| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Koncerti, festivali, događanja
Taake je predgrupa Lady Gagi.
Vidim da nitko nije bio na Dark Tranquillity. Bilo je savršeno. Rasplakala sam se skoro koliko je savršeno bilo.
I bila sam na Marky Ramones Blitzkrieg. I Gunsima.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 31 lis, 2010 9:55 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Wrong! Lady Gaga je predgruoa Taake-u. DT je bio zakon, da da, rekli su mi oni koji su išli i koji ih slušaju. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 01 stu, 2010 12:20 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja navjerojatnije ću ić na Halloween/Stratovarius u prvom mjesecu
A tebe Wildchild očekujem tamo pa da si popijemo koju ispred i tak
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 01 stu, 2010 3:51 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Naravno u to nema sumnje, usput ako ćeš upoznam te sa impressumom Cmar-Net.a. Bit će službeni meeting uredništva. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| pon 01 stu, 2010 10:28 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: Naravno u to nema sumnje, usput ako ćeš upoznam te sa impressumom Cmar-Net.a. Bit će službeni meeting uredništva. Može! Jedva čekam
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 01 stu, 2010 10:29 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Bila sam s bakom na izvrsnom koncertu! Najprije su svirali Beethovenovu ,,Prvu simfoniju", a zatim Rahmanjinovljev treći klavirski koncert. I poslije prvog i poslije drugog djela sam se jako iznenadila što je već gotovo jer mi je vrijeme veoma brzo prošlo.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 06 stu, 2010 12:02 am |
|
 |
|
Desolate
|
Koncert Gorgorotha na kojem sam bio u ponedjeljak bi mogao opisati kao kaos, krv, gaženje, mljevenje, ubijanje! True Norwegian Black Metal baš onakav kakav treba biti počevši od publike, ambijenta, prostora, svega... 10/10 http://www.cmar-net.org/koncerti/report ... 112010.php

|
| čet 25 stu, 2010 9:18 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Nikad mi nije bilo jasno to metalno forsiranje tipa BIT ĆE JEBENO, BIT ĆE MRTVIH LJUDI!! Šta ak na kraju netko stvarno najebe? Mislim, veća je vjerojatnost da ćeš popit metak na cajkama nego blekerskim spajkom dobit u oko, al svejedno...
|
| čet 25 stu, 2010 10:25 pm |
|
 |
|
Desolate
|
To ti je umjetnički izraz za: idemo se izbengati, našutirati, napiti, možda nešto sprčimo itd itd. Još tu malo ubaci spike kao "Praise Satan", obuci se kao da ideš na maškare i umjetnički dojam je potpun.

|
| čet 25 stu, 2010 10:29 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
kaže wildy nije bilo mesa, ja sam razočarana 
| čet 25 stu, 2010 10:32 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Zato je bilo ovoga: 

|
| čet 25 stu, 2010 10:36 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Fors.
|
| čet 25 stu, 2010 10:54 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nego, ide tko na Nile?
|
| sub 25 pro, 2010 10:30 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Ne! Ide se samo na Apocalypticu i Nevermore, i naravno Helloween. 

|
| sub 25 pro, 2010 10:35 pm |
|
 |
|
|
Ne ideš na Zonariu Ja sam mislila da si ti njihov najveći fan.
|
| sub 25 pro, 2010 10:44 pm |
|
 |
|