|
Sada je: sri 02 ruj, 2026 1:50 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Koncerti, festivali, događanja
| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Koncerti, festivali, događanja
uraja hip je 9.5.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 25 vel, 2009 12:34 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Predavanje Davida Ickea 23. svibnja u Zagrebu. Za sve one koji hoće umrijeti od smijeha na teorije zavjera.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 06 ožu, 2009 10:54 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Čula sam nešto o njemu. Reptilijanci koji vladaju preko Coca-Cole i tako to. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 06 ožu, 2009 10:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Nije uredu covijeka izrugat:roll: ,neslazem se s 50 % njegova teorija ali ovih 50 % covijek apslutno u pravu !
| pet 06 ožu, 2009 11:48 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Nisam rekla ništa o izrugivanju,ali neke teze u najmanju ruku zvuče nategnuto.  No u svakom slučaju,mislim da vrijedi prisustvovati.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 07 ožu, 2009 12:08 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kakvo smijanje :O Lik ima zanimljive teorije i većina tih zavjera su vidljive u današnjem svijetu. Tako su se isto smijali Koperniku kad je rekao da Zemlja nije središte Svemira. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 07 ožu, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Hrčak je napisao/la: Kakvo smijanje :O Lik ima zanimljive teorije i većina tih zavjera su vidljive u današnjem svijetu. Tako su se isto smijali Koperniku kad je rekao da Zemlja nije središte Svemira.   Hm.....good point.
|
| sub 07 ožu, 2009 3:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
modesty blaise je napisao/la: fali mi vrijeme kad se hrpa koncerata i to jako dobrih mogla poslušati za 40-50 max. bili su to divni dani kad je radio Pauk (radi i sad ali prije ona pauze kad nije radio), Močvara i sl. Nekada su svaki petak bili odlični koncerti tamo, a koliko se sječam, ni ulaznica nije bila preskupa. I standardna ekipa ispred - grupice ljudi po pločniku i klupama se bambusom polako zagrijavaju za koncert  Neko vrijeme smo svaki petak visili tamo. Mir'Na Riker je napisao/la: Predavanje Davida Ickea 23. svibnja u Zagrebu. Za sve one koji hoće umrijeti od smijeha na teorije zavjera. I meni je teorija da svijetom vladaju gušteri pomalo šaljiva Ali znaju biti fora takva predavanja 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 07 ožu, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne vladaju gušteri već masoni. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 ožu, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
Cvicek je napisao/la: Nekada su svaki petak bili odlični koncerti tamo, a koliko se sječam, ni ulaznica nije bila preskupa. I standardna ekipa ispred - grupice ljudi po pločniku i klupama se bambusom polako zagrijavaju za koncert  Neko vrijeme smo svaki petak visili tamo. sad mi je jasno otkud si mi poznat bio kad sam došla u Udrugu ontopic: bila u sub na koncertu od hladnog piva u vk u vanilli. koncert je bio jako kratak. trajao bi 1h i 10ak min da nije publika navijala da sviraju još. prostor je prenizak, pa je i bina bila preniska, pa se mileta i ostatak benda nije vidjelo od grdosija u šutki naprijed  bilo je previše stakla na podu i prevruće. hladno pivo je definitivno bend za koncerte u velikim prostorima, ne u finjak klubovima.  nisu svirali buba švabe i fur immer punk 
|
| pon 09 ožu, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
modesty blaise je napisao/la: ontopic: bila u sub na koncertu od hladnog piva u vk u vanilli. koncert je bio jako kratak. trajao bi 1h i 10ak min da nije publika navijala da sviraju još. prostor je prenizak, pa je i bina bila preniska, pa se mileta i ostatak benda nije vidjelo od grdosija u šutki naprijed  bilo je previše stakla na podu i prevruće. hladno pivo je definitivno bend za koncerte u velikim prostorima, ne u finjak klubovima.  nisu svirali buba švabe i fur immer punk  Da, i mene je iznenadilo kad sam cula da ce koncert bit u Vanilli, nije mi to bas mjesto za koncerte, a kamoli za koncerte poput hladnog piva  Nazalost, nisam bila, ali sam cula da je bilo ok, samo da je bilo prevruce i zagusljivo... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 10 ožu, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
bio je okej koncert, ali stvarno prevruće. i bilo je previše stakla. uopće ne kužim zašto su ljudi po mramornim pločicama bacali boce. već je bilo dovoljno klisko zbog prolivenog pića  idem često na koncerte i primjetila sam da većina organizatora primjenjuje praksu da se piće toči ili prodaje u plastičnim ambalažama. mislim da je prodano 700 karata praktičnija bi bila dvorana neke škole ili željeznički dom 
|
| uto 10 ožu, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Uhm....mislim da već svi znaju da je U2 10.kolovoza u Zagrebu.  Netko namjerava ići?
|
| sri 11 ožu, 2009 12:04 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Svi znaju... Možda. 

|
| sri 11 ožu, 2009 12:17 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
idem 
|
| sri 11 ožu, 2009 12:26 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|