| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 Anketa:Vaše mišljenje o meni?
Sada će veći dio mojih cijenjenih kolega sa Foruma ovo proglasit totalnim promašajem, al šta ću vam ja. recite šta ISKRENO mislite o meni (preporučam anonimno da ne bi bilo nismo znali, ako se ikada sretnemo  ).
|
| sri 31 lis, 2007 12:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Anketa:Vaše mišljenje o meni?
Evo ja cu prvi javno buduci da nemam dlake na jeziku  Sto se mene tice nisi tako puno tipkao ni opcenito ni po topicima koje najvise pratim, pa nisam stekao skoro nikakvu predodzbu o tebi.. tako da sam neutralan za sada. Jedino sto mi je bilo zanimljivo je da si odlucio smanjiti forumarenje dok ne nadjes balans izmedju stvarnog svijeta i foruma, i to podrzavam. Mozda da si dosao u udrugu pa znam tko si, bilo bi drugacije.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 31 lis, 2007 1:34 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Sta bi reka @cvicek "bez dlake na jeziku" ... mislin da si dobar ... uvijek svi moremo bit i bolji al to je vec filozofiranje ... Pozdrav Dlakavog jezika 49

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 31 lis, 2007 2:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nema te opcije......indijanac... 
| sri 31 lis, 2007 2:53 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nema te opcije......indijanac...  Jel bi mi mogao objasnit, jel ne kontam baš? Za zadnju opciju sam ja glasao. A ova anketa je nastala samo zato što sam danas posebno raspoložen. Mogao bih plesat do jutra 
|
| sri 31 lis, 2007 9:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Kunić je napisao/la: Jel bi mi mogao objasnit, jel ne kontam baš? ma to su neke njegove botanicke fore. kolko sam ga uspio skuziti (iz visemjesecnih obzervacija) to ti znaci nesto tipa "dobar lik" (naprimjer, ubiti ces bizona samo zato da ga pojedes, a onda ces se sat vremena klanjati njegovu duhu  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 31 lis, 2007 11:42 pm |
|
 |
|
Admiral
|
cvicek je napisao/la: Jedino sto mi je bilo zanimljivo je da si odlucio smanjiti forumarenje dok ne nadjes balans izmedju stvarnog svijeta i foruma, i to podrzavam. Mozda da si dosao u udrugu pa znam tko si, bilo bi drugacije. Pa sad da sam baš smanjio forumiranje to ne mogu reči. Jedna mi je osoba rekla da odaberem društvo koje mi više paše, a to ste vi. Prije ovog mog povlačenja u sebe sa svima sam si bio super, a sada sam najbolji sa svoje dvije frendice, sestričnom i bratićem.
|
| čet 01 stu, 2007 7:26 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Ovo je cisti promasaj. Ko si ti? Oces sad napravit anketu kakvo imamo misljenje o tvom hrcku? WTF?!
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pet 02 stu, 2007 1:42 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Gul Remal je napisao/la: Ovo je cisti promasaj. Ko si ti? Oces sad napravit anketu kakvo imamo misljenje o tvom hrcku? WTF?! Vjeruj mi da se iz postova puno može saznati o osobi koja ih piše. Recimo ti:Čini mi se da voliš puno kritizirat i to je dobro dok se ne prijeđe granica. Kao što sam već i rekao ova je anketa nastala dok sam bio posebno raspoložen  Tako da joj ne trebate neku posebnu pažnju posvečivati 
|
| pet 02 stu, 2007 6:39 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Kunić je napisao/la: Gul Remal je napisao/la: Ovo je cisti promasaj. Ko si ti? Oces sad napravit anketu kakvo imamo misljenje o tvom hrcku? WTF?! Vjeruj mi da se iz postova puno može saznati o osobi koja ih piše. Recimo ti:Čini mi se da voliš puno kritizirat i to je dobro dok se ne prijeđe granica. Nije u tome stvar. Postoji i suprotno misljenje: da se o osobi ne dade toliko zakljuciti po ponasanju na netu. Zasto? Zbog kolike/tolike anonimnosti, koja nam daje mogucnosti da radimo/kazemo nesto sto inache nikad nekome ne bi radili/kazali uzivo. Ljudi se cesto totalno drukcije ponasaju na netu nego u stvarnom zivotu (a toga ima primjera i primjera). Zato smatram da je nesmotreno davati misljenje o osobi koju (najvjerojatnije) nikad nisam vidio u zivotu, a sve sto o njoj (u ovom slucaju tebi) znam se temelji na desetak tvojih postova koje sam procitao. Koliko-toliko zaista objektivno misljenje o nekome se moze IMHO postici jedino druzenjem s tom osobom uzivo. Eto toliko od mene. Sori sto nisam ranije dao objasnjenje mog replyja, jer onako ispada kao da vrijedjam.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pet 02 stu, 2007 8:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ma ne ispada da vrijeđaš. Samo sam ja brzoplet, pa i ne razmišljam, samo bubnem 
|
| pet 02 stu, 2007 8:39 pm |
|
 |
|