|
Sada je: pet 31 srp, 2026 10:42 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Što trenutno čitate?
alien she je napisao/la: no ipak treba to detaljno analizirati,a to mi se neda  Sjedneš u zadnji red i ak sagneš glavu dovoljno,nitko te neće prozivati.  ok,prestajem s nagovaranjem. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 12 ožu, 2009 12:30 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mir'Na Riker je napisao/la: alien she je napisao/la: no ipak treba to detaljno analizirati,a to mi se neda  Sjedneš u zadnji red i ak sagneš glavu dovoljno,nitko te neće prozivati.  ok,prestajem s nagovaranjem.  moja najbolja frendica obozava knjizevnost,mislim da bi ju mogla nagovoriti za studij komparativne knjizevnosti,mislim da bi uzivala 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 12 ožu, 2009 12:34 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Za jedan kolegij ću ubrzo počet čitat Odiseju,Ilijadu,Ovidijeve Metamorfoze, Hesiodovu Teogoniju, Haritonovu Hereju i Kaliroju,Satirikona od Petronija Arbitera,Zlatnog magarca od Apuleja i još mnogo toga što nam grčki i rimski svijet nudi. Točkice,kako ti se ovo čini?  Pročitala sam sve osim ,,Hereje" (nije li on muškarac?) jer ga nisam mogla nigdje naći  . ,,Teogonija" mi se čak više sviđa od ,,Ilijade" i ,,Odiseje". ,,Poslove i dane" nećeš čitati?  ,,Teogoniju", ,,Poslove i dane" i ,,Zlatnog magarca" čitala sam čak i u originalu, a isto tako i ulomke iz ,,Ilijade" i ,,Odiseje". Te ulomke smo imali baš u programu za treći razred, a prvo dvoje sam na svoju ruku. Osim toga, čitala sam homerske himne na hrvatskom i grčkom. Prekrasne su!
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 12 ožu, 2009 11:39 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Jep jep,Hereja je muškarac...aaaa moraš to pročitati...pravi primjer starogrčkog ljubavnog romana...patetika je sveprisutna,a opet tako nezamjenjiva.  Poslove i dane nemamo u literaturi kolegija.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 12 ožu, 2009 11:52 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Šteta. Baš su dobri. Pretpostavljam da Narodna sveučilišna knjižnica ima tu knjigu pa ću je potražiti kad postanem studentica.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| čet 12 ožu, 2009 11:55 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Točkica je napisao/la: Šteta. Baš su dobri. Pretpostavljam da Narodna sveučilišna knjižnica ima tu knjigu pa ću je potražiti kad postanem studentica. Ahem...ima je i u gradskoj knjižnici...zapravo,začudila bi se što sve imaju u gradskim knjižnicama....još nijednom nisam imala potrebu ić u Nacionalnu.
|
| čet 12 ožu, 2009 11:57 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Dobro, rekla sam glupost.  Potražit ću je što prije.
|
| pet 13 ožu, 2009 12:02 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Joan D. Vinge - Snježna Kraljica 
| sub 21 ožu, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
isaac asimov-preludij u fondaciju 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 21 ožu, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
ST XI postove na forumu... krvi do koljena 
| pon 23 ožu, 2009 11:00 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Joan D. Vinge - Letna Kraljica 
| uto 31 ožu, 2009 3:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok, zar si fasciniran kraljicama u zadnje vrijeme... ?
| uto 31 ožu, 2009 4:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Boris Kalin- Povijest Filozofije
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 02 tra, 2009 1:10 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
ja ne čitam....trenutno, pišem gluposti. Pozdrav Ne znam, dakle ne postojim?!

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 02 tra, 2009 11:16 am |
|
 |
|
Felis Minor
|
Shadowh86 je napisao/la: Boris Kalin- Povijest Filozofije  Kako je taj udžbenik opsežan i zanimljiv! Vjerojatno je jedini udžbenik koji bih mogla čitati kao normalnu knjigu. Trenutno čitam knjigu Jamesa Blaira, Dereka Mitchella i Karine Blair - ,,Psihopat - emocije i mozak".
|
| čet 02 tra, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|