Lucius je napisao/la:
huhu, pa bilo je vama super...
Jos jedan u nizu cudnih tuluma kod mene
Lucius je napisao/la:
Hehe mislim da sve zanima tko se zatvorio u WC
Da i znam ne bih rekao jer ne volim iznositi privatne stvari o drugim ljudima ovako javno na Forumu
Lucius je napisao/la:
Sto je Cvicek rekao na taj madrac, ili gdje ste vec bili!?
Cvicek razmislja da li su svi ovi tracevi o tulumu uopce primjereni za postanje na Forum

...
Cvicek je bio ljut na situaciju i na to izrekao nekoliko recenica koje nisu bas za nas mali pristojni Forum.
Cviceku je u tom trenutku bilo dosta svega pa je bacio nekakve limune s kreveta i otisao spavati (ionako bi nakon tolike kolicine piva

), cvicek ce sutjeti da li je i njega tada itko posjetio
Cvicek je ujutro s ocem morao pricati o letecim madracima (jer je otac to primjetio, negdje u to doba se vratio kuci i spavao kat ispod, probudila ga je galama koja je cak bila glasnija nego na nekim drugim tulumima)
Cvicek se sada vise ne ljuti, i drustvo je dobilo jos jednu "pricu sa cvicekovog tuluma" plus par traceva
@Ant, daj nam hint: nakon kupusa, kelja, salate i madraca - sta ce sljedece letjeti?
Cviceku je drago da je toliko Forumasa doslo na tulum (otprilike kao na nedavnu forumsku kavu), i bez obzira na komentare koje je dao nakon slucaja s madracem, ipak planira napraviti jos koji rostilj tamo, vjerojatno krajem 8. ili pocetkom 9. mjeseca.
Cvicek ce za drugi tulum:
-zamoliti DJicu TDU da nas vise ne zlostavlja psihicki sa Tenacious D pjesmama

-sa sobom uzeti konzervu redbulla da mu se ne pocne spavati oko 3 ujutro

-poceti raditi rostilj sto ranije (jer je cijela procedura predugo trajala)
-nabaviti rezervne kljuceve koji ce biti kod njega

(da mu opet u sobi ne ostane zakljucana zadnja kutija cigareta i jos neke drage mu stvari

) ... cviceku to nije prvi tulum u kojem je bilo scena sa zakljucavanjem, ali tada je cvicek bio taj kojeg se s nekim zakljucalo u sobu i nije mu se htjelo otkljucati vrata