|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 08 ruj, 2026 9:43 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Anketa:Koju televiziju najviše gledate?
Anketa:Koju televiziju najviše gledate?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
 Re: Anketa:Koju televiziju najviše gledate?
najviše gledam RTL, ali svejedno više volim HRT...vjerojatno zbog Predugih reklama na RTL-u i zbog big brothera...zbog toga me zivcira RTL..ali priznajem da njega najčešće gledam, jer su vecina od onih rijetkih stvari koje sam pratio bile na njemu (osim ST)
| uto 04 ruj, 2007 12:35 am |
|
 |
|
Admiral
|
Inače Big Brother je najpopularniji reality show kako u svijetu tako i u Hrvatskoj...
BIG BROTHER-BEZ MILOSTI!
|
| uto 04 ruj, 2007 9:09 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Od ponudjenih televizija u moguchnosti sam gledati HRT i Novu TV. Ostale se, nazhalost, ne prenose kod nas, pa ne mogu rechi nishta o njihovom programu. Ali, izmedju ove dvije, odluchila bih se za Novu TV.
| uto 04 ruj, 2007 10:17 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nova mi ima neke forne serije... ...pa sam hlasao za nju...
HRT1 - najbolje je na tom programu prirodni svijet, i dnevnik... HRT2 - sport (a da nije nogomet) ... CIS RTL- CIS
| uto 04 ruj, 2007 10:48 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Imam D+ kljuceve pa gledam FOX, Tequile i Sci-Fi 
| uto 04 ruj, 2007 1:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Imam na kabelskoj FOXCRIME, ima dobrih serija (no gledam jednu) kad bi čovjek imao vremena...
Ok ljudi što mislite o novoj seriji na RTL-u "PUT IZDAJE" (naravno pravo ime "TRAVELER")? Ocijenjena je odličnim kritikama, pogledah danas prvi put pa mi i nije nešt, no možda zato što nisam gledao prve dvije
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 11 ruj, 2007 12:43 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|