| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Plinska kriza
Shadowmaster je napisao/la: Da mos mislit.. ja se idem osigurat imam jos jedan mali vantilator koji ima mogucnost grijanja i to mi je taman... sljedeci korak je elektricna deka... Što si zimogrozan. Ja imam sve na plin, bez ikakve alternative, ali mi ne pada na pamet paničariti. Ukrajina je ipak prva na udaru ruske taktičke igre, a i puno veća od nas pa će vrlo brzo riješiti probleme i svi ćemo imati plina.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 06 sij, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
eh valjda se on boji redukcija 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 06 sij, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Da da vas dvoje imate klime koje mogu grijati mene je lik koji mi je trebo ugradit klimu sjebo i sad nemam nista... vi ste osigurani... 
| uto 06 sij, 2009 11:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
pa mi smo u ponedjeljak na poslu isto upalili klimu a radijatori rade. No rekao je kolega da se klime baš ne bi smijele paliti ako je temp. ispod nule 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 06 sij, 2009 11:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Rekli bas danas na Tv-u da imamo plina 21 dan a ako padnu jos dolje temperature za 18 dana . Ako kriza potraje nece radit srednje skole !
| sri 07 sij, 2009 6:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| čet 08 sij, 2009 2:58 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Plin s emoze dobit i od kravljeg izmeta , gnojiva pa mozda bi na to trebali prijec lol 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 08 sij, 2009 3:01 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mislim da bi nas trebalo odma metnut u menađment tih resursa mi smo ipak "drekeri" 
| čet 08 sij, 2009 3:03 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zamisli ono tvornica plina gdje zaposlenici moraju redovito ici na WC a sve sto oni izbace iz sebe ide u kotao , gdje se stvara plin koji grije gradove i mjesta Ili jos bolje imat wc spojen na uređaj za pravljenje plina i grijat se na vlastiti izmet Reciklaza 
|
| čet 08 sij, 2009 3:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cuo sam za par takvih farmi a americi no problem je da uvijek nes moras popravljat i servisirat... plin malo iscuri... zapali se i bum... 
| čet 08 sij, 2009 3:09 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Nemojte zaboravit i na onu šemu iz Ace Venture 2. Ona plemena svašta proizvode od šišmišjeg izmeta tzv. "guana", a isti ima i veliku kaloričnu vrijednost (naravno, ne u smislu klope, nego goriva, da ne bi bilo) pa bi mogao poslužiti kao gorivo u toplanama.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 08 sij, 2009 3:11 am |
|
 |
|
Make it so
|
Svashta moze bit gorivo , smao je pitanje dal je to nekome u interesu ili ne ?
|
| čet 08 sij, 2009 3:13 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
captain je napisao/la: Svashta moze bit gorivo , smao je pitanje dal je to nekome u interesu ili ne ? Naravno. Putinu je u interesu da to bude ruski plin.
|
| čet 08 sij, 2009 3:19 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Jeste li već kupili svoju električnu grijalicu? 

|
| čet 08 sij, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Lol sokantno je to da sam ja trebao kupit grijalicu za more u uvijek sam ju bio ljen kupit pa sam se smrzavo dolje, tak da sam ceko akciju i gle uspio sam dobit uljani radiator koji je prije blagdana kostao 500 kn za 280 kn po meni dobra investicija, mogu ga ukljucit sad ak nestane plina, nemoram bit u panici da ih nece bit za kupit kad pocne kriza, kad krize vise nebude odnesem ga na more i gotovo.
Inace a da vidite ekupu pred pevcem svi do jednoga nose grijalice pod rukama...
| pet 09 sij, 2009 3:00 am |
|
 |
|