| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: PITAJTE KUNIĆA - KUNIĆ DAJE ODGOVORE
da li ti vjerujes u onu: nema bedastih pitanja, samo bedastih odgovora?
da li se i inace u zivotu opredjeljujes za neku od opcija samo "tak bezveze"?
kad naidjes na nju, sto ti se svidi od strane glazbe? (koji zanr ako ne izvodjac)
strana ili domaca glazba? Zasto bas ta?
da li bi radje imao zdravo ili bolesno dijete? Koliko si daleko spreman ici za zdravlje svog djeteta?
da li koristis wikipediju?
znas li tko/sto je "monty python"?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 05 ožu, 2008 5:15 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: da li ti vjerujes u onu: nema bedastih pitanja, samo bedastih odgovora?
da li se i inace u zivotu opredjeljujes za neku od opcija samo "tak bezveze"?
sto ti se svidi od strane glazbe? (koji zanr ako ne izvodjac)
da li bi radje imao zdravo ili bolesno dijete? Koliko si daleko spreman ici za zdravlje svog djeteta?
da li koristis wikipediju?
znas li tko/sto je "monty python"? 1.Da, moji odgovori su ti dokaz  . 2.Ovisi o situaciji. 3.Uglavno tehno i hip-hop. 4.Ljudski život je ipak najvažniji i bolesni su ljudi. Tako da tu nemam opredjeljenja. Za zdravlje svojega dijeteta nebih pitao za cijenu, nadam se da to dovoljno govori. 5.Ponekad kad mi nešto zatreba. 6.Čuo jesam. Čini mi se filmski studio?
|
| sri 05 ožu, 2008 5:22 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Kunić je napisao/la: Chaky je napisao/la: znas li tko/sto je "monty python"? Čuo jesam. Čini mi se filmski studio? Ne. "Leteći cirkus". 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 05 ožu, 2008 7:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Kunić je napisao/la: 2.Ovo je bedasto pitanje.
Kunić je napisao/la: Chaky je napisao/la: da li ti vjerujes u onu: nema bedastih pitanja, samo bedastih odgovora? 1.Da, moji odgovori su ti dokaz  . pitanje: da li ti je u zivotu vazna konzistentnost? Kunić je napisao/la: 4.Ljudski život je ipak najvažniji i bolesni su ljudi. Tako da tu nemam opredjeljenja. Za zdravlje svojega dijeteta nebih pitao za cijenu, nadam se da to dovoljno govori. pitanje: da li bi genetski modificirao svoju buducu djecu tako da budes siguran da nemoju nasljednih bolesti?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 05 ožu, 2008 7:15 pm |
|
 |
|
Admiral
|
TerNek je napisao/la: Kunić je napisao/la: Chaky je napisao/la: znas li tko/sto je "monty python"? Čuo jesam. Čini mi se filmski studio? Ne. "Leteći cirkus".  Trgovac sa. Šta češ?
|
| sri 05 ožu, 2008 8:37 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: Kunić je napisao/la: 2.Ovo je bedasto pitanje.
Kunić je napisao/la: Chaky je napisao/la: da li ti vjerujes u onu: nema bedastih pitanja, samo bedastih odgovora? 1.Da, moji odgovori su ti dokaz  . pitanje: da li ti je u zivotu vazna konzistentnost? Kunić je napisao/la: 4.Ljudski život je ipak najvažniji i bolesni su ljudi. Tako da tu nemam opredjeljenja. Za zdravlje svojega dijeteta nebih pitao za cijenu, nadam se da to dovoljno govori. pitanje: da li bi genetski modificirao svoju buducu djecu tako da budes siguran da nemoju nasljednih bolesti? Ne, ne bih. Odgovor na predhodno pitanje: Da je.
|
| sri 05 ožu, 2008 8:40 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
da li se volis saliti na svoj racun?
da li namjeravas ici na fakultet? koji?
