| Autor/ica |
Poruka |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
 SRETAN BOŽIĆ!
Svim trekerima i trekericama samo želim reći:
Sretan Božić!
| pon 25 pro, 2006 12:37 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Sretan relativan Božić.
_________________ Sve je relativno
|
| uto 26 pro, 2006 5:25 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
 Bozic
Evo dolazi bozic...pa me nesto zanima...jel netko zna gdje ima puno Bozicnih sms poruka za naci na netu...a da nisu gluposti itd.
| sub 08 pro, 2007 7:28 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Bozic
Sve takve porukice su po meni glupe. Najbolje napisati Sretan božić od familije te i te i bok.
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 08 pro, 2007 8:40 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
natipkam ti ja na forum kad krenu čestitke  natipkam ti i lance sreće tipa Isus te gleda ako hoćeš. baš sam nedavno dobila jednu takvu. stvarno ne razumijem ljude koji šalju lance sreće na mobitel.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sub 08 pro, 2007 9:09 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
modesty blaise je napisao/la: natipkam ti ja na forum kad krenu čestitke  natipkam ti i lance sreće tipa Isus te gleda ako hoćeš. baš sam nedavno dobila jednu takvu. stvarno ne razumijem ljude koji šalju lance sreće na mobitel. Ja ne razumijem ljude koji uopće šalju lance sreće, pa eto  Slazem se s Ezri, pošalješ vlastitu poruku i to je to. Ali eto, možda ti ovo pomogne: http://www.pticica.net/sretan_bozic/bozicne_zelje.html
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 09 pro, 2007 1:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
imam ja jednu koju sam slao ljudima za novu godinu nakon sto sam polozio matematicku analizu 1
"Neka i tebi limes tezi u srecu i neka ti se redaju nizovi lijepih zadataka u novoj godisnjoj neprekinutoj funkciji uspjeha koja je dakako monotono rastuca :)"
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 09 pro, 2007 2:20 pm |
|
 |
|
Commander
|
nisam ni ja do sada slao, ali malo promjene ne škodi...ali opet kratko je jasno, pa se sa par rijeci moze reci sve sto se nekome zeli. ...a lance srece koji do mene dođu pucaju.
| ned 09 pro, 2007 2:28 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ezri je napisao/la: Sve takve porukice su po meni glupe. Najbolje napisati Sretan božić od familije te i te i bok. ma nije baš... meni je tako drago kad dobijem jednu lijepu poručicu više od nekog poklona...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 09 pro, 2007 2:40 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
maX je napisao/la: imam ja jednu koju sam slao ljudima za novu godinu nakon sto sam polozio matematicku analizu 1
"Neka i tebi limes tezi u srecu i neka ti se redaju nizovi lijepih zadataka u novoj godisnjoj neprekinutoj funkciji uspjeha koja je dakako monotono rastuca :)" e ova mi je bila jedna od najdražih a jedini nepatetični lanac kojeg se sjećam glasio je ovako nekako: & & & & & & & ovo je sedam guzica djeda mraza. brzo ih šalji dalje jer će ti inače zasrat cijelu 2007. godinu 
_________________ njanjanja
|
| ned 09 pro, 2007 3:23 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Ezri je napisao/la: Sve takve porukice su po meni glupe. Najbolje napisati Sretan božić od familije te i te i bok. Potpuno se slažem. Mislim da je izlizano i otrcano slati neke šablonske poruke na takav blagdan. Ako vec nismo u mogucnosti nazvati obitelj i prijatelje onda bi trebali barem se potruditi pa napisati neku osobnu i sebi svojstvenu poruku... Ja tako mislim !!!
| ned 09 pro, 2007 3:48 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ČAROBNJAK je napisao/la: Ezri je napisao/la: Sve takve porukice su po meni glupe. Najbolje napisati Sretan božić od familije te i te i bok. Potpuno se slažem. ali po ostatku tvog posta ispada da se ne slazes sa Ezri 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 pro, 2007 4:55 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Pa ljudi moji da niste malo uranili sa Božićem, koliko primjećujem svake godine ljudi počinju sve ranije i ranije osjećati Božićni ugođaj.
| ned 09 pro, 2007 4:58 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
BrickTop1984 je napisao/la: Pa ljudi moji da niste malo uranili sa Božićem, koliko primjećujem svake godine ljudi počinju sve ranije i ranije osjećati Božićni ugođaj. a sto ces... mediji utjecu na ljude... a na medije utjecu firme sa svojim reklamama you do the math 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 pro, 2007 5:28 pm |
|
 |
|
Commander
|
BrickTop1984 je napisao/la: Pa ljudi moji da niste malo uranili sa Božićem, koliko primjećujem svake godine ljudi počinju sve ranije i ranije osjećati Božićni ugođaj. kako uranili? pa danas je već 2. nedjelja Došašća...jos samo 2 tjedna i eto ti Bozic
| ned 09 pro, 2007 6:20 pm |
|
 |
|