| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Što trenutno čitate?
alien she je napisao/la: dan simmons - hyperion  dodatak: ray bradbury- farenheit 451
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 18 lip, 2009 10:33 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
alien she je napisao/la: alien she je napisao/la: dan simmons - hyperion  dodatak: ray bradbury- farenheit 451 Dodatak za Hyperion???
| čet 18 lip, 2009 10:39 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
BrickTop je napisao/la: alien she je napisao/la: alien she je napisao/la: dan simmons - hyperion  dodatak: ray bradbury- farenheit 451 Dodatak za Hyperion??? ne vec dodatak onome kaj trenutno citam citam dvije knjige istovremeno.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 18 lip, 2009 10:40 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Aha, na čijoj si priči u Hyperionu??
| čet 18 lip, 2009 10:43 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
BrickTop je napisao/la: Aha, na čijoj si priči u Hyperionu?? tek na prici lenara hoyta, kad prepricava dureaov dnevnik 
|
| čet 18 lip, 2009 10:45 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Ta je dosta dobra, ako se dobro sječam to je ona o onome svećeniku među onim divljacima.
| čet 18 lip, 2009 10:48 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: _Oz je napisao/la: Evo, ja se opet ulovio "Destiny" trilogije, trenutno sam na pola druge knjige koja je stvarno predobra. [ http://i41.tinypic.com/2wejchu.jpg ] BTW, ako se pitate tko je ova leteća teta na coveru, to je kapetanica Erika Hernandez.  jel to iz VBZ-a? i na engleskom? Yep, na engleskom je, al ne znam dal ju imaju u VBZ-u (moguće).
|
| čet 18 lip, 2009 11:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Citam jednu SF knjigu Vojnice ,ne pitaj Gordon R. Dickson
1967 g. napisana ocekivo sam da ce bit losa knjiga puna hipi bratoljubne ideologije ali ispostavilo da vrlo dobra knjiga i preporucujem svima .
Neki dan kad sam svartio u knjiznicu (rijetko se to dogada ,obicno posaljem staru da mi digne neki naslov sto me zanima ) prijetio sam da su preveli cak Dosije X tri knjige to znaci da ima nade i za ST knjige
| sri 08 srp, 2009 2:41 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
I kakva je ta knjiga od Gordona R. Dicksona, mislim gdje se odvija radnja?
|
| sri 08 srp, 2009 6:20 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
anne rice : queen of the damned
uglavnom treci dio dobrih vampirskih kronika
| sri 08 srp, 2009 6:33 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Pjesma Leda i Vatre - Sraz Kraljeva
| sri 08 srp, 2009 7:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
PrincMatias je napisao/la: I kakva je ta knjiga od Gordona R. Dicksona, mislim gdje se odvija radnja? u 14 ljudskih svijetova ...... meni je zasad dobra knjiga procito sam vise od pola ....
| sri 08 srp, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Počepo sam čitati "Vodič kroz galaksiju za autostopere", od Douglas Adamsa .... u pauzama dok čekam ekipu da se pridruži na pivi, kad ne mogu zaspati i sl... "Danas je sugurno četvrtak", rekao si je Arthur zamišljeno, tonući u svoje pivo, "Nikad nisam uspio savladati četvrtke." 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 08 srp, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ajde si svi lijepo napravite profil na ovoj stranici.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 09 srp, 2009 4:40 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Guido Gerosa: Osvajači:Napoleon 
|
| sub 11 srp, 2009 11:27 pm |