| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Facebook
i Trap ga je obrisao...  status prijatelja mi skace ko živa u toplomjeru 
| ned 17 sij, 2010 3:35 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
joj tko to huška ljude da brišu fejs -.-
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 17 sij, 2010 3:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja huškam, što prije obrišete, bit će te sretniji i zadovoljniji, ali to nije sve, ako ga obrišete u narednih pola sata dobijete masu SMS-ova sa upitom zašto vas nema na fejsu.
| ned 17 sij, 2010 3:37 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja najviše vremena provedem na ovom forumu...face mi je samo malo usput, evo tek jucer stavila slike s Rikona ... 
| ned 17 sij, 2010 3:39 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hrčak je napisao/la: joj tko to huška ljude da brišu fejs -.- Vidoviti Milan... BrickTop je napisao/la: Ja huškam, što prije obrišete, bit će te sretniji i zadovoljniji, ali to nije sve, ako ga obrišete u narednih pola sata dobijete masu SMS-ova sa upitom zašto vas nema na fejsu. Ja nisam dobio ni jedan... 

|
| ned 17 sij, 2010 3:41 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A što te potaklo da ga obrišeš??
| ned 17 sij, 2010 3:42 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Napisao sam u postu iznad. A baš zanimljivo da sam ga obrisao/deaktivirao taman prije nego je krenula rasprava ovdje. 

|
| ned 17 sij, 2010 3:44 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 17 sij, 2010 7:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 08 sij, 2010 7:14 am Postovi: 119 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: "I'm Flying Jack!"
|
Ja se još uvijek uspješno nosim sa pritiscima kreiranja profila. I NIKADA NEĆU POPUSTITI!!!!11
| ned 17 sij, 2010 7:33 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
ahaaaa...svi to kazu.......al ti znas da zapravo i ti to zelis 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 17 sij, 2010 7:34 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
varas se mala, profil se može obrisati, ta opcija je malo skrivena, ali postoji, evo link da se uvjeriš https://ssl.facebook.com/help/contact.p ... te_account
| ned 17 sij, 2010 7:37 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
ŠOK I NEVJERICA!!!!!!!!!!!! Dakle sljedeći put kad budem "buntovna" bit ce to konačno...i trajno.... ...NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
| ned 17 sij, 2010 7:39 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
ali ali onaj koga nema na fejsu zapravo i ne postoji, jeste li znali to?
|
| ned 17 sij, 2010 8:34 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Hrčak je napisao/la: ali ali onaj koga nema na fejsu zapravo i ne postoji, jeste li znali to? onda sam ja iluzija. 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 17 sij, 2010 8:48 pm |
|
 |
|
|
pa kćeri ti si samo projekcija u tuđi um kao i ja 
|
| ned 17 sij, 2010 8:50 pm |
|
 |
|