| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 zakon tople brace (split by chaky)
Tužna vijest za sve cure koje vole Zakon Braće i njegovog glavnog glumca Millera (mislim da se tako piše). Jučer su (srijeda 29.08.2007.) 24sata objavila kako su Millera (u daljnjem tekstu njega ,on...) snimili kako izlazi s jednim kanadskim glumcem. Već se duže vrijeme raspravljalo i nagađalo o njegovoj orijentaciji no on bi to svaki put dematirao ili ne bi odgovorio na to pitanje. Ali kako su rekli njegovi kolege sa snimanja očito je da u jednom "grmu leži zec" ,jer se on neko vrijeme povlaći u sebe te praktički i ne komunicira sa njima. Cure vaš komentar? Moj komentar? Gay je O.K.
|
| čet 30 kol, 2007 10:32 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: slikice zgodnih st frajera :)
pa kad ga pitaju je li gay kaze da nije ali kao da mu ne smeta sto muskarci o njemu mastaju... mislim stvarno....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 30 kol, 2007 10:36 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
slatkica je gay?? a ako voli nek izvoli.. sta mu ja tu mogu.. ja vec imam najsladeg decka na svijetu, pa ne placem za deckima koji mu nisu ni do koljena..
stetam za millera.. sladak je..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| čet 30 kol, 2007 10:49 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
neki ce muskarac uzivati...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 30 kol, 2007 10:52 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
daso je napisao/la: neki ce muskarac uzivati...
... kad već žene ne mogu 
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 01 ruj, 2007 7:24 am |
|
 |
|
Admiral
|
Tople braće?
|
| sub 01 ruj, 2007 2:10 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
 Re: zakon tople brace (split by chaky)
to nije sigurno...
|
| sub 01 ruj, 2007 5:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 01 ruj, 2007 7:14 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky kako ti imaš prljavu maštu Ovo "tople" neki bi mogli krivo protumaćit...
|
| ned 02 ruj, 2007 3:13 am |
|
 |
|
dr.med.
|
pa i treba se krivo protumaciti...
|
| ned 02 ruj, 2007 11:46 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Iz priloženog zapravo nisam dobio nikakav valjani dokaz koji nepobitno upucuje na njegovu homoseksulanot. Nemnojte zaboraviti da su novinari u stanju svasta napuhati!
A ako stvarno jest p***r, opet me boli briga
| sub 08 ruj, 2007 4:32 pm |
|
 |
|