| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Festival vatrometa, Zagreb
Za sve koji ovo nisu čuli, ili su čuli pa nisu znali; na Bundeku 19-22.6. održava se "festival vatrometa". U danasnjoj zavrsnoj veceri predstavit ce se "pirotehnika mirnovec" jedino kaj malo kasno pocinje pa ce nekima predstavljat problem. Program možete vidjeti na www.vatromet.com hm, stvarno razmišljam da odem i uslikam par fotki 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 22 lip, 2008 1:02 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Festival vatrometa, Zagreb
ja cu gledati sa nasipa, tamo kod kockice(bocarskog doma)

"This is usually the part where people start screaming."
|
| ned 22 lip, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ja dolazim  :D:D
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 22 lip, 2008 2:45 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 22 lip, 2008 5:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
a cuj nisi jedini, mislili su ljudi kod mene u zgradi-mislim oni stariji-da je napad na Zagreb; koja provala ja sam vidio kad smo isli iz kluba u cetv. neznam jel tko od ekipe jos vidio
|
| ned 22 lip, 2008 5:53 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Bio, oduševio se, skoro se napio, još pod dojmom ostao.
| pon 23 lip, 2008 12:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop je napisao/la: Bio, oduševio se, skoro se napio, još pod dojmom ostao. kaj nisi javio da ides  , da potrazimo kolegicu  ...meni se nije islo
|
| pon 23 lip, 2008 12:46 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
El Zvonko je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Bio, oduševio se, skoro se napio, još pod dojmom ostao. kaj nisi javio da ides  , da potrazimo kolegicu  ...meni se nije islo Nisam ni vidio temu do sad. 
| pon 23 lip, 2008 12:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
jel tko makar od vas kaj slikao @Ezri, @Brick...il ste 
|
| pon 23 lip, 2008 12:59 am |
|
 |
|
So Say We All
|
El Zvonko je napisao/la: jel tko makar od vas kaj slikao @Ezri, @Brick...il ste  Ja nemam digitalac, a i lakše je držati pivu od fotoaparata. Bez brige, bit će slika na netu.
| pon 23 lip, 2008 1:01 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: jel tko makar od vas kaj slikao @Ezri, @Brick...il ste  ...a i lakše je držati pivu od fotoaparata....  legendo
|
| pon 23 lip, 2008 1:03 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Na kraju nisam bila, ali čula sam...
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 23 lip, 2008 1:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Tu do mene se je cak cula malo i glazba, ipak samo je 4km zracne lin. No nisam nis vidio...prokleto drveče ispred zgrade 
|
| pon 23 lip, 2008 1:08 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ja vidio onaj u 22:10, ali bio je jos jedan oko 00:00. Onaj prvi je bio ok, ali nekako je bio prenisko...  Ma zakon je bilo, gledao sam sa nasipa 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 23 lip, 2008 8:05 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
El Zvonko je napisao/la: Tu do mene se je cak cula malo i glazba, ipak samo je 4km zracne lin. No nisam nis vidio... prokleto drveče ispred zgrade  Šta fali ... malo botanike i drveća, cvijeća... ma to je prekrašno kao Jožini krašuljci. Da, ja sam isto sinoć čuo kad sam se tuširao. Mislim da je bilo oko 23:30. Kažem svojima, nemojte se zaje***t, došli talibani, a oni meni daj nas nemoj zaje***t... ma fakat... ali danas sam im na kraju rekao o čemu je zapravo riječ tj. u kojem tu zecu leži grm.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
Zadnja izmjena: TerNek; pon 23 lip, 2008 2:30 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
cenzura prostote
|
| pon 23 lip, 2008 9:40 am |
|
 |
|