|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 20 ruj, 2026 5:27 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
TAS i uvrijedjeni Ant :) (split by Chaky)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
To se nikako ne može uspoređivati s Bogom i Isusom Kristom. Primjer s ateistima i vjernicima sam naveo kako bi skrenuo pažnju da netko u nešto vjeruje i ne mijenja svoje stajalište.
Onu "podršku" koju sam izrazio TerNeku u smislu "vrlo dobro rečeno"; tu sam malo pretjerao jer nije u redu nešto nazvati mutantskim izrodom stoga sam povukao tu svoju izjavu na vrijeme. Ali i dalje ENT ne smatram Trekom.
To će mnogima izgledati radikalno ako ja u nečemu ne podržavam TerNeka, a to je u ovom slučaju to što on naziva tako ENT.
Gle, Ant, ja nigdje nisam ENT nazvao smećem, "mutanstskim izrodom" i sl. riječima nego sam samo htio skrenuti pozornost da ENT teški krši kanon i da se ne mogu složiti da je ENT dio Star Treka. Što se mene tiče zadnji Trek bio je
Voyager.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 03 ruj, 2006 12:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Neki pljuju i po Vojageru, da krsi 'kanon' ,
ali je meni Vojager bolji trek nego Enterprize.
Doduse , meni je bolja serija ona koja ima bolje
futuristicke gadgete. 
|
| ned 03 ruj, 2006 12:30 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: Gle, Ant, ja nigdje nisam ENT nazvao smećem, "mutanstskim izrodom" i sl. riječima nego sam samo htio skrenuti pozornost da ENT teški krši kanon i da se ne mogu složiti da je ENT dio Star Treka.
respect
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 03 ruj, 2006 2:28 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Po čemu je ENT Trek? Po neprepoznatljivim uniformama? Mislim, nema smisla. I, naravno da se isti nije prikazivao dalje jer producenti i scenaristi nisu znali kako bi napravili ono što se praktički ne može napraviti-izmišljati neke ideje kako iči prije serije koja se snimala '60-ih godina (TOS, op.a). Jer je to sasvim apsurdno. Naravno da Picard, Sisko i Janewayica, pa čak ni sam Kirk nisu mogli čuti za nekog Archera jer on zapravo nije ni postojao nego je nasilno, kasnije ubačen u seriju kao nekakav sin velikog oca koji je napravio warp 5 pogon tj. bio voditelj tog cijelog projekta. Je li Zephram Cochrane spomenuo u svom govoru Archera starijeg? Nije! Zašto? Pa, zato jer on nije ni postohao. Mnogi trekkeri će se sa mnom složiti da ENT teško krši kanon.
I, za one koji misle da se to neće ostvariti: DA, napisat ću uskoro dizertaciju na temu "Zašto Enterprisenije Star Trek?". U kojoj ću objektivno, argumentirano obrazložiti zašto tako mislim, i zašto tako mnogi trekkeri misle.
...joj sorry T'Grel ali nebrem više izdržati!! ...Uniforme?! U Entu su legendarne, i bar Archeru pristaje njegova,a Picard uvijek svoju navlači... ...Slučajno nije bio spomenut Archer u ostalim serijalima... Ent je malo drugačiji TREK serijal, ali to ne znaći da krši kanon!!!
...a dizertacija...
| pon 04 ruj, 2006 10:50 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|