|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: pet 25 ruj, 2026 10:44 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Glasanje za najpjesmu
Mr.bobo je napisao/la: ...he he... ...evo ućimo te lagano kako biti dobar forumaš...  ...nego kako što stara narodna kaže, o ukusima se ne raspravlja... ...no, sigurno ima nešto... ...samo ti još to nisi pronašao...
...ajd se malo aktiviraj u trek tremma i smisli neku novu, i nadovezat ćemo se na tvoj post, i sudjelovati u temi...
...a prije stavljanja novih anketa u zoffu... ...potraži savjet admina ili nekog moderatora, tj. izreci mu svoje planove, pa ćeš dobiti podatke iz prve ruke... da se ne blamiraš sljedeći put!
Eh, kad bi ti naučio još neke stvari koje nisi kroz svojih 6 tisuća i kusur postova, a tako pametno savjete dijeliš...
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 20 stu, 2007 4:47 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Kunić je napisao/la: IZBRISO SAM JU, JER SAM VIDO DA NEMAMO ISTI UKUS! dragi, nije stvar u tome da nemamo isti ukus, nego u tome da ti uopce nemas ukus! 
| uto 20 stu, 2007 6:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Kunić je napisao/la: IZBRISO SAM JU, JER SAM VIDO DA NEMAMO ISTI UKUS! Nije stvar u tome imamo l' isti ukus, il' ne. Trebash ubuduche voditi rachuna, pa ne trpati u isti kosh krushke i paprike.
Mijeshane salate 2
| uto 20 stu, 2007 6:57 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|