| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Ezri i površnost
Ant je napisao/la: ...btw, o cemu vi to tu raspravljate?... I ja se pitam. Krenulo je o površnosti, a nakon što sam pročitao svašta ovdje, mislim da bi bez problema mogli preimenovati topic u "Psihoanalizirajmo Ezri". 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 07 vel, 2008 3:16 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: mislim da bi bez problema mogli preimenovati topic u "Psihoanalizirajmo Ezri".  a, pa sta nekazes! evo, ako nitko nema nista protiv i ja bi morao reci koju.  samo molim da se Ezri ne uvijrijedi... sto, jeli, rasprostirem tajne njene psihe ovako pred svima... (jk, da se razumijemo necu (zasad) nicije tajne odavati )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 07 vel, 2008 12:41 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ma nisam uvrijeđena ili išta takvo... Zapravo me ovaj topic zabavlja ( pogotovo onaj dio gdje sam Antu izazvala gromove u kosi  )
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 07 vel, 2008 6:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ezri je napisao/la: Zapravo me ovaj topic zabavlja Zabavlja te sto neki misle da si povrsna? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 07 vel, 2008 7:30 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ezri je napisao/la: Ma nisam uvrijeđena ili išta takvo... Zapravo me ovaj topic zabavlja ( pogotovo onaj dio gdje sam Antu izazvala gromove u kosi  ) Ant nema gromove u kosi, on je tribl. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 07 vel, 2008 7:34 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
cvicek je napisao/la: Ezri je napisao/la: Zapravo me ovaj topic zabavlja Zabavlja te sto neki misle da si povrsna?  Ma neeeee... Zabavljaju me smiješni komentari i smajliji
|
| čet 07 vel, 2008 8:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ezri je napisao/la: ( pogotovo onaj dio gdje sam Antu izazvala gromove u kosi  ) da, da, samo se ti smij. ali reci cu ti ovo: nemas poima sto elektricni udar ucini od frizure! 
|
| pet 08 vel, 2008 11:20 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Ant je napisao/la: Ezri je napisao/la: ( pogotovo onaj dio gdje sam Antu izazvala gromove u kosi  ) da, da, samo se ti smij. ali reci cu ti ovo: nemas poima sto elektricni udar ucini od frizure!  Ne bi rekla... Jednom sam bila u Tehničkom muzeju i bila je jedna kugla na koju staviš ruku i onda ti se SVE dlake na tijelu nakostriješe... Tada sam imala skroz kratku kosu pa mi je doslovno bila u zraku od struje 
|
| pet 08 vel, 2008 11:35 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Ezri je napisao/la: Tada sam imala skroz kratku kosu pa mi je doslovno bila u zraku od struje  meni za to netreba nikakva struja, meni je to prirodno 
|
| pet 08 vel, 2008 11:37 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 09 vel, 2008 1:57 am |
|
 |
|