| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 Kunićeva Svaštara
Hvala Ant. Znam da nije po pravilu da se brše anketa, al eto smatram ju neprikladnom. Imam par pravila: 1. Pišeš/em što želim/iš. Misli 21.st. 2. Teta Luce ovdje nesmije ispravljat gramatičke pogreške. 3. Ostalo znate.
|
| sub 04 kol, 2007 10:59 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Svaštara
premjestio sam topic ovdje jel mozes dodati opciju... ne, ali ne zelim zabraniti tu vrste glazbe?  iako ne volim tu glazbu nebi bas htio usput i drugima određivat sto da slusaju
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 04 kol, 2007 12:08 pm |
|
 |
|
Captain
|
Chaky je napisao/la: jel mozes dodati opciju... ne, ali ne zelim zabraniti tu vrste glazbe?  Zar ne postoji ta opcija? Iako fali zarez pa se ne skuzi  Sto se mene tice - shoot to kill.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sub 04 kol, 2007 4:29 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Kak sam mogo zaboravit taj odgovor!? Al ne ma veze... Neka ljudi slušaju što kod oće ,ali stim svojim narodnjacima i turbofolkom su ipak "MALO" pretjerali
|
| sub 04 kol, 2007 9:32 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Ne bjezhim od toga da ponekad u izuzetnim prilikama poslusham nekoga poput Halida Beshlicha, Harisa Dzhinovicha, Silvane Armenulich, Nade Mamule, Zaima, Nedzhada i Damira Imamovicha ili nekog drugog izvodjacha, chije pjesme imaju temu. Takodjer volim posushati sevdalinke, tradicionalne makedonske pjesme... Medjutim, sve shto se pojavilo u zadnjih 10 - 15 godina na prostoru Balkana je jedan veliki kich. Svi su kao preslikani, a njihove pjesme, kao i izvedbe istih, mislim da je suvishno komentarisati. Zhalosno je shto su mnogi (posebno mladi) izgubili osjechaj za lijepo. Naravno, o ukusima je teshko raspravljati, ali ja sam sretna shto sam rasla uz Dugme, Azru, Indexe, Atomce, Bolero, Kazalishte, Bajagu i mnoge druge iz te generacije '70-ih i '80-ih. Hvala Bogu, nisam pala pod utjecaj ove nove generacije "muzichkih talenata".
| ned 05 kol, 2007 9:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Takodjer bi odgovorio kao Chaky, ali buduci da nema te opcije bez griznje savjesti glasam za zabranjivanje. Ne vjerujem da se slusanje Vatrogasaca moze staviti pod "volim narodnjake" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 09 kol, 2007 1:54 pm |
|
 |
|
Admiral
|
cvicek je napisao/la: Takodjer bi odgovorio kao Chaky, ali buduci da nema te opcije bez griznje savjesti glasam za zabranjivanje. Ne vjerujem da se slusanje Vatrogasaca moze staviti pod "volim narodnjake"  Vatrogasce još i mogu tolerirat ,al kad Ceca zapjeva ... Slušajte kvalitetnu glazbu ,a ne smeće sa Balkana(makar smo i mi dio njega)
|
| sub 11 kol, 2007 7:58 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Rezultati ankete dovoljno govore. Neka svatko sluša ono što voli. Smatram da se narodna glazba NE smije smatrati hrvatskom glazbom ,jer je to proizvod s istoka.
|
| uto 14 kol, 2007 8:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Glupe istocnjacke Dunja Knebl i Lidija Bajuk! Dolje narodna glazba!
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| uto 14 kol, 2007 9:13 pm |
|
 |
|
Captain
|
Tootalno nevezano, ali Lidija Bajuk je bila knjiznicarka u mojoj skoli dok sam bio u nizim razredima osnovne, a njena stara je mom starom i meni (u istoj osnovnoj) predavala hrvatski  I ah, da. LOL 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| uto 14 kol, 2007 9:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zašto se nebre glasati u anketi??
...glas za opciju 2...
| uto 04 ruj, 2007 11:32 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Prazni blog...
| uto 04 ruj, 2007 1:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...zašto se nebre glasati u anketi??
...glas za opciju 2... pise ti gore: Anketa je završila: 14 kol 2007, 10:59.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 04 ruj, 2007 3:48 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...zašto se nebre glasati u anketi??
...glas za opciju 2... pise ti gore: Anketa je završila: 14 kol 2007, 10:59. Od ganjanja samog sebe u postcountu mu se zamaglilo pa nije skužio. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 04 ruj, 2007 8:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma ne, nek ne volim te "10 -todnevne" ankete baš...
| sri 05 ruj, 2007 4:43 pm |
|
 |
|