| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Prvak 2006. u nogometu
Na ovoj temi ne treba se pravit profesionalcima.
Samo reci koga biste radije vdijeli kao prvaka svijeta.
I što mislite o glavnom sucu susreta, Elizondu Horaciu?
Anketa je aktivna samo jedan dan!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 08 srp, 2006 11:51 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Francuzi definitivno. Djeluju čvršće kao ekipa, a naslov bi bio idealan oproštaj velikog Zizoua.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 08 srp, 2006 11:53 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
Isto, Francuzi bi mogli osvojiti, za njih se nitko nije nadao da će doč do finala, ali oni su pokazali da mogu i uspjeli su.
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| ned 09 srp, 2006 12:16 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
radje francuze... jer ako bi talijani postali svjetski prvaci to bi bio ogroman plus njihovoj kandidaturi za domacinstvo EP 2012 ...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 srp, 2006 12:23 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Chaky je napisao/la: radje francuze... jer ako bi talijani postali svjetski prvaci to bi bio ogroman plus njihovoj kandidaturi za domacinstvo EP 2012 ...
Vidiš, vidiš, kako to Chaky razmatra. Tko bi se toga sjetio!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 09 srp, 2006 12:42 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Te špekulacije su se mogle čuti već kad su se plasirali u finale. Ali, mislim da bi bilo stvrano jadno uzimati naslov za neki veliki plus, jer bi ga Moggigate trebao anulirati. A vidite do kojih razina seže afera kad čak i ministri traže amnestiju za Juve. Znači, traži se ekspresno zataškavanje svega jer ako se krene u iznošenje temeljito svega, zapravo će se ozvoriti Pandorina kutija i letjet će puno glava.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 09 srp, 2006 12:50 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Francuska će pobijediti, gol će dati Henry i Ribery!!!!!!! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| ned 09 srp, 2006 11:38 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Definitvno bih volio da francuska pobjedi, Volim Zidane-a, i zelim da napusti nogomet sa stilom, iako je i 2 mjesto odlicno. Talijani me malo zivciraju, iako ne vidim zasto bi bilo lose da talijani budu domacini europskog 2012!?
I dragoi mi je sto je njemacka osvojila barem broncu na domacem terenu!
|
| ned 09 srp, 2006 12:05 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Nightshoot je napisao/la: Definitvno bih volio da francuska pobjedi, Volim Zidane-a, i zelim da napusti nogomet sa stilom, iako je i 2 mjesto odlicno. Talijani me malo zivciraju, iako ne vidim zasto bi bilo lose da talijani budu domacini europskog 2012!? I dragoi mi je sto je njemacka osvojila barem broncu na domacem terenu!
Mislim da su svi lagano svjesni da bi naslov trebali uzet Francuzi. Zato kladioničari i pile naopako i daju veće šanse Talijanima da brdo naivaca popuši foru.
Ako si zaboravio, Talijani su nam izravni konkurenti za organizaciju EP-a 2012, pa ako oni izvise, imamo veće šanse.
|
| ned 09 srp, 2006 1:07 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Vidjet ćemo kako će se rezultati ankete danas ostvariti.
Zanima me da li se još može glasovati? Valjda može ako sam stavio da se glasuje jedan dan. Valjda je 24 sata od postavljanja ankete.
|
| ned 09 srp, 2006 1:34 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja sam upravo glasala - za francusku  dakle može se.
_________________ njanjanja
|
| ned 09 srp, 2006 3:55 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
TerNek je napisao/la: Nightshoot je napisao/la: Definitvno bih volio da francuska pobjedi, Volim Zidane-a, i zelim da napusti nogomet sa stilom, iako je i 2 mjesto odlicno. Talijani me malo zivciraju, iako ne vidim zasto bi bilo lose da talijani budu domacini europskog 2012!? I dragoi mi je sto je njemacka osvojila barem broncu na domacem terenu! Mislim da su svi lagano svjesni da bi naslov trebali uzet Francuzi. Zato kladioničari i pile naopako i daju veće šanse Talijanima da brdo naivaca popuši foru. Ako si zaboravio, Talijani su nam izravni konkurenti za organizaciju EP-a 2012, pa ako oni izvise, imamo veće šanse.
Zar se u hrvatskoj planiralo organizirati EP 2012?????????
Ima li hrvatska potrebne minimume?
|
| ned 09 srp, 2006 5:31 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
koko ja znam mi smo se kandidirali u duetu s mađarskom...
_________________ njanjanja
|
| ned 09 srp, 2006 5:33 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
4 stadiona iz hrvatske (dinamo, hajduk, rijeka i osijek) i cetiri stadiona iz madjarske
pa kako nisi cuo za tu kandidaturu... oprostite svi na full izlizanom terminu: kaj si zivio ispod kamena? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 srp, 2006 6:20 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
|
| ned 09 srp, 2006 6:34 pm |
|
 |