Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
Re: Umišljeni moderni muškarci
Lucrezia BORGia je napisao/la:
TerNek je napisao/la:
Lucrezia BORGia je napisao/la:
ovo cak nije ni pravi topic nego chakyjev split jednog mog offtopica...
Ja sam ga splitao. Nisam ni sanjao kakva će trakavica od toga ispasti.
ah sorry, navikla sam da chaky splita jel ti sad zao sta nisi samo izbrisa off? ma sta trakavica? to je konstruktivna rasprava! (zapravo vise njih) raspravljanje s picardom neki dan je bas imalo osvjezavajuc ucinak (na mene)
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ajme... ova tema ima 13 stranica... LOL ...i što ste zaključile... ?
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
ehem...ovisi od osobe do osobe. veći problem od umišljenosti je što se bojite pokazati osjećaje, priznati kad ste u krivu ili da vam se neka osoba sviđa. kad se sve to uzme u obzir umišljenost je najmanji problem
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.