| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Koja su vam omiljena mjesta za virtualno druženje?
Wow nisam znao da cu jednog dana toliko djelovati na sudbine toliko ljudi... 
| čet 18 lis, 2007 8:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
usscro forum... sta cu, nemogu bez vas
msn... savrsena alternativa ucenju
ostali forumi... ima ih jos tu i tamo, ijako je vrijeme pokazalo da su to vise/manje kratkotrajne afere ima jos jedan forum na kojem sam trenutno prisutan
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 21 lis, 2007 11:35 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
na prvom mjestu mi je MSN, bez toga ne mogu, stalno sam online tamo. drugo mjesto zauzima forum KMDM-a, pa onda USS Croatia, kat-kad i UFP Croatia, ali sve rijeđe, jer je koda opet utihnuo malo. Ali MSN je nesto najbolje, makar je to microsoftov proizvod. 
| ned 21 lis, 2007 12:24 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Locutus DM je napisao/la: makar je to microsoftov proizvod.  Aj,aj... Nije sve tak crno... Pa Microsoft Office 2007 je ok 
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 21 lis, 2007 2:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
usscroatia forum-ne treba objasnjavat zasto forum.hr-nadje se dosta zanimljivih informacija icq-za chat za frenovima, te za poznate (bliske) osobe u zadnje vrijeme 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 22 lis, 2007 6:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Na ovaj forum, Facebook, i instant messangere ICQ i Skype trošim preko 90% vremena za "virtualno druženje" EDIT: Uključio sam predomišljanje, ali ne mogu dodati neke nove "online ovisnosti" tipa facebook u anketu, bez da ju resetiram 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 21 sij, 2009 9:54 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ovaj forum i jedan jedini neponovljivi ICQ 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 21 sij, 2009 12:12 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Blogovi, ako su zanimljivi.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 21 sij, 2009 7:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
alien she je napisao/la: ovaj forum i jedan jedini neponovljivi ICQ  ...hm, zanimljivo, no nisi navela svoj broj u postavkama foruma... ...da li to znaći da se nećeš družiti s nama?
| sri 21 sij, 2009 7:36 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mr.bobo je napisao/la: ...hm, zanimljivo, no nisi navela svoj broj u postavkama foruma... ...da li to znaći da se nećeš družiti s nama?
ne to je zato jer nikad na net ne stavljam broj icq-a,msn-a itd.jednostavno navika ako bas netko zeli moj icq moze me uvijek pitati na pm 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 21 sij, 2009 9:07 pm |
|
 |
|