|
Sada je: čet 24 ruj, 2026 2:17 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Danas stvarno mozes naci internet na svakom koraku, navodno HT planira neke hotspotove, pa se ne bi zacudio da cu jednog dana naci jedan u Barić Dragi.
Smo vi snimajte, sto vise materijala snimite mozemo napraviti jednu epizodu in Prag edition.  Nadam se da ste ponjeli unuforme inace ovaj izlet nece imati nikakve veze sa ST-om. 
| čet 11 svi, 2006 11:24 am |
|
 |
|
Trekker
|
javila si se !!
super!
kako jeeeeeeee?
ko vidio spavat u 11??? i nema nikakve vremenske zone  to ti neko laze!
ajde,idite u grad, ajde! odmah!
kak je u hostelu ? 
|
| čet 11 svi, 2006 1:12 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Što s' ti suptilan, majke ti
Go, praha tim, drink 
_________________ -Bllaa!-
|
| pet 12 svi, 2006 2:09 am |
|
 |
|
Gost
|
Second update
kaj nema vremenske zone????ajmeee...to je valjda zbog apsinta bilo...
eniveeeejz, Praha Drinking Team (u daljnjim postovima PDT) se upravo probudio, bar jedan njegov dio...ostali jos uvijek probavljaju beherovku  idemo jest i sopingirat u grad, tj. jelak ide shopingirat a ja i max se krpamo, mozda nekaj i nazicamo  sinoc je bilo zanimljivo, ja sam zakljucila da im vise nikad necu prepricavat dogadjaje s maturalca...  bili smo u beogradu i u najboljem bircu na svijetu koji je prek puta beograda, i igrali smo stolni nogomet - znate, nije onaj nas ni tak los, cak i ovom fensismensi nogacu ispadaju rucke!!
i idemo daljeeee...uzivajte u smrdljivom zg-u (nije vjerojatno smrdljiviji od nase sobe, bar tako kazu oni s razvijenijim njuhom od mene) - by cvicekove tenisice.
|
| pet 12 svi, 2006 12:34 pm |
|
 |
|
Trekker
|
kad se vraca pdt? i kad se vidi sa zt (zagrebtim) ?
bas suppperrrr ! 
|
| ned 14 svi, 2006 1:50 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
Anonymous je napisao/la: Second update kaj nema vremenske zone????ajmeee...to je valjda zbog apsinta bilo... eniveeeejz, Praha Drinking Team (u daljnjim postovima PDT) se upravo probudio, bar jedan njegov dio...ostali jos uvijek probavljaju beherovku  idemo jest i sopingirat u grad, tj. jelak ide shopingirat a ja i max se krpamo, mozda nekaj i nazicamo  sinoc je bilo zanimljivo, ja sam zakljucila da im vise nikad necu prepricavat dogadjaje s maturalca...  bili smo u beogradu i u najboljem bircu na svijetu koji je prek puta beograda, i igrali smo stolni nogomet - znate, nije onaj nas ni tak los, cak i ovom fensismensi nogacu ispadaju rucke!! i idemo daljeeee...uzivajte u smrdljivom zg-u (nije vjerojatno smrdljiviji od nase sobe, bar tako kazu oni s razvijenijim njuhom od mene) - by cvicekove tenisice.
ovo sam bila ja, naravno. cjoooj, logiranje
i da, vratili se mi, trebat će mi par dana za povratak u stvarnost...  bilo ludo, genijalno, radili smo sve i svašta, vidjet ćete svi slike - koje su odlične - a snimku uopće neću komentirat, to se opisat ne može... 
_________________ njanjanja
|
| ned 14 svi, 2006 9:57 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
praha drinking team ide dalje! proširili smo se na još jednog člana, chaky nam se odlučio pridružiti u novim avanturama.  mislim da bi se ovaj izlet mogao nazvati BOŽIĆ U BRATISLAVI...
dakle, ekipo...sretan božić vam žele i za vas piju:
chaky
maxx
cvicek
simba
lil'mee

_________________ njanjanja
|
| ned 24 pro, 2006 2:27 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|