| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
Chaky je napisao/la: sad me sram a kaj je to koch cokolada?
ja bi rekla da liz misli na čokoladu za kuhanje 
_________________ njanjanja
|
| pon 24 tra, 2006 11:10 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
aha... pa to cuclam cijele dane 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 24 tra, 2006 11:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Cokolada = Sreca
Je, reko bi da je to luda sreca 4 pogotka od 5 igranja
Dapace bio sam sit tako da sam dijelio pogotke.
(Knjigu sam zadrzao za sebe  )
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 25 tra, 2006 12:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Eh da Koch cokolada
Koh cokolada je JAKA cokolada izrazito cokoladnog okusa ali je manje slatka,
ali jako cokoladni dozivljaj se dobije i s Zivotinjskim carstvom samo kaj je nekak mala
Uh dosta o cokoladama jer inace cu zavrsiti u kuhinjskom ormaru... 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 25 tra, 2006 12:43 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Meni je baš zbog gorkaste arome zanimljivija  Naučiš se uživati u okusima, a ne smažeš je u trideset sekundi ko smeća masna tipa milka i dorina 
_________________ -Općenito je poznata činjenica da je bogatu neoženjenu čovjeku žena prijeko potrebna.-J. Austen
|
| uto 25 tra, 2006 1:26 am |
|
 |
|
Trekker
|
Lil'Mee je napisao/la: ja ne mogu koch čokolade pojest više od 2-3 kockice. a i to ak nema ničeg drugog. cokoladu treba voljeti (od svih tema, ja nabasam na ovu  ) cokoladu za kuhanje i ne volim bas Citat: smeća masna tipa milka i dorina ne bih se slozio da su to smeca masna !
od crnih volim one koje nisu za kuhanje nego u sebi sadrze narancu
chaky, jesi nasao na kraju divovsku cokoladu? za koga je bila 
|
| ned 07 svi, 2006 10:13 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Fitzwilliam je napisao/la: chaky, jesi nasao na kraju divovsku cokoladu? za koga je bila 
Nisam našao  ... umjesto divovske kupio sam kg cokolade u manjim komadima.
To sam kupovao za frendicu za diplomski.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 08 svi, 2006 1:15 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Fitzwilliam je napisao/la: Lil'Mee je napisao/la: ja ne mogu koch čokolade pojest više od 2-3 kockice. a i to ak nema ničeg drugog. cokoladu treba voljeti (od svih tema, ja nabasam na ovu  ) cokoladu za kuhanje i ne volim bas Citat: smeća masna tipa milka i dorina ne bih se slozio da su to smeca masna ! od crnih volim one koje nisu za kuhanje nego u sebi sadrze narancu
 Pravi se javio. Ti, koji se toviš tim na dnevnoj bazi, ljubavi 
_________________ -Općenito je poznata činjenica da je bogatu neoženjenu čovjeku žena prijeko potrebna.-J. Austen
|
| sri 10 svi, 2006 2:35 am |
|
 |
|
Trekker
|
elizab3th je napisao/la: Fitzwilliam je napisao/la: Lil'Mee je napisao/la: ja ne mogu koch čokolade pojest više od 2-3 kockice. a i to ak nema ničeg drugog. cokoladu treba voljeti (od svih tema, ja nabasam na ovu  ) cokoladu za kuhanje i ne volim bas Citat: smeća masna tipa milka i dorina ne bih se slozio da su to smeca masna ! od crnih volim one koje nisu za kuhanje nego u sebi sadrze narancu  Pravi se javio. Ti, koji se toviš tim na dnevnoj bazi, ljubavi  daj ne baljezgaj najdraza, ti dobro znas da ja pazim na svoju vitku liniju! jednom mladicu iz obitelji kao sto je moja ne dolikuje da bude..pa dobro reću ću-debeo! kao neki .. dobro, reću ću- seljak koji na polju radi!
ja uzivam u malim komadicima posebno odabrane cokolade
ti, koja si iz nizeg sloja, bi trebala pripaziti na takvu napast jer ona vreba skoro pa iz svake zdjele na vasem stolu, dobro sam uocio kad sam posljednji put bio u posjetu tvojoj obitelji.
ljubim te najdraza!
farewell!
|
| sri 10 svi, 2006 1:52 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Da, znamo svi koji su tvoji stavovi o mojoj familiji
E, pa nije ni tvoja teta baš najugodnije društvo...
A što se tiče sadržaja našeg stola, dobro poznaješ navade i manire moje majke pa bi ti dosad već trebalo biti jasno kako ona ne drži previše do damskiog struka, dapače, smatra poželjnim da se žena pa s njom i muškarac, zapusti kad sklope brak. Svi znamo da je njoj oduvijek jedna jedina stvar na pameti
Klanjam se i zdušno te cjelivam, moj dragi 
|
| sri 10 svi, 2006 2:12 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
o pobogu 
_________________ njanjanja
|
| sri 10 svi, 2006 3:25 pm |
|
 |
|
Trekker
|
|
| čet 11 svi, 2006 1:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...znate kaj sam čuo , da je milka tako slatka i topi se u ustima jer sadrži KRV... (životinja)(mislim milka krava)
...meni su draži kolači, a čokoladu jedem rijetko...
| sub 13 svi, 2006 12:17 pm |
|
 |
|