Koliko ti je glazba vazna u zivotu?
da li ti je kod djevojaka vazniji vanjski izgled ili ipak nesto drugo? Sto?
zasto je naslov ove teme napisan velikim slovima?
Koju ces si titulu izabrati kada dodjes do 1000. posta?
da li bi potplatio policajca manjom cifrom koji ti zeli naplatiti visoku kaznu i oduzeti vozacku?
Da li si se ikada posvadjao sa nekim? (a da nisu roditelji) Da li si se pomirio sa tom osobom?
Da li bi i ti bacio atomsku bombu na japan ili bi produzio americko-japanski rat 1945.?
Da li bi se prijavio na Big Brother?

|
| sri 05 ožu, 2008 9:04 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: da li se volis saliti na svoj racun?
da li namjeravas ici na fakultet? koji?
Koliko ti je glazba vazna u zivotu?
da li ti je kod djevojaka vazniji vanjski izgled ili ipak nesto drugo? Sto?
zasto je naslov ove teme napisan velikim slovima?
Koju ces si titulu izabrati kada dodjes do 1000. posta?
da li bi potplatio policajca manjom cifrom koji ti zeli naplatiti visoku kaznu i oduzeti vozacku?
Da li si se ikada posvadjao sa nekim? (a da nisu roditelji) Da li si se pomirio sa tom osobom?
Da li bi i ti bacio atomsku bombu na japan ili bi produzio americko-japanski rat 1945.?
Da li bi se prijavio na Big Brother? 1.Da dok to ne prelazi neke granice. 2.Pa sad. Planiro jesam. Nešto uz trgovinu. 3.Glazba mi je dosta važna, jer (bez obzira što nemam sluha za pjevanje) ponekad bolje dam na znanje kako se u nekom trenutku osječam. 4.Važno mi je da s tom osobom mogu komunicirati. 5.Da bude uočljiv, a i sam se volim isticati. 6.Iskreno smatram da neću baš skoro stići do 1000.postova. Preprodavač 7.I bi i nebi. Ovisi o kakvom bi prekršaju bila riječ. 8.Pravu si osobu našo pitat. Rijetko se svađam, al kad se posvađam onda se posvađam. 9.Ne bih bacio bombu. Nevini ljudi nisu krivi za rat. 10.Trenutno imam pametnijeg posla. Najvjerojatnije bih.
|
| sri 05 ožu, 2008 9:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Evo pitanja: kolko je sati? lol salim se...  pitanja su: sto ti je najbitnije u zivotu? koje podrucje znanosti te najvise zanima? dali citas novine? debelo ili mršavo?
| sri 05 ožu, 2008 11:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
chaky, dacu ti zuti za teroriziranje forumasa kunicu nedaj se! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 05 ožu, 2008 11:14 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zasto si kunic ?
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 06 ožu, 2008 12:34 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
captain je napisao/la: Zasto si kunic ? zbog prezimena Ant je napisao/la: chaky, dacu ti zuti za teroriziranje forumasa pa ne kuzim vas mlade... postavljanje pitanje je teroriziranje?? ... slaba ste mi vi generacija 

|
| čet 06 ožu, 2008 2:44 am |
|
 |
|
Admiral
|
Marsonia je napisao/la: Evo pitanja: kolko je sati? lol salim se...  pitanja su: sto ti je najbitnije u zivotu? koje podrucje znanosti te najvise zanima? dali citas novine? debelo ili mršavo? 9 i nešto sitno U životu mi je najbitnija obitelj i moji prijatelji. Bez njih čovijek nebi mogao ni funkcionirati. Razvoj tehnologije. Da, 24 sata. Mršavo.
|
| čet 06 ožu, 2008 10:16 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Koji ti je najdraži trek?
| čet 06 ožu, 2008 1:21 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Nova Generacija i Voyager od serijala. Od filmova Prvi kontakt.
|
| čet 06 ožu, 2008 8:37 pm |
|
 |
|