beerchung:

*nda,mislim da sam to sanjala jer se previse veselim sferakonu :mrgreen:

sri 25 ožu, 2009 11:26 am
Overlord
Overlord

alien she je napisao/la:
oke,ovo je vec stvarno poremeceno kaj ja zadnja dva dana sanjam 8-[ ...

naime,prvi san:sanjala sam da sam dosla u udrugu i da nikoga nije ni bilo jer ste svi otisli na istrakon pa sam bila ljuta jer ste me zaj*bali :zubo:
*uopce nisam bila svjesna da je trajao istrakon*

i da,i onda sam saznala da su mi starci cyloni :cylon: :lolsmjeh:

drugi san:
e onda sam sanjala da sam dosla na sferakon,a kaj je najbolje prostori ni malo nisu slicili prostorijama fer-a*ono kaj sam na slikama vidla*sjecam se jednog smesnog detalja:vidla sam sovereigna u nekoj pripijenoj svjetlo plavoj majici :lolsmjeh:
*bez uvrede sov :zubo:

onda sam se pocela derati:ej pa kak me nitko ne primjecuje,ti kao sov imas fotografsko pamcenje a sad nista*jer naime faca mu je bila ko je sad ova luđakinja :lolsmjeh: *

onda sam kasnije vidla i dejaniru u plavoj trek uniformi a ostali su mi bili onak zamagljeni skroz

kasnije ste svi napokon skuzii tko sam i onda smo svi na kraju zavrsili na pivi :beerchung:

*nda,mislim da sam to sanjala jer se previse veselim sferakonu :mrgreen:

Vrlo zanimljivo :thumbs2: Ne bi te inače sigurno zaj**li za Istrakon [-X Ja u pripijenoj svijetloplavoj majici :lolsmjeh: Nitko te ne primjećuje...hmmm :-k to bi moglo značit da će te neki i previše primjetiti :zubo: :lol: Dobro je što smo bili završili na pivi (to će se najvjerojatnije i desit, ali možda ne samo na pivi već na jeger-coli :mrgreen: ) :thumbs2: Moguće da si to sanjala zato jer se veseliš Sferakonu, tak zna i meni bit :thumbs2:

slika

sri 25 ožu, 2009 11:31 am
Profil YIM Web stranica
Valkyrie

Opis Stanja: foundation and empire
Sovereign je napisao/la:

Vrlo zanimljivo :thumbs2: Ne bi te inače sigurno zaj**li za Istrakon [-X Ja u pripijenoj svijetloplavoj majici :lolsmjeh: Nitko te ne primjećuje...hmmm :-k to bi moglo značit da će te neki i previše primjetiti :zubo: :lol: Dobro je što smo bili završili na pivi (to će se najvjerojatnije i desit, ali možda ne samo na pivi već na jeger-coli :mrgreen: ) :thumbs2: Moguće da si to sanjala zato jer se veseliš Sferakonu, tak zna i meni bit :thumbs2:

a najjace mi je bilo onak posle vidim ja tebe u elementu onak nekoj curi velis:os se barit :zubo: ?

i znam da sam se derala na tebe da trebas pustiti kosu :mrgreen:

e sad se dalje ne sjecam kaj je bilo...

uglavnom,ak obuces svijetlo plavu majicu za sferakon mislim da budem umrla od smijeha :lolsmjeh:

sri 25 ožu, 2009 11:35 am
Overlord
Overlord

alien she je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:

a najjace mi je bilo onak posle vidim ja tebe u elementu onak nekoj curi velis:os se barit :zubo: ?

i znam da sam se derala na tebe da trebas pustiti kosu :mrgreen:

e sad se dalje ne sjecam kaj je bilo...

uglavnom,ak obuces svijetlo plavu majicu za sferakon mislim da budem umrla od smijeha :lolsmjeh:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Ja sam u elementu :mrgreen: :thumbs2:
Što se tiče kose već mi je narasla malo :thumbs2:
Ništa od svijetlo plave majice (jedino mi je gornji dio uniforme takav) :mrgreen:

slika

sri 25 ožu, 2009 11:38 am
Profil YIM Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 671 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 45  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: