|
Sada je: čet 03 ruj, 2026 2:00 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Koncerti, festivali, događanja
| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Koncerti, festivali, događanja
Još malo i kreće moja jesenska koncertna sezona: Insomnium - 18.11.2011. Ljubljana  Gorgoroth - 8.12.2011. Ljubljana 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 05 stu, 2011 12:57 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| sub 05 stu, 2011 2:20 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Taman za moj rođendan, hehe... Njih se isplati pogledati.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| sub 05 stu, 2011 5:32 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Wildchild je napisao/la: Taman za moj rođendan, hehe... Njih se isplati pogledati. Misliš na Gorgoroth?
|
| sub 05 stu, 2011 8:03 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: Taman za moj rođendan, hehe... Njih se isplati pogledati. jep, kada sam vidjela datum odmah se lampica upalila 
| sub 05 stu, 2011 9:31 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Miki je napisao/la: Wildchild je napisao/la: Taman za moj rođendan, hehe... Njih se isplati pogledati. Misliš na Gorgoroth? Ne nego, 20.11. - Parni Valjak u Rijeci. Ae doleti do Rijeke pa ćemo širit hejt ispred Dvorane Mladosti.

|
| ned 06 stu, 2011 1:47 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Parni valjak? To je onaj bend kojem je svaki koncert oproštajni. Bio za neku novu godinu na trgu u Zgu na njima. Bilo dosadno.
|
| ned 06 stu, 2011 3:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sutra (28.3.) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, tribina pod nazivom "KAPITALIZAM KAO KRIZA" https://www.facebook.com/events/197319830370490/Ide još netko? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 ožu, 2012 6:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Nešt moja draga jučer sa frendicom komentirala na temu da bi išle, sad si me zbunio jer je to na FF pa ne znam jel to to 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 28 ožu, 2012 10:15 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ha ne znam, možda ima više sličnih događanja, samo nisam s njima upoznat (to obično ide preko frendova jer mediji rijetko najavljuju... ajd danas je za tribunu i antikapitalistički prosvjed u subotu bio kratak prilog u "Hrvatska uživo"  ) Bilo je tako-tako. Ljudi su još uvijek "zamagljenog uma", i priča je više vukla na kukanje "kak nam firme propadaju" i o nekoj vrsti socijalizma kao alternative (bilo u pozitivnom bilo u negativnom kontekstu), no od nekuda se mora i početi. Slušajući ljude što sve pričaju, na kraju mi je bilo žao što se nisam uključio u diskusiju. Recimo na predavanju prije par dana (o medijima i manipulaciji) sam se možda i najviše javljao za riječ nakon što je predavač rekao da se možemo pridružiti komentarima) Pozitivno je da je dvorana bila prepuna i da nije bilo nekog svađanja. I to je početak 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 28 ožu, 2012 10:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ide netko? http://www.facebook.com/events/341153549300751/O buvljaku:'UzmiOstaviShop Klaonica' je projekt, odnosno inicijativa u sklopu skvota Klaonica koja nudi alternativu funkcioniranja suprotnom onome sveopćeprihvaćenom potrošački orijentiranom načinu života. Drugim riječima, besplatne stvari na bazi dobre stare kulture razmjene dobara! "Shop" funcionira na 'uzmi ili ostavi' principu te radi cirkulacije UPOTREBLJIVIH stvari svakodnevno možete pročačkati svoje podrume, tavane, ormare, prašnjave police te potražiti i donijeti nešto što vama ne treba, a mislite da bi nekome drugome moglo koristiti te isto tako (neuvjetovano time hoćete li donijeti nešto) svakodnevno možete doći potražiti nešto za sebe. Odjeća, obuća, vješalice, namještaj, posteljina, nakit, igračke, društvene igre, posuđe, alati, mobiteli, kompjuteri i bilokakvi dijelovi za iste, SVAŠTA! Jedino bitno je da je upotrebljivo  Ovo je samo korak naprijed u borbi protiv vrednovanja podređenih novcu kao i statusu te put prema stvaranju prave mreže uzajamne pomoći i solidarnosti! A ovaj puta nastupa i nekoliko muzičara:"Occupy and Beyond" je naziv europske turneje dvojice članova američkog anarho kolektiva RIOT-FOLK. To su RYAN HARVEY i TOM FRAMPTON. RYAN: Od sredine 2011., Ryan je izveo preko 100 nastupa u 15 zemalja, uključujući preko 3 mjeseca performansa na i oko 'Occupyja' u SADu. Njegove pjesme i priče, tematski vezane uz prevrat kataliziran Arapskim proljećem i ostale mass-proteste sa svih strana svijeta, su tu da educiraju, intrigiraju i inspiriraju. TOM: Tom Frampton se pridružuje Ryanu na većini tura Europom od Berlina do Atene. Malo je imao strku oko škole zadnjih par godina, ali je u zadnje vrijeme jako aktivan u protestima vezanim uz Oakland. Tur im je čista eksplozija folk panka, političkog story-tellinga i dobrog provoda, kao i ponude literature i informacija vezane uz pokrete u različitim zemljama. 
|
| sub 04 kol, 2012 1:32 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Novi Uzmi-Ostavi buvljak: c/p: http://www.facebook.com/events/432262320154444/SUBOTA 3.11.2012. || 15h - 20h || UZMI ILI OSTAVI SHOP i dvorište ispred njega ReciKlaonica kolektiv vas poziva na jesenski mini sajam razmjene i poklanjanja stvari + ručak i kolači (i jedno i drugo vegansko) + roza limunada + pivo + dobro društvo + dobra glazba + dobar ambijent Možete naći svega od odjeće, preko VHS filmova do kompjuterskih monitora! ! JOŠ JEDAN DODATAK EVENTU ! U 19h : YARD IN FIRE : vatreno-žonglersko-akrobatski performans Tako da se pripremite  --- Ovo je samo korak naprijed u borbi protiv vrednovanja podređenih novcu kao i statusu te put prema stvaranju prave mreže uzajamne pomoći i solidarnosti!
|
| pon 29 lis, 2012 4:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Tko je sutra u ZG i voli ljetne radosti - na jarunskom Otoku mladosti je free-access (besplatna) mogućnost za isprobati raznorazne zabavne aktivnosti. Ja sam gađao iz airsoft "puške", pentrao se po stijeni, balansirao po užetu, gledao umjetnice na platnu itd  Skoro nagovorio streličara da mi posudi oružje za "Milane, you have failed this city" trenutak  I čak sam doživio Drakarys - ono kad si naslonjen na korpu od balona na vruć zrak i netko iznenada upali plamen, osjetiš udar ubervrućeg zraka, bljesak plamena i whooooosh i u panici skočiš par metara nazad. Sve u svemu, veoma dobar dan 
|
| sub 04 svi, 2013 9:49 pm |
|
 |
|
fluffy
|
u Sv. Petru u Šumi, za one koji ne znaju to je u Istri, jučer je bio 1.Cica-fest  ...tako da dečki slj. godine put pod noge i u Istru ...evo možete pogledati kako je to izgledalo Isprsile se Istrijanke: koja ima najljepše, koja najveće, a koja najmanje cice?
| ned 05 svi, 2013 5:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Lijepo je to, i možda bi i navratio kad bi bilo u tjednu kad i istrakon, al ne znaš ti kaj sam ja sve lijepoga vidio na Jarunu jučer kak se rasteže i prevrača po platnu.... Suiko i Sov su mi svjedoci (a i slike na fejsu  )
|
| ned 05 svi, 2013 5:24 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|