| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 02 svi, 2010 4:51 pm Postovi: 68 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV
|
 Re: Tko zna sta je ovo ? eRepublik
Stojimo prilično dobro. Rasporili smo Mađarsku napola. 2 su velika saveza: EDEN i Pheonix. (EDEN - eRepublik Defense & Economy Network) Mi smo u EDEN-u zajedno s: Poljacima (najmnogoljudniji) Amerima Kanađanima Rumunjima Španjolcima i s puno drugih zemalja. Ekonomija nam je u redu. Ok smo!
| pet 07 svi, 2010 11:17 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dva pitanja Prvo je jel gubimo sad od mađara jel koliko vidim oni su oslobodili pola zemlje ? A druga stvar zasto ne napadnemo BIH kad je sad srbi (a koliko vidim oni nas napadaju iz BIH) drze jer mislim da se to moze lako napravit a sigurno bi dosta hrvatskih igraca se preselilo tamo jer njih podosta od tamo sigurno igra na hrvatskoj strani u igri ... to jest mislim da to mozemo osvojit bez puno problema 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 07 svi, 2010 11:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...možete li kartu staviti... ??
| sub 08 svi, 2010 1:31 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 02 svi, 2010 4:51 pm Postovi: 68 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV
|
captain je napisao/la: Dva pitanja Prvo je jel gubimo sad od mađara jel koliko vidim oni su oslobodili pola zemlje ? A druga stvar zasto ne napadnemo BIH kad je sad srbi (a koliko vidim oni nas napadaju iz BIH) drze jer mislim da se to moze lako napravit a sigurno bi dosta hrvatskih igraca se preselilo tamo jer njih podosta od tamo sigurno igra na hrvatskoj strani u igri ... to jest mislim da to mozemo osvojit bez puno problema  Zadnji put kad sam gledao, Mađari su pokušali vratiti jednu svoju pokrajinu, no mi smo pobjeđivali. Mislim da smo ih dobili. Neznam zašto ne napadnemo BIH. To se moraš raspitat kod kongresmena i predsjednika eHrvatske. Znam da smo imali cijelu Sloveniju jednom, no feniks ju je uspio vratiti. Mr.bobo je napisao/la: ...možete li kartu staviti... ?? Karta: http://www.erepublik.com/en/map
| sub 08 svi, 2010 10:21 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma neigram ja nego ponekad pogledam onako iz znatizelje (zapravo registrira san se davno pa zaboravia sifru  ali nisan igra do sad) Citat: Neznam zašto ne napadnemo BIH. To se moraš raspitat kod kongresmena i predsjednika eHrvatske. Znam da smo imali cijelu Sloveniju jednom, no feniks ju je uspio vratiti. Meni to nije jasno cisto zato jer sad ih srbi drze a mi tamo nemamo nijednu stranku kolko vidim  a oni sigurno se nebi mogli obranit jer bar federaciju bez problema mozemo drzat ko hrvatsku pokrajinu sa bar tisucu igraca tamo .. ja mislim da je greska da nisu instalirali hrvatsku stranku u BIH ili je napali .. sad lipo iz BIH nas mogu napadat u dalmaciju i u cilu hrvatsku skoro Da sam ja vođa HR odmah bi napali BIH ..ili bar imali HRHB stranku tamo 
|
| sub 08 svi, 2010 1:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam na karti vidio da smo se proširili na Austriju... coool...
| pet 14 svi, 2010 12:21 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Izgubili sloveniju  ..ali zauzeli pola BIH 
|
| sri 26 svi, 2010 10:31 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 31 srp, 2012 7:01 pm Postovi: 64 Lokacija: Zgb Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Koje si vrste?: Borg
|
Ja jos igram jer mi se ta glupost nekako uvukla pod kozu...
|
| sri 05 ruj, 2012 9:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Igrao sam jedno vreme tacnije onu prvu verziju...i bio sam po prlicno dobar , imao sam sopstvenu stranku, ali sta ces ljudi upropastili igru i vise je skoro niko ne igra  I koliko vidim na sadasnjoj mapi samo su u Evropi SRB,CG, BIH, A i RU iste kao u stvarnosti 
| čet 06 ruj, 2012 12:30 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 31 srp, 2012 7:01 pm Postovi: 64 Lokacija: Zgb Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Koje si vrste?: Borg
|
Norexan je napisao/la: Igrao sam jedno vreme tacnije onu prvu verziju...i bio sam po prlicno dobar , imao sam sopstvenu stranku, ali sta ces ljudi upropastili igru i vise je skoro niko ne igra  I koliko vidim na sadasnjoj mapi samo su u Evropi SRB,CG, BIH, A i RU iste kao u stvarnosti  Necemo pretjerivati... Igraju ljudi i dalje. Ne bih rekla da su je upropastili, nego suprotno. Ok, neke promjene niti meni nisu najbolje sjele, ali u principu je igra sada pristupacnija novim igracima nego prije. Sasvim je dobra da po njoj malo klikces bez ikakve obaveze tipa "ako se danas ne pojavim ovaj ce me pojesti" itd...
|
| čet 04 lis, 2012 12:26 pm |
|
 |
|