| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Omiljeni citati
"Fizika je jednostavna, dečki nisu." Reče pijana Teddea 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 09 stu, 2012 11:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dejanira je napisao/la: "Fizika je jednostavna, dečki nisu." Reče pijana Teddea
Ne bih se baš složio s njenom izjavom. Zato što su obično cure te koje su komplicirane
Princip rada motora s unutarnjim izgaranjem je dječji vrtić prema kompleksnosti (nekih) cura
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 10 stu, 2012 9:28 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Sovereign X je napisao/la: Dejanira je napisao/la: "Fizika je jednostavna, dečki nisu." Reče pijana Teddea
Ne bih se baš složio s njenom izjavom. Zato što su obično cure te koje su komplicirane
Princip rada motora s unutarnjim izgaranjem je dječji vrtić prema kompleksnosti (nekih) cura A je li, misliš? 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 10 stu, 2012 10:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cmd Data je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Dejanira je napisao/la: "Fizika je jednostavna, dečki nisu." Reče pijana Teddea
Princip rada motora s unutarnjim izgaranjem je dječji vrtić prema kompleksnosti (nekih) cura A je li, misliš? Nemam tu kaj mislit kad je to činjenica.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sub 10 stu, 2012 10:18 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Sovereign X je napisao/la: Cmd Data je napisao/la: A je li, misliš? Nemam tu kaj mislit kad je to činjenica.Mnogo kompliciranije nego što ti to misliš. 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 10 stu, 2012 10:29 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Evo jedan iz Final Fantasy X rpg-a za PS2 i meni jedan od najdražih. Auron: Now! This is it! Now is the time to choose. Die and be free of pain or live and fight your sorrow. Now is the time to shape your stories. Your fate is in your hands. http://www.youtube.com/watch?v=lOLkOMNKT7k(Odličan citat za SOS telefon za samoubojice.  )
| sub 10 stu, 2012 11:31 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Meni je i dalje najbolji onaj Datin: "With everyday I try to be more human" ... barem mislim da je on to rekao 

|
| sub 10 stu, 2012 11:38 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Cmd Data je napisao/la: Mnogo kompliciranije nego što ti to misliš.  Za mene nije. Završio sam ŽTŠ za strojovođu i na praksi sam rastavljao i sastavljao motore dizel lokomotiva tak da se kužim u to

|
| sub 10 stu, 2012 11:50 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Suikotreki je napisao/la: Evo jedan iz Final Fantasy X rpg-a za PS2 i meni jedan od najdražih. Auron: Now! This is it! Now is the time to choose. Die and be free of pain or live and fight your sorrow. Now is the time to shape your stories. Your fate is in your hands. http://www.youtube.com/watch?v=lOLkOMNKT7k(Odličan citat za SOS telefon za samoubojice.  ) A što ako bi ljudi birali ovo prvo? 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 11 stu, 2012 11:46 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Točkica je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Evo jedan iz Final Fantasy X rpg-a za PS2 i meni jedan od najdražih. Auron: Now! This is it! Now is the time to choose. Die and be free of pain or live and fight your sorrow. Now is the time to shape your stories. Your fate is in your hands. http://www.youtube.com/watch?v=lOLkOMNKT7k(Odličan citat za SOS telefon za samoubojice.  ) A što ako bi ljudi birali ovo prvo?  Ma daj molim te, nakon onakvog inspirirajućeg govora da mi je pronaći jednu osobu koju to nebi dirnulo i izbacilo ju iz njegovih/njezinih crnih misli. 
| ned 11 stu, 2012 12:15 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ne znam, ne možeš reći da odsustvo boli nije nimalo primamljivo.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 22 stu, 2012 9:04 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Točkica je napisao/la: Ne znam, ne možeš reći da odsustvo boli nije nimalo primamljivo. Možda i je primamljivo ali ne toliko kao želja za životom. 
| pet 23 stu, 2012 2:01 am |
|
 |
|