| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Državna matura
priznaju ocjene sto? moras imati nesto tipa prijemnog. (sto je danas drzavna matura)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 25 svi, 2010 11:52 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
ma jok, mogu oni ne ići na državnu maturu al neće dobit bodove
btw dašo nisi li ti rekao da nisi izašao na jedan izborni?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 25 svi, 2010 6:04 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
da, na sociologiju al zato jer sam dobio 5 na psihologiji...pa mi se nije dalo...a i smatram da nema potrebe...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 25 svi, 2010 9:23 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Hrčak je napisao/la: ma jok, mogu oni ne ići na državnu maturu al neće dobit bodove jep, na kraju ispada da su to tako dobro zmuljali...ti ako imaš 24 ili preko ne moraš polagati državnu maturu ali zato neceš imati bodove koje ti trebaju pri upisu...jer državna matura nosi 60% a ostalo 40% tako da sa tih 40% opet nemaš nikakve šanse da se upišeš na željeni faks...
| uto 25 svi, 2010 11:24 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa ono, niko ti ako imas preko 24 ne brani da polazes drzavnu. isto kako se prije mogao pisati prijemni.
|
| uto 25 svi, 2010 11:28 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Ant je napisao/la: pa ono, niko ti ako imas preko 24 ne brani da polazes drzavnu. isto kako se prije mogao pisati prijemni. ma naravno, ali cemu onda fora da si oslobođen državne mautre ako svi dobro znamo da ju ipak moraš polagati ako se želiš upisati na fakultet 
| uto 25 svi, 2010 11:32 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Znači oni koji imaju 30 god se moraju vratiti u svoju staru školu?
|
| sri 26 svi, 2010 12:29 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
dakle nema više prijemnog... ali ga ima... 
| sri 26 svi, 2010 12:37 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Pisala sam danas ispit iz latinskog jezika. Jedina sam se prijavila za višu razinu pa sam bila sama u sobi. Ispit mi se činio dosta laganim, malo sam se bojala teksta u stihovima, ali zapao me baš onaj ulomak iz ,,Eneide" koji sam znala napamet u prijevodu. Uglavnom, dosta sam zadovoljna. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 26 svi, 2010 3:59 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Točkica je napisao/la: Pisala sam danas ispit iz latinskog jezika. Jedina sam se prijavila za višu razina pa sam bila sama u sobi. Ispit mi se činio dosta laganim, malo sam se bojala teksta u stihovima, ali zapao me baš onaj ulomak iz ,,Eneide" koji sam znala napamet u prijevodu. Uglavnom, dosta sam zadovoljna.  Svaka čast! I što misliš upisati?
| sri 26 svi, 2010 5:12 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Željela bih upisati filozofiju i latinski jezik. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| sri 26 svi, 2010 6:15 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
e ovaj ljudovi dajte loše napišite matematiku učila sam samo hrvatski onak nek 20% bude 2
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 26 svi, 2010 9:20 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
lol sretno ekipa. zabavite mi se. to je poanta matematike. 
|
| sri 26 svi, 2010 9:24 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Matematika je loše prošla.  Hrvatski je bio prelagan. Mislila sam da su mi zabunom dali nižu razinu.  ,,Tko je napisao Ilijadu?"  Ma daj! Filozofija u ponedjeljak. 
|
| pet 28 svi, 2010 6:41 pm |
|
 |
|
Number One
|
Rasturi je! 
| sub 29 svi, 2010 2:36 am |
|
 |
|