| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
 TDA baranjka? (split by Chaky)
Ted;DeA je napisao/la: Idem 100%. Ja sam inače rođena u Osijeku,a skoro pol svog života sam provela u Baranji-i znam Donji Miholjac jel sam tam bila na vjenčanju od rođakinje prije 1 godinu. Mogu ja spremiti dva predavanja il još nekaj bez imalo problema. Super  Mislim da zboris neistinu....... 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| sub 08 ruj, 2007 1:20 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: Prva ST (i NLO) konvencija u Hrvatskoj
General Chang je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: Idem 100%. Ja sam inače rođena u Osijeku,a skoro pol svog života sam provela u Baranji-i znam Donji Miholjac jel sam tam bila na vjenčanju od rođakinje prije 1 godinu. Mogu ja spremiti dva predavanja il još nekaj bez imalo problema. Super  Mislim da zboris neistinu.......  Ne kužim vas ljudi Kaj nitko ne zna da sam ja zapravo iz Baranje Baš se zato i veselim što je prva ST konvencija baš tamo 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 08 ruj, 2007 5:49 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ted;DeA je napisao/la: Ne kužim vas ljudi Kaj nitko ne zna da sam ja zapravo iz Baranje Baš se zato i veselim što je prva ST konvencija baš tamo  Nisam znao za to. Eto, blago sam se iznenadio kad sam saznao taj podatak. Nekako sam uvijek mislio da si iz Zagreba tj. nikad nisam ni razmišljao da si negdje drugdje rođena.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 08 ruj, 2007 9:57 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ali sad zivis u Zagrebu zar ne?
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 09 ruj, 2007 12:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: TDA baranjka? (split by Chaky)
Hm, da se zapitam koliko se ljudi koji stalno dolaze u klub zapravo znaju  kad vidim ova pitanja Ok ja sam znao no ipak Nije dobro 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 09 ruj, 2007 7:42 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
a ti sve znaš 
_________________ njanjanja
|
| ned 09 ruj, 2007 10:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Lil'Mee je napisao/la: a ti sve znaš  Ma nije u pitanju što ja znam Ne znam jel si skužila, no moj odgovor je trebao izgledat sarkastično
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 11 ruj, 2007 3:37 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
predsjednik je napisao/la: Lil'Mee je napisao/la: a ti sve znaš  Ma nije u pitanju što ja znam Ne znam jel si skužila, no moj odgovor je trebao izgledat sarkastično Uživo si dobričina pa te je teško zamisliti sarkastičnog. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 11 ruj, 2007 9:59 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
daso je napisao/la: Ali sad zivis u Zagrebu zar ne? Naravno,još od 6-og razreda osnovne živim u Zg-u...ali da iz Baranje sam inače ...tek sam sad skužila ovaj topic.. 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 23 ruj, 2007 3:29 pm |
|
 |
|