| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Pitajte MacGyvera, on (ne)odgovara
Bas me zanima kakva glupa pitanja imate za mene... pa da cujemo 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| čet 06 ožu, 2008 11:09 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Pitajte MacGyvera, on (ne)odgovara
Dali je Enterprise Trek ili nije? malo obrazloži.
| čet 06 ožu, 2008 11:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Je. Jedine stvari zbog kojih mozda nebi bio Trek je to sto nema Star Trek u imenu (u prvim sezonama) i pjesma na spici (pjevanje wtf). Ali po svim drugim segmentima je Trek (epizode s anomalijama, upoznavanje novih vrsta itd). Treca i cetvrta sezona su malo drukcije (pogotovo treca), ali ipak mogu proci pod trek
Definitivno je vise Trek nego DS9
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| čet 06 ožu, 2008 11:20 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
MacGyver je napisao/la: Definitivno je vise Trek nego DS9 zashto hulish? i zashto si n00b? 
| čet 06 ožu, 2008 11:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Jesi li skratio kosu?
| čet 06 ožu, 2008 1:19 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kao prvo ... svaka cast na hrabrosti na ovakvoj temi... cak i pol kutkasa nema hrabrosti za takvu temu (da ne pricam za forumase opcenito)
kao drugo... pitanje sto te privukli MST3K i koliko si pogledao od svoje kolekcije?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 06 ožu, 2008 2:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Black_Raven je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Definitivno je vise Trek nego DS9 zashto hulish? i zashto si n00b?  Sami pricam istinu. A jebiga, rodio sam se takav Mr.bobo je napisao/la: Jesi li skratio kosu? Da. Sad imam fudbalerku Chaky je napisao/la: kao prvo ... svaka cast na hrabrosti na ovakvoj temi... cak i pol kutkasa nema hrabrosti za takvu temu (da ne pricam za forumase opcenito)
kao drugo... pitanje sto te privukli MST3K i koliko si pogledao od svoje kolekcije? Prvo me privuklo to sta sam procito o cemu se radi i ucinilo mi se kao odlicna ideja, a i imao sam flatrate, a nisam imao nista za skidati pa sam skido to. Inace i sad sam u istoj situaciji, pa ako netko nesto treba, recite Nisam pogledao puno, mislim da sam samo 2-3 filma pogledao cijele, a jos nekoliko sam samo gledao na preskokce, da vidim fore. Nemam bas puno vremena za gledat u zadnje vrijeme, a sa mst3k je problem i sta epizode traju sat i pol pa mi se tesko natjerati da tolko sjedim u komadu pred kompom 
|
| čet 06 ožu, 2008 8:18 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dali imaš u planu postati član udruge?
I jesi li radio na poboljšanju programa za TNG anketu?
| sri 26 ožu, 2008 11:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop je napisao/la: Dali imaš u planu postati član udruge?
I jesi li radio na poboljšanju programa za TNG anketu? Ne, barem ne u bliskoj buducnosti Ne, ali ovaj tvoj je odlican, mislim da se u njemu nema vise sta poboljsavati
|
| čet 27 ožu, 2008 12:04 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Slijedi pitanje a zašto ne želiš?
| čet 27 ožu, 2008 12:05 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mislis zasto se ne zelim uclaniti u udrugu? Prvo, zato jer mi termini sastanaka bas ne odgovaraju (pogotovo u nedjelju navecer, onda obicno sjedim doma i cvilim jer je vikend gotov). Drugo, jer ne volim imat neku obavezu u bliskoj buducnosti... Imao bih osjecaj "kvragu, u cetvrtak navecer nisam slobodan nego moram u udrugu"... Sad, znam da ti sastanci nisu obavezni i ne bih morao ici na svaki, ali bilo bi prilicno glupo da ne idem ni na jedan, pa kad bih se odlucio da iduci tjedan idem na jedan sastanak, imao bih spomenuti osjecaj. Trece, po onome sto sam cuo, tamo se malo zezate, pricate o STu, ponekad netko ima predavanja o necemu itd., a to mi, bez uvrede, ne zvuci posebno zanimljivo, odnosno nemam potrebu biti dio toga. A cetvrti, vjerojatno najbitniji razlog, zato jer se dosta tesko upoznajem s ljudima (nisam tip koji bi odmah poceo pricat s nekim nepoznatim... npr. kad sam dosao u srednju, trebalo mi je godinu i pol da se popravo sprijateljim s nekim  ) pa bi vjerojatno uglavnom sutio i osjecao se prilicno glupo medju 20ak ljudi koje se poznaju, barem u pocetku. A kad smo kod toga, kolko obicno traju sastanci i kolka je clanarina?
|
| čet 27 ožu, 2008 2:10 am |
|
 |
|
So Say We All
|
MacGyver je napisao/la: Mislis zasto se ne zelim uclaniti u udrugu? A kad smo kod toga, kolko obicno traju sastanci i kolka je clanarina? Sastanci traju u prosijeku 3-4 sata, a članarina je godišnja i iznosi 50kn.
| čet 27 ožu, 2008 2:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a za one malo nadobudnije... i duže... 
| ned 30 ožu, 2008 3:01 am |
|
 |
|