| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Di bute dočekali 2012 :D
Kapetanica je napisao/la: Kak mi se čini doma u krevetu s čajem. bolesna sam ...ohh to bad....  A vjerojatno nema ništa zanimljivo na TV-u pa preporučam TREK ili neki drugi marathon gledanja jejejej...
| čet 29 pro, 2011 6:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: A opet, ovako se ne moram brinuti oko priprema i čišćenja dan nakon  evo savijet kako to spriječiti  najmanje 100kn po glavi i unaprijed da ti plate, ali neki su to iskorištavali  i prolazili mukte i to ne mislim na one kaj nemaju love nego one koji neće iz principa platiti i samo su "crashali"  ja sam uvijek pitao kolko treba i dao unaprijed isto tako ako je problem oko čiščenja skupi se 50kn od svakog i da nekome da počisti...ak je min. 10 ljudi to je već 500kn, mislim da bi se našlo dobrovoljca 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 29 pro, 2011 6:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ma sve to oko love i čišćenja se sredi... no ostaje i dalje pitanje kako okupiti ekipu... za ovu godinu ništa, a slijedeće tko zna... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 29 pro, 2011 7:24 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 19 pro, 2011 3:33 am Postovi: 66 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: U vezi Koje si vrste?: Trill
|
Mr.bobo je napisao/la: Kapetanica je napisao/la: Kak mi se čini doma u krevetu s čajem. bolesna sam ...ohh to bad....  A vjerojatno nema ništa zanimljivo na TV-u pa preporučam TREK ili neki drugi marathon gledanja jejejej... Svaki dan imam maraton, pa ću i tad 
|
| čet 29 pro, 2011 11:08 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...u zelenom sobičku 
| čet 29 pro, 2011 11:47 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
|
| pet 30 pro, 2011 12:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 a mi planiramo i do Britanca na TBF Mr.bobo je napisao/la: A vjerojatno nema ništa zanimljivo na TV-u pa preporučam TREK ili neki drugi marathon gledanja jejejej... [/color] mah kakav trek za novu...Batman  p.s. T-9h do 2012 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 31 pro, 2011 3:54 pm |
|
 |
|