| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
 Re: bunnyema udana? (split by chaky)
evo i trecu godisnjicu smo proslavili hehe..  )
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| uto 04 stu, 2008 9:06 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
heee ... lav je u zraku ^^
| sri 05 stu, 2008 9:50 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
Hehe.. sad sam naisla na ovo ponovno ( nadoknadujem propusteno.. ) Pa bi bilo fer da javim da se nisam jos udala.. Ali sam jos uvijek s istim deckom.. i zivimo skupa vec godinu i po, i moram reci da je od njega ispao jedan sasvim solidan treki ( za bozic mi je poklonio ST XI filmic, i tako) Skupa smo vec 5 godina.. boze kako vrijeme ide.. Moram priznati da mi se svida u sto sam ga pretvorila, s obzirom da na iPhone-u ima LCARS i razmislja o tome da nam stan pretvori u Ent.. Love is in the air..  I samo da kazem svim curama koje misle da je nemoguce preobratiti decka: MOGUCE JE! 
|
| ned 27 vel, 2011 6:14 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Uff 5 godina, svaka cast. Nisam niti priblizno tome s nekim bio 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| ned 27 vel, 2011 11:21 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
22 godine i 5 godina u vezi? Get a life! 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 28 vel, 2011 12:34 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: 22 godine i 5 godina u vezi? Get a life!  ja znam sličan slučaj, čak mislim da su oni već nekih 6/7 godina zajedno i toliko i žive a ona je moje godište 
| pon 28 vel, 2011 12:39 am |
|
 |
|
Captain
|
pa kaj fali tome da se ljudi rano nadu To ti je tek uzivanje u zivotu.. KAd se s nekim mozes stisnuti na kaucu i pogledati ST, SW, SG, AVP,P,A, BOT, TBBT i kad te netko ne gleda cudno kad krenes igrat COD i svima sve po spisku jer te netko koknuo.. Sta ce mi zivot pored toga? Vani je sve zadimljeno, di god da izadem, i uvijek ce se naci neka pijana budala da misli da sam njegova vjesalica..
|
| pon 28 vel, 2011 11:07 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Wow.  I like you already! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 28 vel, 2011 11:57 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
bunnyema je napisao/la: pa kaj fali tome da se ljudi rano nadu To ti je tek uzivanje u zivotu.. KAd se s nekim mozes stisnuti na kaucu i pogledati ST, SW, SG, AVP,P,A, BOT, TBBT i kad te netko ne gleda cudno kad krenes igrat COD i svima sve po spisku jer te netko koknuo.. Sta ce mi zivot pored toga? Vani je sve zadimljeno, di god da izadem, i uvijek ce se naci neka pijana budala da misli da sam njegova vjesalica.. Eh da, slažem se. Ti si fakat imala sreće u vezi toga A bome nije ni čudo s obzirom na tvoj look A meni još uvijek ostaju zadimljeni klubovi i pijane cure, pa ćemo vidjet šta će izać iz toga
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 28 vel, 2011 1:32 pm |
|
 |
|
Captain
|
Zelim ti svu srecu da nades neku zgodnu cardassianku..  I sto manje dima u klubovima.. 
|
| pon 28 vel, 2011 1:51 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
bunnyema je napisao/la: Zelim ti svu srecu da nades neku zgodnu cardassianku..  I sto manje dima u klubovima.. Hvala ti Samo što to izgleda još neće biti kako skoro, a dimu djelomično i ja doprinosim pa s tim još nekak mogu izać na kraj
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 28 vel, 2011 1:56 pm |
|
 |
|
Captain
|
vi s Cardassie se bas ne mozete rijesiti losih navika? ( tko se javlja, bez obzira na moju vulkansku stranu slaba sam na cokoladu, velike kolicine cokolade..  )
|
| pon 28 vel, 2011 2:05 pm |
|
 |
|
Overlord
|
bunnyema je napisao/la: vi s Cardassie se bas ne mozete rijesiti losih navika? ( tko se javlja, bez obzira na moju vulkansku stranu slaba sam na cokoladu, velike kolicine cokolade..  ) Ah, moram priznat da sam pokušao prestat, al mi jednostavno neide, a i moram zapalit kad pijem

|
| pon 28 vel, 2011 2:09 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
bunnyema je napisao/la: KAd se s nekim mozes stisnuti na kaucu i pogledati ST, SW, SG, AVP,P,A, BOT, TBBT i kad te netko ne gleda cudno kad krenes igrat COD Meni su draže cure koje vole A, B, TGZ, RBLJ, KLJŽA, QŠĐ i CWW. Ovak je sve kompromis. 
|
| pon 28 vel, 2011 7:45 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Miki je napisao/la: Meni su draže cure koje vole A, B, TGZ, RBLJ, KLJŽA, QŠĐ i CWW. Ovak je sve kompromis.  a te kratice bi bile 
| pon 28 vel, 2011 8:47 pm |
|
 |
|