| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ajmo prvo rijesiti pitanje HT-a pa onda ostatka u "masnim" foteljama. Ali ja vec mislim da kad bi rijesili pitanje HT-a nebi mi se vise nis dalo raditi... 
| sri 28 vel, 2007 6:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Bunim se već mjesecima zašto ne stave adsl u sva mjesta u Lijepoj našoj. Stalno nešto brljezgaju kako ne mogu i šta ja znam. Valjda im je rješenje da dobiju što više adsl korisnika.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 vel, 2007 6:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja sam vec poslao nekoliko pisama hrvatskoj vladi da produze dan za bar jos 2 sata.... a bogata djubrad u foteljama nece ni da cuju za to... jer kako bi oni onda zardaili da dan traje 26 sati... misle oni da ce to samo tako proci.... e nece nece... planiram organizirati protest na Jelacicevom trgu i to u prekosutra u 25:30 cisto da im pokazem kako potlaceni narod moze i bez njih ... pa nek se boje
ma stvarno mi se sve to gadi... toga ima samo u Hrvatskoj...

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 28 vel, 2007 6:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Zašto svi govore da "samo toga ima kod nas", "da smo mi najgori u tome tome i tome", da je ova država "loša, korumpirana" itd. O Hrvatskoj mislim sve najbolje, dok o Hrvatima ne. Zašto uvijek smatramo našu zemlju lošom, korumpiranom, globalno nesposobnom itd. Mada teško da ćemo s 3 MiG-a nešto napravit ali opet neka se nađe.
Trebalo bi u brodogradilištima raditi brodove za ratnu mornaricu i gradili ratno zrakoplovstvo. To nam je potrebno jer smo tu kratkih rukava. Ali svakako najviše sredstava treba uložiti u zdravstvo i socijalu, pa onda u obrazovanje i rad.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 vel, 2007 10:42 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 04 stu, 2006 9:37 pm Postovi: 57 Lokacija: Mostar/ Bern Svicarska
|
Cuj zvat preko internta,ko je to jos vidio... 
| sri 28 vel, 2007 10:46 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
A zašto se ne bi zvalo preko interneta? To je najjeftinija varijanta.
|
| sri 28 vel, 2007 10:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
zvat preko interneta se nesmije - zato kaj T jos nezna kak da na tome izmuze sto vise love 
|
| sri 28 vel, 2007 11:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
U tom slučaju: Nabijem ga na japanca!
|
| sri 28 vel, 2007 11:20 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
Da se pridružim...
Ja već godinu dana čekam da mi presele telefonsku liniju.
Objašnjenje: - nema slobodnih parica
Moram čekati da obnove ili izgrade novu centralu 
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
| čet 01 ožu, 2007 12:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ne najbolje je da cekas dok ne izgrade svemirski brod jer će to bit prije. A sa tom lovom koju imaju već mogu napraviti 2 enterpreisa ili mozda 1 Zefram-Cockram brod.. 
| čet 01 ožu, 2007 1:15 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
T'Grel je napisao/la: Mada teško da ćemo s 3 MiG-a nešto napravit ali opet neka se nađe. Trebalo bi u brodogradilištima raditi brodove za ratnu mornaricu i gradili ratno zrakoplovstvo. To nam je potrebno jer smo tu kratkih rukava.
Pripremaš plan za osvajački pohod? Pa i to malo što imamo ne znamo održavati, što će nam još oružja i mehanizacije? Puno je bitnijih i hitnijih stvari u koje treba ulagati.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 01 ožu, 2007 1:48 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Treba ulagati u naoružanje. Kao, primjerice Kina, Rusija, SAD ...
A T-Com isto pomalo serucka oko dodjeljivanja adsl usluge nekim selima. Mislim, stvarno...
|
| čet 01 ožu, 2007 6:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: Treba ulagati u naoružanje. Kao, primjerice Kina, Rusija, SAD ...
ili kao Sjeverna Korea mozda?
(to mi se cini kao bolji primjer za nase uvjete)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 01 ožu, 2007 6:25 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ne kao Sj. Korea jer je ona odustala. Mi ne bi trebali odustati. Kao što je "pametna" nas Amerika htjela nagovoriti da ukinemo ratno zrakoplovstvo. A ne!
|
| čet 01 ožu, 2007 6:26 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 04 stu, 2006 9:37 pm Postovi: 57 Lokacija: Mostar/ Bern Svicarska
|
I ja kazem nikad neznas kad ce opet komsije napast(htio bi u zagradi napisat koje al znam da ce me se ionako izmoderirat). 
| čet 01 ožu, 2007 7:40 pm |
|
 |
|