| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Koncerti, festivali, događanja
O gle, Bon Jovi danas imao koncert na maksimirskoj ljepotici. Zbilja nemam pojma šta se događa. Nije da me briga, al ovo sam potpuno ne primjetio da će se dogodit. A vidim po portalima da je bilo rulje.
|
| sri 08 lip, 2011 10:40 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
I karta vjerojatno svega 500 kn...ko da Barcelona dolazi na prijateljsku s drugim sastavom na početku priprema...nda...
|
| sri 08 lip, 2011 10:41 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ovu nedjelju je na Trsatu tj. točnije na gradini prvi Festival Mitova i Legendi Istre i Kvarnera ...pa evo svi koji su blizu i koji budu zainteresirani mogu svratiti MALIKfest
| sri 08 lip, 2011 10:45 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
E Miki bi išao na neki grim festival ovo ljeto? Onak, ak planiraš godišnji ili nešto pa da kvalitetno i iskoristiš.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 08 lip, 2011 10:47 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ne bi. Rabotam ko manijak, a imam i doma posla, moram nešt bauštelat a nisam ni materijal nabavio. Grim festival ovo ljeto? Izuzev ovih vani tipa Wacken, Metal Camp i BA, nemam pojma šta ima kod nas.
|
| sri 08 lip, 2011 10:55 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Nema kod nas, ali ima u ZLOveniji. Metalmania festival, jeftino, ne-gay i puno rasnih plavnih slovenki (također, našlo bi se i par crvenokosih i crnih). http://www.metalmaniafest.com/2 dana možeš izdvojit ajd.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| sri 08 lip, 2011 10:57 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Baš nijedan bend ne slušam od ovih.  Premda bi me zanimao Krampus. Ma ja sam ti u doomu ovih par tjedana. Jel si preslušo Evintu od MDB? 
|
| sri 08 lip, 2011 11:02 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Mene najviše zanimaju Baptism i Horna, vrh finskog blacka, ostalo tak-tak. MDB nisam još poslušao, čeka me na winampu. U zadnje vrijeme prašim zadnji Nargaroth i prvi Sahg. Frendica bila na MDB koncertu u Londonu prije 2 tjedna. Kaže da je bilo predobro.

|
| sri 08 lip, 2011 11:07 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ja imam doma Sinamorata DVD, jooooj. Šteta što su u zadnje vrijeme postali festivalski bend, jer ovo je prava atmosfera na Sinamorati. Zatvoreno, mračno, rijetka svjetla. A ne kad na jutubu upišem mdb live, i ono neki festival na otvorenom usred bijela dana. Doom metal heloou. Evintu slušaj dok ti cura slomi herc. Jer baš je 
|
| sri 08 lip, 2011 11:11 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Meni nije loš niti An Ode to Woe DVD. Btw, istina, kad sam ih gledao na Metal Campu 2006. nije mi to bilo to, ali zato je Aaron zaboravio pola tekstova. 

|
| sri 08 lip, 2011 11:26 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
Ide netko na Apocalypticu u Boogaloo? Fulala sam ih u Lisinskom i u Domu sportova mislim a ovo ne bih htjela, a ekipa moja nema para pa mi se opet može desit da izbisim 
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| čet 09 lip, 2011 11:15 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Seraphina je napisao/la: Ide netko na Apocalypticu u Boogaloo? Fulala sam ih u Lisinskom i u Domu sportova mislim a ovo ne bih htjela, a ekipa moja nema para pa mi se opet može desit da izbisim  ovo čudo iznad tebe 
| čet 09 lip, 2011 12:24 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Seraphina je napisao/la: Ide netko na Apocalypticu u Boogaloo? Fulala sam ih u Lisinskom i u Domu sportova mislim a ovo ne bih htjela, a ekipa moja nema para pa mi se opet može desit da izbisim  Vjerojatno idem, da, po neznam kojiput ih gledam. Valjda peti ili šesti.  Gledao sam ih ove godine u Ljubljani 22.2. ( detaljnije) i vjerojatno će slična set lista biti i u Zagrebu.  Zar su oni bili u Domu sportova?  Ja samo pamtim kad su bili 2000. u Tvornici i 2006. u Lisinskom.

|
| čet 09 lip, 2011 5:41 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 21 lip, 2011 3:21 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mozda ce nekog zanimat ..pisme sa ovogodisnjeg splitskog festivala http://splitskifestival.hr/splitski-fes ... 011/pjesme
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 23 lip, 2011 3:29 pm |
|
 |
|