| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: Komentari forumskih statistika
Ma ja bih da se Hrčka vrati. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 02 lip, 2011 10:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Forumska doba godine ?
Ako se dobro sjeća, to "proljeće" je krenulo oko Božića i vrhunac je bio na razmeđu zime i proljeća  Nekolicina sada već standardnih forumaša su došli baš u to vrijeme. I meni je to razdoblje bilo baš fora  (i uspio sam se suzdržati da ne napišem još par pasusa o tome  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 03 lip, 2011 1:26 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
To je bilo između veljace i travnja a svi smo gledali ili baren poceli gledat stargate , sve je bilo krcato nekin pricama o "majci" trap i ceri alienki ..tad se trap bia odjavija pa se posli par miseci prijavija ko Mrgood(mrgud) da bi na kraju izmislija pricu o paralelnom svemiru i mrgudu Sican se toga ..bilo je tad tesko i pratit forum od kolicine upisa 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 03 lip, 2011 2:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Ako se dobro sjeća, to "proljeće" je krenulo oko Božića i vrhunac je bio na razmeđu zime i proljeća  Da ja se isto sječam da je bilo oko nekog Božića ili Nove, e sad možda je to bilo nešto izdvojeno 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 03 lip, 2011 8:10 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
A ja znam tko bi da mi se vrati samo što to želim zadržat za sebe
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 03 lip, 2011 10:56 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ajde ajde, dosta žalopojke...udri na veselje!!!!! 
| pet 03 lip, 2011 12:09 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
a da probamo na mjesec? 
| pet 03 lip, 2011 12:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 03 lip, 2011 12:14 pm |
|
 |
|
fluffy
|
mislim da je ipak zima nekako najbolje vrijeme kod ovog foruma...no ipak...nedostatak sf na našim malim ekranima je najveći krivac tako da ono...ni zima ne može baš izvuči neke topice iz prašine 
| pet 03 lip, 2011 12:24 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Jel ti palo na pamet da možda malo previše forsaš? Probaj neko vrijeme zaboravit na žene, i uživaj u svemu ostalom. Onda možda ljubav dođe sama od sebe.  Ček, koji je ovdje topic? A, da... Koliko se ja sjećam, najluđe je na forumu bilo krajem 2009., a i te godine na Božić je srušen rekord - čak 27 forumaša online istovremeno. E, i pročitaj par onih knjiga o ženskoj psihi (znam da su odvratno duge, al štaš), ošišaj se, obrij, i prestani pušit. Šanse ti automatski rastu 25%.... But trust me on sunscreen... 
|
| pet 03 lip, 2011 12:40 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
captain je napisao/la: sve je bilo krcato nekin pricama o "majci" trap i ceri alienki A ćaće mirne se nitko ne sjeća.  Ugl, tad su bili Čudakovići u điru i sve je bilo puno incestuoznih i drugih nadasve bolesnih rodbinskih veza. xD ^^
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 03 lip, 2011 12:43 pm |
|
 |
|
Overlord
|
_Oz je napisao/la: Jel ti palo na pamet da možda malo previše forsaš? Probaj neko vrijeme zaboravit na žene, i uživaj u svemu ostalom. Onda možda ljubav dođe sama od sebe.  Ček, koji je ovdje topic? A, da... Koliko se ja sjećam, najluđe je na forumu bilo krajem 2009., a i te godine na Božić je srušen rekord - čak 27 forumaša online istovremeno. E, i pročitaj par onih knjiga o ženskoj psihi (znam da su odvratno duge, al štaš), ošišaj se, obrij, i prestani pušit. Šanse ti automatski rastu 25%.... But trust me on sunscreen...  E problem je u tome što u zadnje vrijeme uopće ne forsam ništ i curku sam slučajno upoznao, al naravno sr*nje te zadesi kad se najmanje nadaš
I nešt o temi: Brijem da je forum bio najjači dok sam ja bio još in rilejšenšip s redhairicom, ili se to meni samo čini Oh well, votever

|
| pet 03 lip, 2011 2:52 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mir'Na Riker je napisao/la: captain je napisao/la: sve je bilo krcato nekin pricama o "majci" trap i ceri alienki A ćaće mirne se nitko ne sjeća.  Ugl, tad su bili Čudakovići u điru i sve je bilo puno incestuoznih i drugih nadasve bolesnih rodbinskih veza. xD ^^ Čača "sa tvrdin Č" je otiša nepovrat na rub neznane povijesti a čudakovići su istrunili u nemoralu Forum je onda bija jak uostalom zato jer su hrČka i Rai odgovarale na sve teme i cili je forum svitlia više nego drvce za božić 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 03 lip, 2011 3:01 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hajde, laudatores temporis acti, nije sve tako crno.  Tada nije bilo Rowene  ni Lampyris  . Ali voljela bih da se Dejanira vrati. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 03 lip, 2011 8:25 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Teško je održavati aktivnost na forumu kad se nema o čemu pričati. Interne šale samo odbijaju one koji nisu uključeni pa se to nakalami na činjenicu da nema tema za kvalitetnu (Trek) raspravu.
|
| pet 03 lip, 2011 11:06 pm |
|
 |
|