Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
Re: Avatari & Potpisi
Dejanira je napisao/la:
I Alien She opet ima ooodlican avatar Kinky
hvala hvala
malo kinky-nessa uvijek dobro dode
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
Kad vidim ovaj sig, uhvati me nostalgija.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
Imadem novi potpis i obožavam ga. Obožavam i Hrčku koja mi ga je napravila.
Edit: potpis je na servisu.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Ja sam kriv, primjetio sam da je prevelikih dimenzija pa sam joj javio....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Evo ja sam si malo uredio sigg
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Evo i moj je potpis izmjenjen. Na bolje i loše... sami procjenite.
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Suikotreki je napisao/la:
Two reasons why Janewey is better then Picard: 1. Picard was violated by the Borg,contrary to Janeway who violated the Borg. 2.
Zbilja imaš zanimljiv smisao za humor
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Cvicek je napisao/la:
Two reasons why Janewey is better then Picard: 1. Picard was violated by the Borg,contrary to Janeway who violated the Borg. 2.
Evo sorry nisam znao da je stavljane You tube klipa zabranjeno... pa evo izmjenio. Al fakat mi je bilo cool!
Cvicek je napisao/la:
I ček... jel smijem vratit klip nazad u potpis ili ne?
Možeš, ali link, bez kodova za video.
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
Evo,vratio se potpis sa servisa. Nadam se da je sad sve u redu i da će Cvicek imat bolje komentare za njega.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Sigg ti je super Mirna'Riker
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
i meni opet mala promjena avatara... nemogu si pomoći ...
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
Mir'Na Riker je napisao/la:
Evo,vratio se potpis sa servisa. Nadam se da je sad sve u redu i da će Cvicek imat bolje komentare za njega.
Meni neugodno jer moram opominjat, tebi neugodno jer moraš mijenjati Hmm.. .da vidimo šta mogu dalje kritizittati.. ah da... tekst je relativno nečitljiv... Ali inače je okej
-fallen-one- je napisao/la:
i meni opet mala promjena avatara... nemogu si pomoći ...
Zanimljiv slijed slika i modernizirno shvačanje Egipatske mitologije Jedino mi čudno da kad je već na kraju reklama za SG forum, da slika nije klikabilna pa da vodi do tamo (eh... "konkurencija" te mora podsječati na to )
...
Nego, kako vam se ovo čini kao teoretski avatar?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.