Sada je: sri 16 ruj, 2026 7:19 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 
 Sramotna presuda - Vukovarska trojka! 
Autor/ica Poruka
Trill symbiont
Trill symbiont

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Post Sramotna presuda - Vukovarska trojka!
Želim čuti što mislite!

Ovdje je članak u Večernjem

sub 29 ruj, 2007 11:30 am
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Post Re: Sramotna presuda - Vukovarska trojka!
Jucer sam na radiju to slucajno uhvatio. Zao mi je tih obitelji...

sub 29 ruj, 2007 12:08 pm
Profil ICQ Web stranica
Trill symbiont
Trill symbiont

Puštajući druge da nam se upliću u povijest i rat tako završava...
Žalosno je sve to.

sub 29 ruj, 2007 12:19 pm
Profil ICQ
Über Trekker
Über Trekker

sam naslov teme kaze

sub 29 ruj, 2007 7:04 pm
Profil ICQ
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Još jedan dokaz da živimo u svijetu nepravde i dvostrukih mjerila. Katastrofa!

sub 29 ruj, 2007 11:55 pm
Profil ICQ Web stranica
Predsjednica
Predsjednica

Spol: Ženski
Naj Serija: TOS
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: Human
Sve je to uredu...al zašto da živimo u prošlosti.
Kužim te obitelji i sve to al imala sam prilike čuti kako pričaju o srbima i ne daju svojoj djeci da se druže s nekim tko je te nacijonalnost odgajajući ih tako da osjećaju mržnju prema drugima.

Taj rat je završio i ne treba opet potpaljivati vatricu i kuriti...
To je bilo tada...ja sam se tek rodila i nemam ništa protiv srba-pogotovo oni koji su moje godište pa nisu oni znali isto toliko kolko ni ja.

A to što su ovi oslobođeni-pa i naši su radili svašta i neki su još na slobodi-znate kako kažu svatko svoje štiti..

Inače me ne zanima politika ovo je moje mišljenje jer mi je glupo da se posljedice rata osjete i dan danas-i da o njima raspravljaju mladi time osjećajući neku mržnju prema nekome druge nacijonalnosti :D

ned 30 ruj, 2007 6:11 pm
Trill symbiont
Trill symbiont

Joooj.... Pobili tolike Hrvate i onda su se izvukli... To nije u redu! Ti vjerojatno nisi osjetila na svojoj obitelji ( hvala Bogu) ali stavi se u kožu bilo koga iz Vukovara pa reci isto.

ned 30 ruj, 2007 6:48 pm
Profil ICQ
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Naravno da sam razocaran kao i vjerujem svi ostali na forumu.... "nisu oni krivi ... neki nepoznati ljudi su krivi" ... "nije bilo planirano... dogodilo se je" ... u stilu "mir mir mir nitko nije kriv i idemo dalje"
Hrpa ljudi stradala, toliko ljudi raseljeno (neki i zauvijek), toliko kuca spaljeno, ali eto, nitko kao konkretno nije kriv.

I haski sud i "pravda" su sad u sluzbi politike.... Bosna je vec popu*ila zahtjev za ratnom odstetom, sada to zele i za Hrvatsku napraviti. Zbog takve "pravde" opet jacaju nacionalisti i ustastvo, opet se degradiramo na razmisljanja iz 91.-95.... a zbog cega? Zbog tudjih interesa. A i zbog nasih propusta - "nasi" su se (nakon sto su prvo mislili da ce se u Haagu suditi samo "drugoj strani" a onda bili razocarani) brinuli vise o tome kako osloboditi nase osumnjicenike, a manje da daju dokaze, dokumentaciju i sve ostalo sta je trebalo na sudjenju drugima....
Na srecu ja skoro i nisam osjetio rat, tako da jedva mogu razmujeti kako je sad onima koji su izgubili rodbinu, prijatelje, kuce, normalan zivot.... kad vide kako se sve to zavrsava.

Karadjic i Mladic su se isto mogli predati jos na pocetku, do sada bi mozda vec bili na slobodi (jer vrijeme u pritvoru i sudjenju se racuna pod zatvorski staz)
Jedino ajmo rec pozitivno u cijeloj prici je da po tim kriterijima Gotovini nikako ne bi trebali dokazati neki "zlocinacki pothvat" ali to i nije neka utjeha - sto se mene tice svatko tko je napravio zlocin treba i odgovarati.
No ajde, sudjenje jos nije gotovo... nadajmo se da je ovo mrlja koja ce se za godinu-dvije, ako zalba uspije, oprati.

A bas neki dan citah malo novine i gledah TV...
Svako malo neka kuca, ili cak ulica se urusi zbog pohlepnih biznismena i nekompetentnih inspektora (inspekcija) .. i ono... "nismo krivi, tuzite nas pa ako smo krivi za 10 godina mozda i dobijes odstetu a do onda glumi Vukovarske izbjeglice (mene je ona scena kad ljudi s osnovnim stvarima odlaze u povorci a iza njih krs i lom jako podsjetila na scene iz Vukovara.
Kerum na TVu prica da se zgrada sama od sebe urusila. To sto su joj potkopali temelje nema nikakve veze.... ima veze samo sto je zgrada stara pa bi se ionako sama od sebe srusila, a mi Zagrepcani imamo lose tlo i Savu pa nije nam on kriv za to... umro sam od smjeha kad sam to gledao.... jer vec je bilo toliko takvih sr*nja da je zdravije nasmijat se takvoj izjavi nego pi*diti radi nepravda koje te ne pogadjaju direktno....

Djevojcice ispale kroz vrata 18g starog autobusa autobusa kojem je prije par mjeseci prosao rok kad je trebao biti redovito pregledan...

Zemljiste gdje se trebao graditi Krašograd ce biti prodano nekim drugim ljudima za cijenu bar duplo manju od trzisne. Tko li ce strpati razliku u dzep...?

Za par tjedana sve to ce biti zaboravljeno, jos jedne u nizu "afera" koje ce trajati neko vrijeme i opet ce doci neke nove.... i tako ce se ponavljati tko zna jos koliko dugo kao sto se ponavlja vec godina.... life is the crummiest book....

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 04 lis, 2007 11:08 am
Admiral
Admiral

Sramota nad sramotama!

čet 04 lis, 2007 10:05 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: