|
Sada je: pon 14 ruj, 2026 7:38 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
 Sve o nama
Znaci ovdje pisite sve o sebi? Kako izgleda, visina, težina, kosa, oci, što volite, što mrzite, gdje izlazite, što slušate, čime se bavite bla bla bla bla.... I komentirajte druge ljude, što vam se sviđa, što ne, dali se i vi bavite tim nečim i tako...
| sub 08 ožu, 2008 1:25 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Sve o nama
Khm mogao si leksikon napravit?
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 08 ožu, 2008 1:31 am |
|
 |
|
Admiral
|
Ahh da sad leksikon... Ovo je tema da se svi bolje upoznamo (yeah right)
| sub 08 ožu, 2008 1:34 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobro , ja sam sada osoba koja trazi ono pogledajte nove postove , imam dugu kosu ali bi najradije da je pocupam jer to s postovima nemogu naci 
|
| sub 08 ožu, 2008 1:37 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
zadaj onako par natuknica na koje želiš da ljudi nešto odgovore, a netko će dodati nešto čega se sjeti.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sub 08 ožu, 2008 1:56 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
u zadnje vrijeme mi se događa da kad sam happy skrenem s pameti, pocnem raditi papirnate avione i slagati pjesmice od imena poznatih filozofa.
(eto, nije "sve o meni" ali vjerojatno nesto sto niste znali)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 08 ožu, 2008 2:03 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Ant je napisao/la: u zadnje vrijeme mi se događa da kad sam happy skrenem s pameti, pocnem raditi papirnate avione i slagati pjesmice od imena poznatih filozofa.
(eto, nije "sve o meni" ali vjerojatno nesto sto niste znali) 
| sub 08 ožu, 2008 2:04 am |
|
 |
|
Admiral
|
modesty blaise je napisao/la: zadaj onako par natuknica na koje želiš da ljudi nešto odgovore, a netko će dodati nešto čega se sjeti. Procitaj prvi post i sve ces znati Evo ja slicim na Sheparda, visok 184 ja mislim, 80 kg, tamno smeda kosa, smeđe oci, volim:izac van, druzit se, svirat, ic na probe, jest, slatko, ženske, sf, anime, music, videe, komedije i horror filmove... Ne volim: ljude koji me zivciraju, dosadu, travu (kad to kazem mislim na povrce), ljigave stvorove, bube... Izazim van s frendovima svugdje... gdje god nam se ide... Slusam techno,rock, metal (gothic nekad i nu metal...) trance... Bavim se tamburaskom glazbom, školovanjem, igranjem Blizzardovih igara, movie makeing-om. Eto happy now?
| sub 08 ožu, 2008 12:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam viši od tebe... ...lakši od tebe... ...imam oči drugačije boje od tebe... ...bavim se drugačijim hobijima...
...uglavnom, drugačiji sam...
| pon 10 ožu, 2008 4:17 am |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ja sam viši od tebe... ...lakši od tebe... ...imam oči drugačije boje od tebe... ...bavim se drugačijim hobijima...
...uglavnom, drugačiji sam... Ja sam mlađi od tebe, uskoro i viši od tebe Tako da 
| pon 10 ožu, 2008 4:04 pm |
|
 |
|
Make it so
|
|
| uto 11 ožu, 2008 3:26 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|