| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Ako ti kažemo, morat ćemo te ubiti. A pošto su jakojako mistični, rustični i najkul, mislim da bi se isplatilo.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sub 14 tra, 2007 1:53 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Marsonia je napisao/la: Sto ili tko su masoni?
Mistično i najutjecajnije tajno društvo današnjice i uopće.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 14 tra, 2007 2:09 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
da ak niste znali europska unija je masonska organizacija kao i CIA, KGB, P3 LOŽA, I MA IH...
njihov cilj je jedna monoteistična vjera ali ne krščanska , jedne granice i jedna valuta poznato??
gle mali čovjek koji rad nije svjestan da ima netko ko igra veču igru...
mene ne zanima vladanje svijetom njegovo znanje
ima 2 masonstva staro koje je osnovano oko 1000g.pr.kr koji nisu zainteresirani za vladanje
te novo iz 17 st koje kontrolira današnji svijet....
ja bih rado bio mason jer sve kaj znam naučio me mason , i nemam 21 nažalost nego 17 pa ču malo pričekat ovo mi je kao priprema...
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| ned 15 tra, 2007 12:41 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
koja vjera? nešto od protestanitskih, hari krišne ili muslimanskih smjerova? oni se drže svi zajedno i inače. budisti, hinduisti, rimokatolici i pravoslavci se ne drže toliko zajedno.
kršćanstvo je širi pojam. ne obuhvaća samo rimokatolike. nije kritika, samo me zanimalo jesu li ipak protestanti, a o protestanti su kršćani.
nekako mi je logično za dio europe u kojem su nastali da je riječ o protestantima.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 15 tra, 2007 2:26 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
vjera u velikog arhitekta svemira uglavnom svaki mason može zvati boga kako hoče, nema imena, službeno je arfitekt,
oni žele srušiti vatikan , da 85% masona su protestanti ali to ne prekticiraju...
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| ned 15 tra, 2007 3:39 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
eh, ide mi ta logika
onda je to nešto kao scientologija, samo monoteističko i bez genetskog inženjering?
koje bi ti, ono koje kontrolira svijet, ili ono koje ne kontrolira? 
|
| ned 15 tra, 2007 3:50 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
koje bi ti, ono koje kontrolira svijet, ili ono koje ne kontrolira? 
|
| ned 15 tra, 2007 3:51 pm |
|
 |
|
Commander
|
ako si u jednom na neki način si i u drugom.. ne funkcioniraju odvojeno ali ipak bi bio stari mason...
|
| ned 15 tra, 2007 4:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kako ti znas sve te detalje o masonima?
zar nisu oni tajno drustvo?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 15 tra, 2007 7:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
I on je sigurno mason kad zna toliko o njima.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 15 tra, 2007 8:37 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
T'Grel je napisao/la: I on je sigurno mason kad zna toliko o njima. ali rekao je covjek Scimitar je napisao/la: da, da ja bi rado bio mason...
pa pretpostavljam da samo zeli biti mason (citaj: faca  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 15 tra, 2007 8:47 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Pa i ja bi htio biti mason. 
|
| ned 15 tra, 2007 8:51 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
T'Grel je napisao/la: Pa i ja bi htio biti mason. 
nisam ni sumnjao 

|
| ned 15 tra, 2007 9:04 pm |
|
 |
|
Commander
|
imam frenda koji ima 45 godina on je pravi mason on me podučava....
htia bi biti mason al još nemam 21 godinu....
btw.. sve ove informacije imate i u knjigama....
|
| pon 16 tra, 2007 1:22 pm |
|
 |
|
Commander
|
znate da je star trek masonska serija pa Gene je bio mason..... 
|
| pon 16 tra, 2007 1:29 pm |
|
 |
|